Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

msreczna.jpg

MŚ w piłce ręcznej mężczyzn - Szwecja 2011

Data: 13-30. stycznia 2011

Miejsce: Szwecja (Kristianstad, Lund, Linköping, Norrköping, Malmö, Göteborg, Skövde, Jönköping)

Oficjalna strona: http://www.handball2011.com/

Strona IHF dotycząca turnieju: http://www.ihf.info/IHFCompetitions/...3/Default.aspx

Strona informacyjna, składy, newsy: http://www.eurohandball.com/article/013621/Men%27s+World+Championship+2011%3a+Player+Statistics

Archiwa:  http://www.betexplorer.com/handball/international/

Podział na grupy:

Grupa A: Francja, Hiszpania, Niemcy, Tunezja, Egipt, Bahrajn

Grupa B: Islandia, Norwegia, Austria, Węgry, Brazylia, Japonia

Grupa C: Chorwacja, Dania, Serbia, Rumunia, Algieria, Australia

Grupa D: Polska, Szwecja, Korea Płd., Słowacja, Argentyna, Chile

schedulelx.jpg

Przypomnienie poprzednich mistrzostw świata (Chorwacja 2009):

Klasyfikacja końcowa:

1. Francja

2. Chorwacja

3. Polska

4. Dania

5. Niemcy

6. Węgry

7. Szwecja

8. Serbia

9. Norwegia

10. Słowacja

11. Macedonia

12. Korea Płd.

13. Hiszpania

14. Egipt

15. Rumunia

16. Rosja

17. Tunezja

18. Argentyna

19. Algieria

20. Kuba

21. Brazylia

22. Kuwejt

23. Arabia Saudyjska

24. Australia

Mecze półfinałowe:

Dania - Francja 22:27 (11:16)

Chorwacja - Polska 29:23 (14:13)

Mecz o trzecie miejsce: Dania - Polska 23:31 (11:14)

Finał: Francja - Chorwacja 24:19 (11:12)

Kursy na zwycięstwo:

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 36
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Od dziś na portalu postaram się w miarę regularnie opisywać rozwój wydarzeń podczas MŚ. Niedawno zamieściłem analizę pierwszego dnia, w któym to Szwecja podejmie się zespołowi z Ameryki PŁd -Chile.

Cały opis znajdziecie pod linkiem:

http://www.traderzy.pl/news/item/202-pi%C5%82ka-r%C4%99czna-m%C5%9B-dzie%C5%84-1.html

Zapraszam do dyskusji i ewentualnych spostrzeżeń, chyba nie tylko ja lubię tą dyscyplinę?

Ruszają Mistrzostwa Świata w piłce ręcznej

To dziś pierwsi na hale wyjdą reprezentację Szwecji - gospodarza turnieju z drużyną Ameryki Płd. Chile. Szwedzi zapewne będą chcieli wysoko wygrać spotkanie i pokazać sę na własnym terenie, ale czy oferowane kursy zaróno u bukmacherów jak i na giełdzie są na odpowiednim poziomie? Czy Chile przyjechało do Europy aby pokazać się jak najgorzej? Owszem, na pewno nie wyjdzie z grupy, powiedziałbym nawet, że będzie ostatnią drużyną Grupy D, w której zagra z Polakami, Koreą Płd, Argentyną i Słowacją.

Oczywiście faworytami grupy są Szwedzi wraz z ekipą Polską.

W tym meczu proponuje back, że Chile wygra z +24 bramkami. Nie wiem jaką formę prezentują szczypiorniści Chile, ale jestem jednego pewien tego meczu nie wygrają. Poza Europą Handball jest mało popularnym sportem czego właśnie dowodem są drużyny z Ameryki czy Australii, która w ostatnim turnieju potrafiła przegrywać różnicami 20 bramek, ale czy na otwarcie możliwy jest również taki rozwój sytuacji?

Szwecja jest faworytem grupy tylko z racji, iż jest gospodarzem turnieju. W przygotowaniach do turnieju pokonała takie drużyna jak Islandia, Norwegia i przegrała z Danią. Podczas turnieju 4 narodów w Danii, wygrała z Brazylią 38:26. Jaką różnicą bramek? 12 z zespołem, który walczył w eliminacjach do MŚ z Chile dlatego różnica w dzisiejszym meczu nie powinna być, aż tak kolosalna! Co więcej? Szwecja nie jest w najlepszej formie, co pokazała w opisanym wcześniej turnieju. Słaby mecz z Brazylią, wygrana ze słabą tunezją i remis 29:29 z Danią. Mecz z Tunezją wygrany różnicą 5 bramek, czy to nie za mało zwłaszcza, że Tunezja to kraj, w którym piłka ręczna nie jest na najwyższym poziomie.

