Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Z czego powstala ta dziecinada ?Brakujacy poczatek historii.

Kuchar

Promowane odpowiedzi

Z czego powstala ta dziecinada ?

Spojrz na screen nr1 :

piatek 6maja , godz 15.22 czasu polskiego ,po prawie 4-miesiecznej przerwie na blogu http://betfairtradingjourney.blogspot.com/ ukazuje sie post .

A teraz spojrz na screen nr2 :

piatek,6maja ,godz .17.13 czasu polskiego ,uzytkownik tkx55 z predkoscia karabinu maszynowego zamieszczal takie info na shoutboxie miedzy godz .15.30 a 17.13 ,co mnie w koncu zirytowalo

Teraz zabawmy sie w bukmachera ,powiedzmy ,ze masz wystawic kursy I wyplacic wygrane grajacym wg tych kursow ,ze osobnik tkx55 tytulujacy pana Tradera999 “gosciem poza zasiegiem kogokolwiek "jest :

1 .jest to Trader999 -kurs X

2.jest to osoba bardzo blisko zwiazana z Traderem999 -kurs Y

3.jest to fan Tradera999 odswiezajacy co minute strone poczawszy od 8 stycznia -kurs Z

Czekamy na propozycje kursow .

A teraz spojrz na ten screen nr3 :

jeden trade ,wielki szmal ,tysiace w akcji.

Jezeli chcesz sie nauczyc tak grac to pedz na nauki czym predzej na powyzszy blog i na treningi organizowane przez Tradera999,bo zapewniam Cie nie masz czego tutaj szukac.

Zanim jednak to uczynisz rada ode mnie -przeczytaj temat a w szczegolnosci jego poczatek ;

http://www.traderzy.pl/forum/2ennis-trader999-vt329.htm I odpowiedz sobie na pytanie :

Czy osoba ,ktora przez 14 lat grala zgodnie z zasada p*k1 .Czy z punktu widzenia matematyki jest jakas roznica ?

Ja uwazam ,ze nie -ale jak potrzebujesz konsultacji jest pewne forum gdzie poczawszy od 2001-2 dyskutowalismy na temat p*k i jest jeszcze wielu userow ktorych sie mozesz zapytac i ktorzy nie rezygnuja z betow bo doskonale sobie radza z tym problemem .Ja tam bylem pod tym samym nickiem ,ostatnio widzialem ,ze np.zorro jest w miare aktywny . A moze uwazasz ,ze zasada p*k>1 w InPlay nie obowiazuje ?Moze uwazasz ,ze nie wazne jest wejscie w momencie gdy p*k>1 i nie ma to absolutnie znaczenia w tradingu InPlay?Tez sie zapytaj .

Nie wierzysz ?Jest wysoce prawdopodobne ,ze bedziesz mial przerwy w grze i bedziesz sobie mogl podrozowac -podejrzewam jednak ,ze palcem po mapie.

I nie mieszaj tradingu InPlay z tradingiem PrePlay -to zupelnie inna dyscyplina na tej samej zasadzie jak tenis na trawie rozni sie od tego na clayu .

Tyle fakty ,swoj komentarz jak moglem ograniczalem do niezbednego minimum .

Bez dyskusji bo o faktach sie nie dyskutuje .

End of story .

post-381-1306395914,97_thumb.jpg

post-381-1306395917,61_thumb.jpg

post-381-1306395917,64_thumb.jpg

Odnośnik do posta

kapitansb, jak dla mnie ktoś wreszcie wjechał na ambicje temu całemu traderowi999 a on postanowił się odegrać umieszczając posty w swoim blogu. Kto poważnie zajmujący się tradingiem, traci bezsensownie czas na przeglądanie shoutboxa konkurencyjnego forum i wklejanie ich na własny blog komentując poczynania i wypowiedzi jego użytkowników zamiast zająć się zarabianiem? Olałbym tego całego tradera999 bo cała ta sytuacja śmierdzi karmieniem trolla.

Odnośnik do posta

No dziecinada - z obu stron Panowie z obu :!:

Myślicie o poważnym zarabianiu a takimi pierdołami się zajmujecie :-/

Odnośnik do posta

No niezupelnie vintec .

Ja wypowiedzialem pare slow komentarza na goraco na sb po spojrzeniu na trade z zalaczonego linka i opinii ,ktora mialem juz wyksztalcona wczesniej .Czy mam prawo miec swoja opinie o tym jak ktos pokazuje trade ?

Zwykla krotka opinia ,taka sama jaka dostal Escobar ,matias,cycu przy zbyt duzej ekspozycji na ryzyko ,rowniez od innych uczestnikow forum .Czy sie obrazili ?Nie .Jeszcze nie sa megalomanami i jak teraz ich zapytasz ,nawet cycu ,ktory sie spial z pantera na pewno sie tylko usmiechnie .

Ta moja krotka opinia spowodowala obrazliwy post w stosunku do mnie i portalu na blogu i znowu ktos wrzucil linka .Skutek byl taki ,ze zalozylem temat i posypaly sie smieszne zarzuty o zazdroszczeniu zyskow itd., wiec ,zeby juz nie bylo watpliwosci wyjasnilem jak zaczely sie zdarzenia w poscie powyzej -nawet ,zeby nie robic smietnika z forum o swoim zamiarze poinformowalem admina .

No i dobrze ,ze tak wyszlo .

Screeny 1 i 2 i blog tradera w tej chwili calkowicie osmieszaja tego osobnika .Gosc siedzi caly czas na tym forum czyta shoutboxa i temat za tematem ,uprawia kryptoreklame linkujac i jak cos mu sie nie spodoba natychmiast wylewa zale na swoim blogu .Robi to od piatku i troche to dziwne ,bo przeciez na autorskim forum na niego czekaja od dawna .Moglby sie tam chwalic , zamieszczac linki ,poczytac tematy i wlaczyc sie do dyskusji . No ale z pewnoscia na tamte forum jest bardzo daleko ,dalej niz tutaj .

Matias dobrze to ujal ,ze karmie trolla -chyba kazdy po screenach 1 i 2 nie ma watpliwosci ,ze to nowe wcielenie Dyzmy. .

Odnośnik do posta

Panowie, mam nadzieję, ze to już ostatni post na ten temat. Kończymy tą dyskusję, dyskusję, która ABSOLUTNIE NIC nie wnosi do tematu!

Ten temat zamykam i nie chcę by jeszcze kiedykolwiek pojawiły się jakiekolwiek posty na ten temat.

Odnośnik do posta

Dokładnie, kapitansb dostał "pozwoloenie" na sprostowanie sytuacji a przede wszystkim dokładne przedstawienie osoby od której nie warto się uczyć. To co opisał niech będzie przestrogą dla wielu traderów, a teraz zgodnie z tym co napisał zicoo zakończmy temat aby przez przypadek bohater całego opowiadania nie odniósł wrażenia jakoby stał się "gwiazdą", bo jeszcze daleko mu do tego aby stać się rzekomym profesjonalistą jak wielu niestety mylnie go określa.

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.