Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

sebbor - pre play - początki

Promowane odpowiedzi

Dziś jak to zwykle u mnie sobota nie mogła być cała wolna. Z krótkiego zadania u babci przy grzejnikach i piecu zrobiło się pół dnia 44%20sssss.png ... Mimo to rano udało się coś pograć i złapać spadek w RPA (tam płynność jest fatalna w zasadzie tylko na faworycie, ale buki są często bardzo z tyłu). 2,50 -> 2,12 co dało ponad 10e. Do tego dziś bet365 uraczył mnie drugim już bonusem lojalnościowym 15e co przy siurkach oczywiście w całości wykorzystałem. Darmowa kasa, bez żadnych komplikacji :-)

Dzień na +27,37e 07%20Cool.png

post-985-0-41955100-1319911503_thumb.jpg

Coraz więcej osób zgłasza się do mnie na priv z prośbami o wytłumaczenie jak grać te moje surebety na koniach. Zapraszam, chętnie odpowiem na pytania. Utwierdza mnie to w przekonaniu, że to chyba ma sens ;-)

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 247
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

PODSUMOWANIE - PAŹDZIERNIK Październik to miesiąc, gdzie zaczęły pojawiać się fajne dniówki. Kapitał uległ znacznemu zwiększeniu co pozwala na takie zyski. Zacząłem ręcznie szukać siurków, nie poleg

Podliczenie weekendu, dla formalności. Nawet nie chce mi się wrzucać screenów W ten weekend miałem trochę roboty na uczelnię, więc jednym okiem śledziłem oddsmonkey w międzyczasie robiąc swoją robotę

Dzisiaj duży zysk! Jakiś czas temu straciłem na tym, że bet365 obniżył mi kurs za wycofanego konia, betfair nie, koń wygrał i byłem w plecy... Dzisiaj sytuacja się odwróciła. Miałem niezłego su

Posted Images

Napisz jakiegoś tutka, prościej będziesz miał :)

A wiesz, to chyba dobry pomysł. Doświadczenia już trochę mam, mogę coś naskrobać. A skoro może się to komuś przydać na start to tym bardziej. Ale to już nie dzisiaj, teraz to raczej piwko ;-)

Odnośnik do posta

A wiesz, to chyba dobry pomysł. Doświadczenia już trochę mam, mogę coś naskrobać. A skoro może się to komuś przydać na start to tym bardziej. Ale to już nie dzisiaj, teraz to raczej piwko ;-)

Zatem czekamy na odpowiedni temat sebbor;-) Fajnie Ci to idzie więc nie dziwie się, że piszą ;-) Napisz tylko kiedy zwiększyć Ci pojemność skrzynki ;-D

Odnośnik do posta

Też myślałem o jakimś tutku na ten temat ;) Jak coś to gg i mogę jakieś tipsy podać dla ułatwienia ich grania.

Chłopaki obaj gracie surki konne więc powiem szczerze liczę na Was obydwu;-) Opisany temat puścimy na nowy portal, który nie długo będzie aktywny. Na pewno przydałby się taki tutek zwłaszcza przyglądając się na Wasze opisy itp. Ładnie, przejrzyście i z efektem wszystko opisujecie więc jest dobrze;-))

Odnośnik do posta

Zatem czekamy na odpowiedni temat sebbor;-) Fajnie Ci to idzie więc nie dziwie się, że piszą ;-) Napisz tylko kiedy zwiększyć Ci pojemność skrzynki ;-D

Aż tak to nie ma. Chińczycy jeszcze nie piszą, więc skrzynka wystarczy 04%20Wink.png

Chłopaki obaj gracie surki konne więc powiem szczerze liczę na Was obydwu;-) Opisany temat puścimy na nowy portal, który nie długo będzie aktywny. Na pewno przydałby się taki tutek zwłaszcza przyglądając się na Wasze opisy itp. Ładnie, przejrzyście i z efektem wszystko opisujecie więc jest dobrze;-))

Swoje wypociny zatem skonfrontuję z Matiasem i razem coś stworzymy 02%20Laugh.png

Odnośnik do posta

PODSUMOWANIE - PAŹDZIERNIK

Październik to miesiąc, gdzie zaczęły pojawiać się fajne dniówki. Kapitał uległ znacznemu zwiększeniu co pozwala na takie zyski. Zacząłem ręcznie szukać siurków, nie polegając tylko na Oddsmonkey. Zaczął mi się rok akademicki, więc czas nie zawsze mam czas na grę 44%20sssss.png Założyłem w końcu konto bet365 w euro i Netellera, więc wszystko mam teraz w jednej walucie. Co prawda początkowo musiałem trochę przetransferować środków, co przyniosło dodatkowe koszty, ale zdarzył mi się też jeden czysty bet, który to pokrył.