Dodatkowo presją mogą być kibice, któzy na pewno mają wielkie oczekwiania względem swoich kibiców. Z jednej strony mobilizują, ale czasem rónież potrafią paraliżować.

Podsumowując uważam, że Szwecja wygra i to wysoko zwłaszcza, że 16 zawodników było uczestnikami VELUX EHF Champions League, ale nie na tyle aby uzyskać różnicę bramkową bliską 25 bramek!

Typ Traderzy.pl: Wygra/ BackChile +23,5

Kurs: 1,88

Warto było również scalpować na takich rynkach, po południu zauważyłem, że na rynku MO strasznie wahały się kursy na Chile, sięgały nawet 1000 a w ciągu całego popołudnia można było zauważyć aktywność skupowanych kursów od 350 wzwyż. Co nam to dało? Zrobiłem greena tylko na Chile rzędu 350 euro - co prawda niewielki, ale cóż, jak go możemy wykorzystać? Być może Szwecja przebudzi się po kilku minutach, być może Chile wyjdzie na prowadzenie dwu bramkowe z początkiem meczu, co na pewno przyczyni się do możliwość stworzenia all greena.

chile.png

Życzę sukcesu podczas MŚ, trzymajcie kciuki za Polaków!

Odnośnik do posta
Podobnie ja.

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Niestety za wiele nie udało się zrobić z tym, trochę dziwił mnie ten stabilny kurs podczas meczu, ale po pierwszym dniu wraz z gofrem jesteśmy po 1 lekcji:) (Wspólnie oglądaliśmy mecz) także zobaczymy co będzie dalej. Ewidentnie widać, że już po pierwszym, mimo że fatalnym meczu w wykonaniu Szwedów kurs na zwycięstwo spadł.

Cieszy mnie jedynie all green, rzędu 70 euro bo w zasadzie to dzisiejszy jeden rynek. Na razie skupiłem się tylko na ręcznej.

skrin

Tak jak pisałem wcześniej:

Typ Traderzy.pl: Wygra/ Back Chile +23,5

Kurs: 1,88

Zakupy zrobiłem za około 250 euro, co pozwoliło mi sprzedać już po kilku minutach rozpoczęcia. Tak jak mówiłem, Chile nie przyjechało do Szwecji w dupe dostać, o coś również powalczą. I się udało. Teraz przyglądam się kolejnym rynkom, jak coś wymyślę, postaram się napisać:)

Powodzenia. I szkoda, że mało osób interesuje się tą dyscypliną...

Odnośnik do posta

Zapraszam do małego podsumowania na portal:

www.traderzy.pl - Mistrzostwa Świata Piła ręczna

W dzisiejszym dniu mogliśmy zobaczyć tylko jedno spotkanie otwierające Mistrzostwa Świata. Szwecja podejmowała u siebie rywali zza oceanu Chile, ale to już jutro czekać będą nas wielkie emocję ponieważ od godz. 17:00 czekać nas będzie, aż 11 pojedynków.

Tak jak analizowaliśmy, mimo, iż Szwedzi wyszlo na swoim "terenie" mając po swojej stronie większość kibiców nie zobaczyliśmy pięknej gry. Początek stremował zawodników ze Szwecji do tego stopnia, że chwilę po rozpoczęciu meczu przegrywali 2:4 co przyczyniło się do spadków na rynku handicapu +23,5 bramki dla Chile i zgodnie z zaleceniami z poprzedniego wpisu mieliśmy już po 3,4 minutach możliwości zgreenowania meczu na 70 euro.

wynik.jpg

Ostateczny wynik: 28:18 (15:8 || 13:10)

W meczu tym mogliśmy zauważyć również dość duże swingi, jeszcze przed meczem mogliśmy zakupić back na Chile z kursem między 350 a 1000. Dlatego również skorzystaliśmy z okazji i stworzyliśmy tutaj greena na zespole z Ameryki Płd. mając nadzieję, że choć trochę drgnie kurs  gdy Szwecja nie zagra dobrego meczu. Niestety, mecz nie był piękny, ale też rynek ten nie dał nam możliwości zgreenowania całego spotkania i wyszliśmy na 0, jednak takie sytuacje są godne polecenia, gdyż ze stawki 2 euro zdarzają się przypadki zrobienia zielonego koloru na każdej pozycji rzędu kilkudziesięcu euro.

