Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Chile - Hiszpania Back U 3.5 + CS 2:2.....

Promowane odpowiedzi

Witam

Myślę że Chile bedzie chciało za wszelką cenę grać z kontry bo przecież remis im w zupełności wystarcza dlatego zdecydowałem się na taką strategię.

BACK U 3.5 + CS 2:2 lub dodać do tego 1:3 ale to w przypadku strzelenia przez Hiszpanów bramki w pierwszych 20 min. Pozdrawiam

Odnośnik do posta
Szupes bardzo fajnie przedstawiasz swoje metody pod konkretne mecze. A grasz tak? Bo może podasz odpowiednie swoje stawki i ewentualny procent profitu?

Każdy typ jaki podaje to gram, przeważnie jest to 100 - 200E

Ten mecz zagrałem za 100E z zabezpieczeniem na oba wyniki 2:2 i 1:3. Zysk 22,47%

u3.5 - kurs 1.4 stawka - 87,48

2:2 - kurs 24 stawka - 5,10

1:3 - kurs 16.5 stawka - 7,42

Zysk 32,28% tylko z zabezpieczeniem na 2:2

W przypadku wyniku 1:2 do przerwy, dokupić 2:3

Odnośnik do posta

Podoba mi się ta strategia, na ten mecz, jednak co w przypadku kiedy szybko padnie gol dla Chile (jako pierwszy), dokupujecie wynik 3:1 dla Chile, czy czekacie jak się mecz potoczy ? Wydaje się bardzo mało prawdopodobny taki wynik, ale wiele już się działo na tych mistrzostwach :)

Odnośnik do posta

Pod żadnym pozorem nie dokupowałbym 3:1 dla Chile (jak już to po golu zamkną się i będą czekać).

System dobry i na pewno będę z niego korzystał, ale nie na ten mecz.

Odnośnik do posta
Podoba mi się ta strategia, na ten mecz, jednak co w przypadku kiedy szybko padnie gol dla Chile (jako pierwszy), dokupujecie wynik 3:1 dla Chile, czy czekacie jak się mecz potoczy ? Wydaje się bardzo mało prawdopodobny taki wynik, ale wiele już się działo na tych mistrzostwach :)

Pamiętaj że masz pokryte wszystko poniżej 3.5 bramki, także wynik 1:0 dla Chile nie jest problemem. Dla mnie klopot pojawi się wtedy gry bardzo szybko padnie bramka dla Hiszpani, ponieważ po strzelonej bramce hiszpanie grają naprawde na luzie i mogą nastrzelać rywalowi jeszcze kilka. Ale taka jak napisałeś te mistrzostwa są obfite w niespodzianki także zobaczymy. Zawsze w dutchingu żeby mieć większy zysk trzeba z czegoś zrezygnować dlatego tą metodę można stosować w bardzo wielu kombinacjach. Powodzenia życzę

Odnośnik do posta

widze ze w koncu kierujecie sie w dobra strone

jak i tak juz wychodza tu te sposoby to powiem wam ze metoda ta czyli under 3.5 i 3-1 dla druzyn z kursem na faworyta do 1.8

jest to glowna strategia teamu psychoff ktora w zeszlym roku w 5 miesiecy zarobila 100000 euro

jest to metoda z ogromna plynnoscia

wynik 2-2 zwykle nie warto kupowac przed meczem lepiej odczekac juz in play

Odnośnik do posta
Jak to rozegraliście panowie po bramce dla Chile ?

Ja widząc jak hiszpanie zaczynają atakować i do tego czerona kartka dla Chile, dokupiłem AUQ i wyszedłem na zero. Szkoda bo trochę się pospieszyłem. A TY Gofer?

Odnośnik do posta