Niestety mało tradowałem (jeśli miałem czasem wolałem siurkować) dlatego nie uwzględniam nawet tego oddzielnie w podsumowaniu.

rynki na + 63

rynki na 0 5

rynki na - 5

wygrane: +172,94€

średnia wygrana na dzień (tylko dni "aktywne") 7,52€

koszty (założenie Netellera, wypłaty, wpłaty, przewalutowania) -18,64€

bet (jeden, wyjątkowo ;-) ) +26,12

wygrany turniej pokera TRADERZY.PL +87,54€

post-985-0-98049500-1320085389_thumb.jpg

Z optymizmem patrzę na listopad. Będę kontynuował to co robię. Chciałbym jednak próbować więcej czystego tradingu. W październiku niestety mało przegrałem na BF, mój bilans jest teraz na zero. Ilość rynków jeszcze poniżej 200, więc pc jeszcze nie, ale to jest sprawa, której muszę poświęcić więcej uwagi. Mam nadzieję, że uda się niebawem przegrać w BF większą kwotę 02%20Laugh.png

Na dniach ukaże się mały tutorial do grania siurków.

Dzięki za LIKE'i i głosy na bloga. Oczywiście pytania na priva mile widziane. Cze!

Odnośnik do posta

gratuluje wynikow - razem z Matiasem pokazaliscie jak grac surki. Poczatkowo podchodzilem do tego bardzo sceptycznie ale... hmmm ale... naleza sie Wam slowa uznania. Chyba coraz wiecej osob czeka na male wprowadzenie wiec czas sie zabrac do pisania :D

moje slowo na niedziele - surki daja ogromna przewage nad klasycznym tradingiem pre. Wystarczy cos wynalezc postawic tu i tu i koniec story. W tradingu pre trzeba siedziec i siedziec i siedziec i gapic sie na monitor czy przypadkiem jakas spekula czegos nie kombinuje. Problemem moze byc wynalezienie odpowiedniej roznicy kursowej ale cos za cos - jak juz znajdziemy mamy sporo czasu dla siebie - a efekt ten sam.

pzdr i zycze coraz lepszych wynikow.

Odnośnik do posta

Cycu nijak nie moge sie zgodzić :D Nie wiem ile chłopaki nad tym siedza, ale w tradingu poltorej godziny przed meczem albo 15 minut przerwy czesto gesto wystarcza. Aczkolwiek Ty chyba unikasz ostatniej godziny i przerw :D

Odnośnik do posta

no wiadomo, ze nie interwetten czy jakies wynalazki - jest kilka solidnych bookies, ktorzy dadza "poprzegrywac"

Cycu nijak nie moge sie zgodzić :D Nie wiem ile chłopaki nad tym siedza, ale w tradingu poltorej godziny przed meczem albo 15 minut przerwy czesto gesto wystarcza. Aczkolwiek Ty chyba unikasz ostatniej godziny i przerw :D

dawno sie to nie zdarzylo ale na poczatku roku nie bylo tygodnia bez awarii bf. najkrotsze z tego co pamietam trwaly godzine, dluzsze nawet po 3. grajac w ostatniej godzinie i napotykajac awarie mozna ladnie poplynac w sina dal. Kolejnym minusem sa duze odbicia kursow wlasnie w ostatniej godzinie choc nie ukrywam, ze mozna je pieknie wykorzystac :D

Odnośnik do posta

niestety teoria...( no chyba ze zyjemy poza zielona wyspa i mamy IP z kraju o "obnizonym ryzyku" )02%20Laugh.png

to tez fakt. Bookies uwazaja Brytoli za narod grajacy bez kombinacji albo o obnizonym IQ. Paradoksalnie to wlasnie w UK sa najlepsi Traderzy.

BP taki np Stan boi sie rynkow takie jak PL. Sam ostatnio przekonales sie o limitach przy pierwszym zakladzie. Ja w UK postawilem z miejsca kilka stowek a pewnie spokojnie moglem przyjebac i wiecej :D

Odnośnik do posta

Cycu no ja własnie zmierzam do tego, ze te odbicia mozna wykorzystac. Tylko tyle i az tyle, a awarie, hm poza sobotami to ich nie było, wiec nie jest tak najgorzej, do tego rozsadne gospodarowanie kapitałem i jakos dajes sie rade.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.