W tym meczu akurat Szwecję obronił fakt, iż są gospodarzami turnieju dlatego byli zdecydowanym faworytem jednak nie do tego stopnia aby zwyciężyć wysoką różnicą.

chile.png

Zysk rzędu 70 euro z pojedynczego handlu tak czy inaczej wydaje się bardzo satysfakcjonujący. A już teraz zapraszamy na kolejny dzień emocji na Szwedzkich halach, gdzie odbędzie się aż 11 spotkań. Proponujemy również zainteresować się rynkami zwycięstwa Polaków, Niemców czy też Norwegów gdyż obecne kursy są zdecydowanie za wysokie, a pierwsze mecze jakie grają owe reprezentacje nie powinny sprawić żadnego problemu, a tylko przyczynić się do spadków kursów.

Odnośnik do posta

W najbliższych dniach kibice męskiej piłki ręcznej będą mieli okazję uczestniczyć w bardzo ciekawym wydarzeniu jakim jest droga do finałów Mistrzostw Świata. Kto dojdzie najdalej? Tego do końca nie wiemy, jednak na tej drodze postaramy się zebrać jak największe profity. Nie będziemy ryzykować dużo, to zadanie dla gamblerów, my zajmijmy się tradingiem na giełdzie betfair.com .

Od czego zaczniemy? W terminach od 13 do 30 stycznia odbywać będzie się turniej o Mistrzostwo Świata 24 drużyn. Kto ma największe szanse na tytuł? W tym gronie jest kilka reprezentacji począwszy od bardzo szybkiej Francji, przez Chorwatów, reprezentację Polski i naszych zachodnich sąsiadów Niemiec i zakończywszy być może na czarnym koniu jakim może być Norwegia.

1dzien.jpg Tak wygląda terminarz jutrzejszych spotkań. Na które warto zwrócić uwagę? Wszystkie te mecze powinny zakończyć się we dle oczekiwań, czyli zwycięstwem faworytów gdyż akurat w pierwszym rozstawieniu drużyn nie spotkają się ze sobą mocne drużyny.

Islandia - Węgry jedyne spotkanie gdzie w zasadzie do końca nie możemy przewidzieć wyniku. Obie reprezentacje silne, bez żadnych wielkich zmian od ostatniego turnieju z 2010roku.

Hungary (28/22): Nandor Fazekas, Szilveszter Liszkai, Peter Gulyas, Tamas Ivancsik, Balasz Laluska, Gabor Csaszar, Cornel Nagy, Nikola Eklemovic, Carlos Perez, Gergö Ivancsik (all MKB Veszprem/HUN), Roland Mickler, Peter Tatai, Mate Lekai, Szabolcs Zubai, David Katzirz, Szabolcs Törö, Attila Vadkerti (all Pick Szeged/HUN), Gabor Ancsin (Rhein Neckar Löwen/GER), Laszlo Nagy (FC Barcelona-Borges/ESP), Tamas Mocsai (SG Flensburg-Handewitt), Gyula Gal (RK Zagreb), Timuszin Schuch (HCM Constanta/ROU).

Iceland (28/5): Aron Palmarsson (THW Kiel/GER), Ingimundur Ingimundarsson (AaB Handbold), Gudjon Valur Sigurdsson, Olafur Stefansson, Robert Gunnarsson (all Rhein Neckar Löwen/GER), Björgvin Gustavsson (Kadetten Schaffhausen).

W dniu tym bardziej skupimy się nad analizą wahań kursów, jak i poznaniem drużyn - na co je tak naprawdę stać. Nie ma powodów do pośpiechu, najważniejsze jest nabieranie doświadczenia na nowych rynkach i przejście przez te wszystkie lekcje do końca turnieju.

Dlatego na obecną chwile, kiedy nie mamy jeszcze dobrze wykreowanych kursów na rynkach MO, proponuję skusić się na kolejny handicap tym razem w meczu Duńczyków z Australią.

Na giełdzie betfair.com na obecną chwilę na rynku H+30,5 widnieje kurs 1,86. Czy warto zwracać na niego uwagę? Kurs jest wysoki, oglądając pierwsze minuty możemy ocenić zaangażowanie zawodników z obu stron i przeanalizować jak długo czekamy, a warto nawet ciąć straty, które i tak są niewielkim ryzykiem.

