Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Trefik nagrodą dla aktywnych i wyróżniających się userów!

Promowane odpowiedzi

Nie wiesz jak poprawić swoją grę? Dzięki dodatkowym programom możesz zwiększyć swoje dochody. Trefik jest to program do statystyk z archiwalnymi danymi. Traderzy.pl ze współpracą trefik.cz/pl przeznacza co dwa miesiące dwie wersję dla wyróżniających się użytkowików. Mamy nadzieję, że zwycięzcy podzielą się opnią na forum jak i spostrzeżeniami, które można wykorzystać na giełdzie sportowej.

trefik2.jpg

Dwie wersję początkowo co 2 miesiące będą losowane dla dwóch wyróżniających się osób na forum. Jest to:

Wersja kompletna (Cena 200zł):

Program zawiera kompletne dane wszystkich sportów. Konfiguracja ta przeznaczona jest dla tych użytkowników, którzy interesują się różnymi sportami i chcą zawsze znaleźć wszystkie dane w jednym miejscu. 

Wersja bez tenisa (Cena 140zł):

Konfiguracja zawiera naprawdę dużą ilość sezonów różnych rozgrywek. Dla przykładu: końcowe tabelki Ligi Angielskiej od roku 1888, Ligi Francuskiej od roku 1945, Ligi Włoskiej od roku 1929, Ligi Szkockiej od roku 1932, Ligi Hiszpańskiej od roku 1928, np. Czeskiej ligi hokejowej od roku 1940, NHL od roku 1917, ...

Wyniki meczy z piłki nożnej możemy znaleźć np.: 1.Anglia od roku 1977, 1.Francja od roku 1945, 1.Włoska od roku 1980, 1.Niemiecka od roku 1963, 1.Czeska od roku 1963,..., NHL od roku 1988, ...

Strzelcy bramek są wpisywani w programu przez nas do następujących lig : 1.Anglia, 1.Francja, 1.Włochy, 1.Niemcy, 1.Portugalia, 1.Austria, 1.Szkocja, 1.Słowacja, 1.Hiszpania, 1.Czeska, 1.Polska. W NHL prowadzimy kompletną punktację kanadyjską. Strzelców bramek zapisujemy także w takich imprezach jak MŚ i ME w piłce nożnej i MŚ w hokeju.

Znajdują się tutaj również takie imprezy jak np. Formuła 1.

Z taką dużą ilością danych w programie możemy tworzyć różne statystyki (tabelki, bilanse, serie, ...).

Do programu można wpisywać rozgrywki (zawody) i turnieje, które sami organizujemy.

kursy.gif

Dzięki możliwościom jakie daje nam program możemy zwiększyć swoje dochody. Program posiada archiwalne kursy dzięki czemu możemy porównywać je z pozostałymi meczami. Trefik posiada archiwum nawet z lat 1900!! Więcej informacji na temat trefika znajdziesz na www.trefik.cz/pl 

Trefik to program komputerowy, który oferuje kompletny serwis dla graczy i kibiców sportowych. Zawiera ponad 1 400 000 wyników z różnych dyscyplin sportowych.Z pomocą tego programu uzyskasz najważniejsze informacje, które są potrzebne do lepszej skuteczności w typowaniu wyników.

Codziennie nowe informacje dla graczy, serwis kursowy wszystkich firm bukmacherskich. W programie oferta z 38 firm bukmacherskich z całego świata.

Ulubione funkcje programu: oferta, filtr spotkań, tenis, typowanie spotkań, porównywanie kursów, lupa, 1.połowy, serie, wzajemne bilanse, ewidencja graczy. 

Jak widać możliwości jakie daje trefik są wielkie. Dzięki nim możemy przewidzieć ruchy kursów, bądź też wykorzystać oprogramowanie do różnych systemów gry, które mają zastosowanie na giełdzie. Najlepszym tego przykładem będą ostatnio testowane strategie lay CS, lay over, lay the draw itd.

Program wysyłany jest na CD za pobraniem. Na CD z programem znajdują się kompletne aktualne wyniki do dnia wysłania oraz darmowa aktualizacja na 1 mies.

Jak wspomniałem wcześniej program ten będzie można otrzymać w formie nagród okresowych dla najlepszych wybranych użytkownikiem, jeśli jednak chciałbyś już skorzystać z jakiejś wersji oprogramowania skontaktuj się ze Zbigniewem Rekiem, do któego kontakt podaję poniżej. Powołując się na nasz serwis dostaniesz specjalne promocje!!

Po zamówienia, porady, konsultacje kontaktuj się ze Zbigniewem Rekiem:
trefik@op.plAdres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
, tel.: 0662 576 786, Skrytka poczt. nr. 2, Cieszyn 43-400

Pamiętaj aby powołać się na serwis traderzy.pl a na pewno otrzymasz specjalną ofertę cenową!

Odnośnik do posta

Trefika aktualnie testuję pod względami tradingu, co już rzuciło mi się w oczy?

Zauważyłem, że w dziale value bets trefik pokazuję dość ciekawe spotkania. Udało mi się zakupić dość wysoko w el. ME Czechów z Hiszpanią bo po 18,5 oraz 19 a przed meczem mieliśmy wysoki spadek. Drugie spotkanie to Norwegia Dania kurs na 2 pokazywało 3,45 jako value więc zakupiłem a już 1,5 dnia przed spotkaniem kurs oscylował na 3,05 oraz 3,00 więc warto szukać ciekawych rozwiązań!! Oczywiście trefik ma masę funkcji i aby wszystko ogarnąć musimy połączyć siły.

Odnośnik do posta
Czy używał już ktoś to oprogramowanie? W jaki sposób można go wykorzystać do tradingu? Jakie ma funkcje?

Ja uzywalem 8-9 lat temu - mam do dzisiaj plytke instalacyjna.. Pod trading nie wiem czy sie sprawdzi a pod zwykle granie to koplania statystyk wiec dla osob grajacych LTD mysle ze przydatne dla reszty ciezko powiedziec.

Kiedys byla oplata za zakup licencji z plyta plus co tydzien cos kolo 2 zl za aktualizacje bazy - teraz tez tak jest ?

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

Dziś zdedydowaliśmy oddać dwie wersje programów trefika w ręce gofra oraz Kornika1985 po emocjonującym konkursie na facebooku. Gratuluję zwycięzcom i tym samym zapraszam do dołączenia na fanpage traderzy.pl pod linkiem www.facebook.com/traderzy aby skorzystać z okazji przyszłościowych konkursów....

Odnośnik do posta

Dziś zdedydowaliśmy oddać dwie wersje programów trefika w ręce gofra oraz Kornika1985 po emocjonującym konkursie na facebooku. Gratuluję zwycięzcom i tym samym zapraszam do dołączenia na fanpage traderzy.pl pod linkiem www.facebook.com/traderzy aby skorzystać z okazji przyszłych konkursów....

Zestaw rozdanych nagród to wartość około 400zł!!!

Jeszcze raz gratuluję.

Odnośnik do posta

Dzięki wielkie! Oczywiście czekam z niecierpliwością. Jak tylko program dotrze to od razu będę testował :-D

Odnośnik do posta
Tylko inżynierki nie nawal.

Jesteś gorszy od mojej matki, jak nie na shucie to w postach mnie pogania nie wspominając już o facebooku!

Odnośnik do posta