Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Chelsea - Man UTD

CS 0:0 @8.8

Myślę, że mimo wczorajszych wyników kurs na tym rynku spadnie. Grają dwie wielkie drużyny, kurs rzędu 8,8 wydaje się nieco wysoki. Przynajmniej z moich notatek:)

Odnośnik do posta

W tej chwili wynik 0-0 na 8,6 przy underze 1,72 to jakiś ewenement. Powinno być z 4-5 ticków wyżej. Sam zrobiłem scratch trade'a, bo nie jestem w stanie przewidzieć gdzie ten rynek pójdzie.

Za to na Barcelonie polecam zabawę na AU i Dokładny wyniku 4-0 i 5-0. Jeśli over jeszcze spadnie to 3-0 tez pójdzie do góry.

Odnośnik do posta

dzieki moya. to juz czytalem, myslalem ze jest jeszcze cos ;)

dlaczego pytam. zauwazylem, ze kurs na na under 2.5 w meczu barcelony z szachtarem idzie w dol, a na over w gore. czy nie powinno byc odwrotnie? skoro istnieje wieksze prawdopodobienstwo, ze padna wiecej niz 2 bramki w meczu, to chyba over powinien spadac w dol, a nie rosnac? a under z kolei w gore, a on spada.

no nie kumam :D

Odnośnik do posta
dzieki moya. to juz czytalem, myslalem ze jest jeszcze cos ;)

dlaczego pytam. zauwazylem, ze kurs na na under 2.5 w meczu barcelony z szachtarem idzie w dol, a na over w gore. czy nie powinno byc odwrotnie? skoro istnieje wieksze prawdopodobienstwo, ze padna wiecej niz 2 bramki w meczu, to chyba over powinien spadac w dol, a nie rosnac? a under z kolei w gore, a on spada.

no nie kumam :D

ja też tego nie rozumiem kompletnie, aż do 1,69 w takim meczu... ? Trochę straciłem na tym meczu, chyba za bardzo zasugerowałem się tym, że wystąpi efekt popytu na overy spowodowany bramkami w meczach w dniu poprzednim. Trudno... kolejna cenna nauczka na przyszłość ;-)

Odnośnik do posta
Chelsea - Man UTD

CS 0:0 @8.8

Myślę, że mimo wczorajszych wyników kurs na tym rynku spadnie. Grają dwie wielkie drużyny, kurs rzędu 8,8 wydaje się nieco wysoki. Przynajmniej z moich notatek:)

No i widzieliśmy spadek:) Mozna było sprzedać nawet po 8,4. Chyba, że przed meczem jeszcze niżej?

Odnośnik do posta

No i widzieliśmy spadek:) Mozna było sprzedać nawet po 8,4. Chyba, że przed meczem jeszcze niżej?

Z tego co pamiętam to na około pół godzinki przed meczem było 8,6 na back, potem nie wiem już co się działo, ale fakt faktem, w ciągu dnia można było złapać po 8,4 i zarobić.

Odnośnik do posta