W spotkaniu Szwecji z Chile proponowałem H+23,5 BACK @1,88. Spokojnie wszedł typ, a już w 3 minucie mogłeś sprzedać z 45 różnicami ticków. Dlaczego nie skorzystać teraz? Tutaj znowu poprzemy się tą samą analiżą, mamy początek turnieju więc oba zespoły zaczną grać spokojną piłkę. Sport ten jest narażony na wiele kontuzji, dlatego też zawodnicy powinni pozostawić sily na dalszą część turnieju, a Australia też nie stanie na środku i nie będzie się bronić. Dziś bukmacherzy strasznie faworyzowali Szwedów, sugerowali ich wygraną z różnicą 24 bramek, a różnica ta wynosiła tylko 10. Dlaczego więc tutaj ma być inaczej? Warto próbować!

Mecz: Dania - Australia

Typ: back H30,5

Kurs: 1,86

Kolejne propozycje dotyczą już stricte rynku na zwycięstwo w turnieju. Nadal nie zmieniają się kursy na Polskę, Niemcy czy Norwegię, dlatego też warto zakupić je jak najwyżej.

kursy14.01.jpg

Tak wyglądają kursy przed rozpoczęciem na dobre turnieju, na giełzie natomiast Niemcy czy Polska wahają się blisko 20, natomiast Norwegia widnieje z kursem 85. Biorąc pod uwagę fakt, że wszystkie te drużyny grają pierwsze spokojne mecze, gdzie bez problemów powinny zwyciężyć kursy te powinny ulegnąć zmianię bezpośrednio w trakcie meczu przy korzystnym wyniku jak i po.

Polska

Typ: Back Zwycięstwo turnieju

Kurs: 17,5

Niemcy

Kurs: 20

Norwegia

Kurs: 85

Ze stawkami również radziłbym troszkę przystopować ponieważ są to rynki z wysokimi kursami, podobne do CS piłki nożnej, gdzie czasem trudno odsprzedać i ta mniej radosna nowina niestety ta dyscyplina nie cieszy się wielkim zainteresowaniem na giełdzie. Kolejne typy podamy już niedługo, śledzimy cały czas zachowania rynków na piłce ręcznej więc jeśli najdzie jakaś kolejna okazja na pewno znajdziecie ją państwo na portalu, a teraz życzę Wam powodzenia i trzymajcie jutro kciuki za Polaków:)

Odnośnik do posta

Chciałem tylko spytać w którym momencie będziesz ciął straty gdy np zdarzy się sytuacja, że od początku Duńczycy zaczną zdobywać szybko, kilku bramkową przewagę ?? Niejednokrotnie obserwując inne dyscypliny sportu jak np koszykówkę, można natrafić na handicapy wynoszące nawet 45 pkt na zawodach rangi mistrzowskiej, zawsze mnie to dziwi, że buki dają takie handi a jeszcze bardziej, że chyba w 50 % jest ono przekraczane - mój wniosek: granie takiego czegoś to jak wróżenie z fusów. Dlatego w celach naukowych fajnie by było gdybyś wkleił screena za ile zagrałeś to handi a póżniej kolejnego pokazującego w którym momencie ciąłeś straty lub pobierałeś zyski. Wczoraj wiele osób grało na handi dla Chile, dzisiaj pewnie jeszcze większa ilość rozochocona zagra na handi dla Australii a przecież bukmacherzy to nie święty mikołaj, ktoś powie pewnie, że snuje teorię spiskową ale to przecież tylko sport i wszystko się może zdarzyć.

Co do Polaków to nie wierzę w dobre miejsce, już jakiś czas temu zauważyłem, że najlepsze europejskie drużyny grają z wykorzystaniem skrzydeł tylko nie nasza reprezentacja, u nas widać tylko pchanie się środkiem. dobrze im życzę ale wydaje mi się, że już ze Słowacją będziemy mieli mega problemy a kursy nie są w ogóle adekwatne. Pozdrawiam

Odnośnik do posta

Owca! Zapomniałeś tylko, że nasze chłopaki tych wszystkich grajków o głowę biją sercem i zapałem do gry! Długo by pisać....:

do teraz jak oglądam to mam ciarki!

Odnośnik do posta

@Owca26 ja podałęm propozycję, preferuję raczej handel pre play więc przeważnie sprzedaję wszystko przed meczem. Piłka ręczna to moja ulubiona dyscyplina, czasem zdarzy mi się poscalpować podczas meczu.

