Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[2011-06-10] zestaw

Promowane odpowiedzi

jutro ominie mnie kolejny dzien tradingu jednak udalo mi sie wylapac kilka spotkan. Ruska raczej jako trening :)

1945 Bray 1,71 SPADEK

1800 Brann 1,70 WZROST

i po raz pierwszy troche ruskich

1630 Volga Nyzhnyi Novgorod 1,93 SPADEK

1800 Rostov 2,14 WZROST

1800 Spartak Moscow 2,80 WZROST

1800 Rubin Kazan 2,90 SPADEK

Odnośnik do posta

jutro ominie mnie kolejny dzien tradingu jednak udalo mi sie wylapac kilka spotkan. Ruska raczej jako trening :)

1945 Bray 1,71 SPADEK

1800 Brann 1,70 WZROST

1630 Volga Nyzhnyi Novgorod 1,93 SPADEK

1800 Rostov 2,14 WZROST

1800 Spartak Moscow 2,80 WZROST

1800 Rubin Kazan 2,90 SPADEK

no nie wierze - nikomu sie nie chcialo nawet wpisac kursow przez dzien... na dodatek pokasowano odpowiedzi z tego watku... ludzie - przeciez ja to robie dla Was. Prosilem o wpisanie kursow podczas dnia zeby sie przekonac czy ide dobra droga... no nic - nie odda to pewnie rzeczywistosci ale podaje kursy z oddsportal (pinn) chwile przed rozp danego spotkania...

1945 Bray 1,71 SPADEK 1,75 - tu wiem, ze bylo nizej

1800 Brann 1,70 WZROST 1,93

1630 Volga Nyzhnyi Novgorod 1,93 SPADEK 1,81

1800 Rostov 2,14 WZROST 2,01

1800 Spartak Moscow 2,80 WZROST 3,18

1800 Rubin Kazan 2,90 SPADEK 2,43

jedna wpadka z Rostovem - reszta planowo.

Odnośnik do posta

Dzisiaj przenosiliśmy serwery na dużo szybsze. VPS który powinien przyśpieszyć na maxa forum bo koszty nie są małe:) Także dlatego część wpisów mogło zostać uciętych.

to usprawiedliwia cala sytuacje :) a teraz tak na serio - nie zauwazyliscie, ze cale forum przenioslo sie na SB? Powiedz Kuchar sam - ile osob moze skorzystac na podawanych tam typach? na RT udziela sie doslownie garsteczka...

Odnośnik do posta

no nie wierze - nikomu sie nie chcialo nawet wpisac kursow przez dzien... na dodatek pokasowano odpowiedzi z tego watku... ludzie - przeciez ja to robie dla Was. Prosilem o wpisanie kursow podczas dnia zeby sie przekonac czy ide dobra droga... no nic - nie odda to pewnie rzeczywistosci ale podaje kursy z oddsportal (pinn) chwile przed rozp danego spotkania...

1945 Bray 1,71 SPADEK 1,75 - tu wiem, ze bylo nizej (1.65 max.)

1800 Brann 1,70 WZROST 1,93 (1.96)

1630 Volga Nyzhnyi Novgorod 1,93 SPADEK 1,81

1800 Rostov 2,14 WZROST 2,01

1800 Spartak Moscow 2,80 WZROST 3,18

1800 Rubin Kazan 2,90 SPADEK 2,43

jedna wpadka z Rostovem - reszta planowo.

Ja Cycu wczoraj podałem wszystkie kursy o ile wzrosło i spadło ale niestety wszystko skasowali.Szukałem na moim Profilu tego posta ale też skasowany;-( Z tego co pamiętam to rostov był przez chwilę po 2.16. Także cycu musisz chyba częściej wrzucać tych sowietów piwo.gif

Odnośnik do posta