Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[2011-06-05] Polska - Argentyna

Promowane odpowiedzi

Rynek: MO

Moja propozycja: Spadek Polski

Obecny kurs: 4,1 - 4,3

Uzasadnienie:

Dla Smudy to bardzo wazny mecz. Leśne dziadki powoli zaczynają się niecierpliwić. Czy pierwszy skład Reprezentacji Polski jest w stanie powalczyć z głębokimi rezerwami rezerw zespołu Argentyny? Ja uważam, że tak. Mam jedynie obawy co do płynności na tym rynku. Warto obserwować.

post-84-0-98047700-1307075380_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Ja bym uważał... Polska to europejskie zadupie, a Argentyna swą renomę ma. I nikogo nie musi obchodzić, że w Albicelestes rezerwy zagrają. Już na podobnych typach się przejechałem, ale powodzenia.

Odnośnik do posta

Ja bym uważał... Polska to europejskie zadupie, a Argentyna swą renomę ma. I nikogo nie musi obchodzić, że w Albicelestes rezerwy zagrają. Już na podobnych typach się przejechałem, ale powodzenia.

Ja jestem jednak za spadkiem Polski:-)

Odnośnik do posta

Spadek spadek kolego :D A głównym powodem to sensacyjna porażka Argentyny z Nigerą 1:4 ;) Maks do 3.5 spadnie na Polskę, warto było wziąść długoterminowca ale oczywiście fajnie się mówi "po". Mała płynnośćąłęśąśą

Odnośnik do posta

Spadek spadek kolego :D A głównym powodem to sensacyjna porażka Argentyny z Nigerą 1:4 ;) Maks do 3.5 spadnie na Polskę, warto było wziąść długoterminowca ale oczywiście fajnie się mówi "po". Mała płynnośćąłęśąśą

Chyba kilka browarów strzeliłeś tak jak ja bo coś Ci się język zaplątał w ostatnim słowie:-)

Odnośnik do posta

Nie piję :) Wcisneła mi się jakaś kombinacja nieznana klawiszy i wszystko mi się poprzestawiało :D Kliknąlem "e" i mi wysłało nie skończoną odpowiedź hehe. Pomógł na szczęście restart ;p

Odnośnik do posta

Wiem o porażce 4-1, ale Nigeria to zespół o klasę od Polski lepszy. Masa ludzi kieruje się kursami i to jest powód moich wątpliwości. Każdy pamięta chyba słynny rynek Malaga - Barca,- goście wyszli rezerwami, ale kurs i tak spadł, a na Malagę wzrósł. Barca to Barca, Argentyna to Argentyna, Polska to... Tylko Polska i to jest ten ból. Nie tykam, ale over może być ciekawy.

Odnośnik do posta

Kurs na razie twardo stoi w okolicach 3,70. Na Argentynie z Nigerią również były wzrosty przed meczem więc warto chyba czekać. Wg. mnie kursem optymalnym powinien być 3,30..

Polacy grają w najlepszym składzie, brakuje Boenischa. Szkoda, że nie zdążyli z Perquisem i Arboledą. Defensywa się poprawi. A dwójka "francuzów" w swoich pierwszych występach, przede wszystkim Perquis na pewno zagra na 120%. Do tego musimy poczekać...

Teraz obserwujmy co się dzieje na kursach... Może oskarżenia z meczu Argentyny z Nigerią też wpłyną na kursy.

Odnośnik do posta

No i drasnął kurs i to pięknie:) Kto wierzył do końca coś zyskał:) Screen poniżej z godziny 15:30. Także 1,5 h przed rozpoczęciem. Zobaczymy co dalej czas pokaże, niektóre buki kursy zmienili nawet do ~2,80 ; ~3,20 ; ~2,40 oczywiście Polska ; Remis ; Argentyna.

I tak właśnie kursy te powinny wyglądać. A pomyśleć, że można było zaczynać od 4,8... ale byłby Green!! Ja zakupiłem natomiast po 4,00 , 3,95, 3,90, 3,80.

post-2-0-78031500-1307282514_thumb.jpg

Odnośnik do posta