Znając przebieg Szwedów, gdzie bukmacherzy wystawili tak wysoki Handicap raczej pewny był dość wysoki spadek na meczu Duńczyków. Czy taką różnicę osiągnął? Tego nie wiemy, możemy przypuszczać, że się nie uda bo to znów pierwszy mecz, dlatego już skorzystałem ze spadku aż na 1,71 choć teraz zleciało nawet do 1,60. Kurs jaki zakupiłem był rzędu 1,84 do 1,88. Niestety nie pozwalam sobie tutaj na bardzo wysokie stawki, gdyż jest to dopiero początek i przestrzegam Was przed grą na tych rynkach większym kapitałem. Gra jeszcze na dobre się nie rozpoczeła..

australiahandi.jpg

Także, nigdy nie opierajmy się całkowicie na metodach opisanych przez innych traderów, jeśli jest to możliwe modyfikujmy tak system aby przyniósł dobre zyski kosztem małego ryzyka.

Co do Polaków to nie wierzę w dobre miejsce, już jakiś czas temu zauważyłem, że najlepsze europejskie drużyny grają z wykorzystaniem skrzydeł tylko nie nasza reprezentacja, u nas widać tylko pchanie się środkiem. dobrze im życzę ale wydaje mi się, że już ze Słowacją będziemy mieli mega problemy a kursy nie są w ogóle adekwatne. Pozdrawiam

Tutaj się nie zgodzę z Tobą, mamy bardzo dobry skład, prawie się nie zmienił co na pewno przyczyni się do wielkiej współpracy podczas gry i zrozumieniu się na wzajem. Dodatkowo chłopaki mają wielkie ambicję w porównaniu do naszych grajków z nożnej:)

Zresztą kryniu przytoczył Ci fajny filmik, emocje były, wspomnienia są! To jest prawdziwa kadra, walczą do końca, a w półfinale na pewno się znajdą!

Tak jak już nieraz pisałem - Polaków czekają starcia z Szwecją, Chorwacją i Danią. Myślę, że 4 punkty w tych starciach są w zasięgu Polaków więc półfinał jest w zasięgu ręki. Natomiast reprezentacje z grupy A mają większy problem. Powalczą o awans z grupy.

Przykładowo Hiszpanom przyjdzie się zmierzyć z Niemcami, Francją, Islandią czy Węgrami oraz potrafiącymi namieszać Norwegami i być może z Austrią.

To Hiszpania będzie miała znacznie mocniejszych przeciwników i osobiście się nie zdziwię jeśli w Grupie Głównej zajmą miejsce poza pierwszą czwórką. Polacy natomiast jeżeli wyjdą z grupy z co najmniej trzema punktami, w mojej ocenie awansują do Wielkiej Czwórki.

Odnośnik do posta

Minął kolejny dzień Mistrzostw Świata w piłce ręczej i pewnie nie wszyscy jesteśmy zadowoleni z piękna gry naszego zespołu. Miejmy nadzieję, że Polacy otworzą skrzydła już jutro i pokażą swoją klasę. Mimo wygranej Niemiec i Norwegii narazie kursy ani drgneły, na co liczę już jutro. Norwedzy zagrają z Węgrami, na pewno nie będzie to łatwy mecz, ale zaobserwujemy jak działa rynek w takich momentach.

Po wczorajszych typach mogliśmy zgreenować dwa zakłądy Back na zwycięstwo Polski i Handicap 30,5 dla Australii.

australiahandi.jpg

Green z 10:00 gdyż dzisiejsze sprawy nie pozwoliły mi handlować w ciągu dnia, ale już kilka godzin przed meczem kurs wahał się około 1,50!!!

Dziś również wszystkie mecze zakończyły się wedle wcześniejszych analiz. Nie było niespodzianek, jednak w kilku spotkaniach zawodnicy toczyli zacięty bój do samego końca.

Jeśli chodzi o jutrzejsze mecze to oferta jest już nieco mneijsza. Tutaj również nie spotkają się jeszcze ze sobą faworyciu turnieju, nie mniej jednak mecze, które na pewno nie będą łatwe to:

Norwegia - Węgry gdzie jeszcze nie wykreowały się kursy, dlatego na chwilę obecną mogę jedynie polecić spotkanie Słowaków ze Szwedami, dziś Słowacy pokazali się z dobrej strony, jeśli nie braknie im ambicji i woli walki powinni powalczyć nawet o zwycięstwo ze Szwecją, która Mistrzostwa rozpoczeła od nienajładniejszej wygranej.

Mecz: Szwecja - Słowacja

Typ: Back Słowacja

Kurs: obecnie 4,60 (Polecam próbować ustawić się wyżej w koszyku, gdyż kurs na bet365 wynosi 6).

