Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Z tym, że czas w którym buk spuszcza a giełda reaguje jest duży. Zazwyczaj to giełda idzie pierwsza, skupuje laya, nie uda się skupić zakładu w buku ale bez problemu mogę się pozbyć kursu ze stratą ticka albo na zero na giełdzie. Akurat w tym wypadku co miałem tego reda , 2 minuty by wystarczyły, z tym że zamiast backa wystawiłem ponownie laya i tutaj zrobił się problem ;/ W dodatku kurs w buku został zmieniony dwa razy w ciągu minuty z 4.50 na 4 a potem na 3.75 i to także miało wpływ że kurs runął :) Przeważnie stoi, albo nawet wybija w górę.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 188
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Koniec miesiąca, dzisiaj nic nie zagrałem bo muszę wychodzić do pracy ;/ Podsumowanie. Początek : 12 październik Koniec : 30 październik Ilość rynków : 43 Na plus : 41 Na minus : 2 Zys

No matiaspl ,widze ,ze powoli trzesiesz niektorymi rynkami tylko patrzec ,jak dotrzesz na UK i bedzie wiekszy od Bombera . :-)

Przeglądając dzisiejszą ofertę zdziwiłem się, że tak późno znalazłem owy rynek. Możliwe, że gdyby nie wczorajsza stagnacja na rynku Chicago MLS złapałbym gorący kurs. Sposób wyszukiwania rynków jes

Posted Images

Często obserwuję, że kurs szybko ucieka ;) Zwłaszcza na kursach z bardzo dobrymi surkami - rating 110 i wyżej % . Dlatego najpierw wolę skupić na bf niż stracić okazję :P No ale każdy gra jak lubi, jedno jest pewne - daje zyski.

Od dzisiaj zaczynam popołudniówki, już czuję że będzie ciężko z rana coś konkretniejszego ugrać. Dzisiaj obserwowałem od rana rynek we Francji i czekałem aż ktoś wystawi ładny kurs. 9>8 wzięte i minimum dniówka zrobiona. Sebbor też skorzystał i jak widać te rynki światowe nie są takie najgorsze, można trafić na ładne perełki :)

Dzisiaj : 2,41e

Odnośnik do posta

Koniec miesiąca, dzisiaj nic nie zagrałem bo muszę wychodzić do pracy ;/ Podsumowanie.

Początek : 12 październik

Koniec : 30 październik

Ilość rynków : 43

Na plus : 41

Na minus : 2

Zysk z samych surebetów : 118,82 e

Średni dzienny zysk : ~6,60e

Odnośnik do posta

Dawno nie pisałem bo i od początku listopada nie wiele się działo ;) Otrzymałem wersje premium monkeya od zicoo i ją testują, po pierwszych dniach mogę z całą odpowiedzialnością polecić, jutro sobota czyli surebetowskie żniwa. Dzięki premium mam nadzieję, że ugram największą dniówkę, chodź zobaczymy jak to będzie. Od początku listopada na surkach około 5e ugrane.

Odnośnik do posta

Dzisiaj : 21,36 e

Warto nadmienić, że w powyższej dniówce uwzględniłem 15euro bonusu lojalnościowego od bet365 który spokojnie obróciłem. Zysk z samych surebetów to 6,36 e.

Odnośnik do posta

Popróbowałem wczoraj tych siurków, ale na początku na piłce i mam pytanko - jak obliczacie z sebborem stawkę lay? Póki co wyliczałem ją standardowo, ale bez prowizji z BF i wychodzi bardzo cienki procent wygranej. Przykładowo ze stawki 4e, mam wygraną 4.36, z której jeśli mi dobrze wychodzi mam tylko 0.14e zysku po odliczeniu tego 5% jeśli siądzie lay. Dzięki z góry.

Odnośnik do posta

widzę ze z sebborem możecie poradniki pisać jak grac surki na koniach ;)

rzeczywiście jest taka różnica po miedzy normalnym a premium monkey ?

powodzenia i tak trzymać

Odnośnik do posta
Alicja Z dołączył(-a) do tej rozmowy.

Rozmawia Pan/Pani z Alicja Z

Alicja Z Witam w Czacie na żywo bet365. W czym mogę pomóc?

Mateusz Witam Alicjo, chciałbym się dowiedzieć a raczej upewnić co do jednej zasady (4) na wyścigach konnych bo nie daje mi to spokoju.

Mateusz Często zauważam, że w pewnych gonitwach wycofywane są konie i powstają wysokie potrącenia z tego tytułu.

Mateusz Np. 35p .

Mateusz W zasada 4, które kiedyś przedstawiał mi jeden z supporterów wynikało, że jeżeli ktoś postawi kurs powyżej 15 to w razie wygranej owego konia nie ponosi żadnej straty.

Mateusz Czy jeżeli postawiłem powiedzmy 2euro na konia o kursie 15, a następnego dnia został wycofany jakiś faworyt i zasada nr 4 przewiduje strate 35p, to czy w razie wygranej mojego konia, zostanie potrącona jakaś strata czy nie? bo już się troszkę w tym pogubiłem ;)

Alicja Z Proszę o cierpliwość.

Mateusz Dobrze.

Alicja Z Zasada 4 będzie miała zastosowanie w przypadku wycofań uczestników z kursami 10,00 lub niżej. Czyli jezeli wycofany kon bedzie mial kurs 10 badz nizszy beda potracenia.

Mateusz Aha, czyli potrącenia nie biorą pod uwagę kursu konia po którym obstawiałem, tylko kursu konia który został wycofany tak?

Alicja Z Tak.

Mateusz Jeszcze dla pewności, potrącenia obejmują każdego konia który wygra?