Odnośnik do posta

Kolejny dzień MŚ piłki ręcznej. Niestety rewelacji nie ma, ale co zauważyliśmy? Jakie mamy spostrzeżenia i jakie nowe lekcje przeszliśmy, które możemy Wam opisać aby przestrzec wszystkich przed podobnym upadkiem.

Dużą niespodziankę w meczu grupy B mistrzostw świata piłkarzy sprawili Japończycy. Azjaci pokonali gospodarzy ostatnich mistrzostw Europy Austriaków 33:30.

W swoim drugim meczu na mistrzostwach świata piłkarzy ręcznych gospodarze turnieju Szwedzi roznieśli Słowaków 38:22. W pierwszej połowie spotkanie było jeszcze dość ciekawie i wyrównanie, rugą połowę nasi południowi sąsiedzi zaczeli fatalnie co przyczyniło się do tak wielkiej różnicy. Jednak przypomnę typ jaki został podany na ten mecz, sugerowałem aby zakupić w okoliach 5 kurs na back słowaków bądź poczekać do wzrostów pod kurs 6.00. Skorzystałem z okazji i już w 1 minucie po rozpoczęci można było odsprzedać, kurs spadł nawet do 3,5 więc udało zrobić się ładnego greena.

Jednak dzień niestety najlepiej się nie zakończył gdyż próbowałem swoich sił również na rynku overa 55 bramek w meczu Polaków. Co pokazali? Fatalną grę i 17 bramek w pierwszej połowie!! Tak nie walczy reprezentacja, któa jest typowana do grona faworytów turnieju... Mam nadzięję, że to się zmieni, a Polacy dla Bieleckiego zdobędą trofeum.Także, na giełdzie nie polecam wchodzić w takie rynki jak over, niestety mała aktywność na nich panuje, zakupiłem wraz z rozpoczęciem meczu za 2,04 kurs over i niestety widząc co się dzieje na hali próbójąc odsprzedać nie wszystko zostało wykupione więc dzień dzisiejszy dał mi lekcje i kolejne doświadczenienie, jednak radość jaką wynoszę z giełdy, dziś znów wyniosłem lecz bez pieniędzy:)

Co nas natomiast czeka 16 stycznia? Mecze pozostałych grup czyli:

Bahrajn - Niemcy

Tunezja- Hiszpania

Australia- Serbia

Egipt- Francja

Algieria- Chorwacja

Rumunia - Dania

Nie wiem do tej pory co się stało z rynkiem na zwycięstwo Niemiec, kurs waha się powyżej 20.. co jest zupełnym zaskoczeniem. Jutro powinni bez żadnych problemów wygrać mecz, a kurs raczej spaść w odpowiednią stronę. Najprawdopodobniej przyczyną tego jest fakt, iż w grupie Niemcy walczą jeszcze z Hiszpanią jak i Francją. Może któraś z tych drużyn się potknie? Wtedy kurs spokojnie zleci, nawet w okolicę 10. Jednak narazie przystańmy na analizie.

Zakupiłem back na zwycięstwo Niemiec o kursie 20, co jutrzejszy mecz przyniesie zobaczymy- ja liczę na zyski. Czy dziś ktoś się potknie? Trudno stwierdzić, choć Japonia potrafiła ograć swoich rywali. Może Tunezja?

Odnośnik do posta
Cześć. Jak sądzisz jeżeli Norwegia jutro wygra z Austria na do ilu spadnie kurs na ich zwycięstwo w turnieju ?

Nie jestem do końca pewny czy będą w stanie wygrać a widać, że coś rynek na zwycięstwo stanął niestety. Jeśli wygra, być może spadnie ale niewiele, wróci w granice 85 lub 90.. Ale nie ryzykuj za wiele, małą sumą graj.

Odnośnik do posta
  • 1 year later...

Kolega nawet sie nie chwalil, ze mial blog :D

Az sie lezka kreci czytajac Nasze poczatki. Oj jakie to wtedy bylo wszystko proste co? Tylko 2 lata a krok 7milowy to malo od tamtej pory :D Pzdr

Odnośnik do posta

Nie ma czym się chwalić! :-) Początki faktycznie są trudne, ale za to zawsze możemy wrócić do swoich zapisków i z uśmiechem wyczytać te bazgroły! Utworzyłbym nowy blog betfairowski jak i forexowy, ale póki co natłok pracy nie pozwala mi na wiele...

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.