Mateusz Przykładowo, jeśli wygrałby kurs 100 to także zostałaby wygrana obniżona o 35p, dobrze myślę?

Alicja Z Zakłady na zwycięstwo (zdefiniowany jako po losowaniu/ustaleniu drabinki/potwierdzenia miejsca rozgrywania zdarzenia) podlega równowartości potrąceń do Zasady 4 Tattersalls. Zasada 4 będzie miała zastosowanie stosownie do tabeli potrąceń (tabela potrąceń oraz dalsze przepisy Zasady 4 dotyczące wyścigów konnych znajduje się w sekcji zasad wyścigów konnych); za wyjątkiem tego, że Zasada 4 o 5 pensach nie będzie przymusowa.

Mateusz Okej, reasumując. Jeżeli zostanie wycofany koń poniżej kursu 10, to względem tabelki zostają potrącone środki w przypadku wygrania danego konia. Wystarczy jak pani napisze czy dobrze napisałem ;)

Alicja Z Tak zgadza sie.

Mateusz Dziękuję serdeczne za rozwianie moich źle zinterpretowanych przemyśleń. Jesteście nieocenieni. Pozdrawiam

Alicja Z Pozdrawiam.

Alicja Z Dziękujemy za dzisiejszy kontakt z Czatem na żywo bet365.

Tak więc panowie, granie surków nie jest tak kolorowe jakby się każdemu wydawać mogło. Kiedyś źle zinterpretowałem słowa supportera, albo on na odpierdól mi to wytłumaczył. Naszła mnie myśl sprawdzenia tego ponownie, gdy wycofali mi konika o wartości 35p, gdy grałem wczoraj surebeta 17>14.5 .

W przypadku wygranej mojego konika, będę w najlepszym wypadku -5e na minusie.

Tutaj się lekko jebnąłem, bo źle popatrzyłem na zysk z danego konia. Im wyższy surebet, tym mniej odczujemy stratę, a być może nawet zyskamy. Po ponownym obliczeniu wychodzi, że zyskam w razie wygranej danego konia 8 euro. Nie opłaca mi się dokupować laya na bf, bo zysk na bf będzie nie wiele większy a obniży się wygrana u buka.

Jeżeli ktoś zagra surka na rynku gdzie już został wycofany jakiś konik i tak się złoży że owy koń wygra, odczujemy to bardzo boleśnie ;)

Odnośnik do posta

Powiem ci tak:

Pani Alicja z supportu bet365 totalnie nie zna się na wyścigach konnych. Miałem już nią nieprzyjemność rozmawiać. Na każde pytanie odpowiedź pojawiała się po 5 minutach, widać że szukała czegoś w materiałach i regulaminie, a też to, co mi pisała w ogóle nie było odpowiedzią na moje pytania. Żenada... Właśnie ona mi trochę namieszała w głowie o 4R.

A co do rzeczywistości: W regulaminie jak byk stoi że potrącenia są od kursu 15:

post-985-0-98804200-1320868620_thumb.jpg

Więc nie wiem skąd ona wzięła te 10...

Do tego Alicja wciskała mi, że potrącenia dotyczą wszystkich zakładów jeśli wycofano konia. Wystarczy tylko przyjrzeć się stronie bet365 żeby stwierdzić że tak nie jest! U góry jest takie pole 4R, po najechaniu kursorem pokazuje się aktualny status zasady 4. Jeśli by była pokazuje się wartość i godzina przed którą zawarte zakłady dotyczą potrącenia!

post-985-0-16607700-1320869316_thumb.jpg

Przykład z dzisiaj. Exeter 2.50. w oknie z wynikami jest info: 35p przed 8:39. Czyli zakłady zawarte przed 8:39 (wtedy zaksięgowali wycofanie konia) będą potrącane, późniejsze nie. Takie info było też własnie widoczne po najechaniu na 4R. Tak samo jest zresztą w Betfair.

post-985-0-06409700-1320869594_thumb.jpg

Dla mnie to jest w miarę jasne, a pani Alicja nie ma o tym pojęcia...

Edytowane przez sebbor
Odnośnik do posta

Teraz to ja mam pomieszane we łbie. Na tym exterze 2.50 miałem surka 17>14,5 a kurs skupilem przed wprowadzeniem 35p. Czy jeśli kon by wygrał to potrąciliby coś? Mnie się wydawało, że nie, Alicja miał inne zdanie. Jak to jest w moim przypadku ?

Odnośnik do posta

Teraz to ja mam pomieszane we łbie. Na tym exterze 2.50 miałem surka 17>14,5 a kurs skupilem przed wprowadzeniem 35p. Czy jeśli kon by wygrał to potrąciliby coś? Mnie się wydawało, że nie, Alicja miał inne zdanie. Jak to jest w moim przypadku ?

Miałeś zakład w bet365 po kursie 17, czyli zgodnie z regulaminem buka potrącenia w wypadku wygranej powyżej kursu 15 nie ma.

A co do Alicji to chyba napiszę im maila żeby ją zwolnili 04%20Wink.png bo tacy ludzie na supporcie to kpina z klientów...

Odnośnik do posta

Kurde to spoko, chociaż mogłem rozłożyć zysk by mieć te 6 eurasów więcej, ale jednak gdyby było inaczej niż piszesz to byłbym jakieś 50-100 e w plecy :P Nic, trzeba wybadać delikatnie ale dokładnie. Chociaż też na początku wydawało mi się tak jak piszesz .

Co jeśli wziąłem kurs surek 17 jeśli w zasadach 4 juz widnieje np potrącenie 35p ? Działa na tej samej zasadzie że w przypadku wygranej nie potrącają nic?

Dzisiaj : 5,67 e

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.