Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Wielkość czcionki na panelu głównym

Promowane odpowiedzi

Witam, mam pewien problem. Po zmianie monitora na większy musiałem od nowa skonfigurować sobie geeksa. Wszystkie czcionki pozamieniałem poza głównym panelem http://img534.imageshack.us/i/asdasdasdasdk.png/ . I są one dość małe. Czy da się zmienić wielkość czcionki w panelu głównym?

Odnośnik do posta

Cześć Esio,

Powiem Ci szczerze, że patrząc na screena nie widzę małych czcionek. Też takie mam i obawiam się, że niestety nie da rady ich powiększyć. Jedynym sposobem jest regulacja rozdzielczością monitora, może to coś da? Chyba, że ktoś się już z tym spotkał? Więc może ktoś jeszcze udzieli się w temacie...

Ogólnie Geeks jest chyba najlepszym programem, Ty jesteś zadowolony? :-P

Odnośnik do posta

Miałem FairBot'a - byłem zadowolony.

Mam Bet Angel'a - nie jestem zadowolony.

Mam Geeks Toy'a - jestem zadowolony w 99% ten brakujący 1% to brak opcji stop loss.

Odnośnik do posta

Dokładnie gofer. Wg mnie Bet Angel i BeetTrader strasznie się pogorszyły, obecnie również korzystam z Geeksa i Fairbota i mam podobne zdanie do Ciebie.

Fairbota polecam wszystkim początkującym gdyż jest prosty w obsłudze ma przyjazny interfejs natomiast Geeksa troszkę później na głębsze wody! Jest bardzo szybkim programem w porównaniu do reszty..

Odnośnik do posta

No do tej czcionki idzie się przyzwyczaić, ale lepiej jak by można było zmienić :-P , ale nie można mieć wszystkiego.

Co do samego toya, to jestem zadowolony. Na razie jeszcze mnie nie zawiódł i całego dostosowałem pod siebie, to jest właśnie w nim najlepsze. Można wszystko ustawić po swojemu, a do tego jest za darmo.

Dla mnie bet trader przestał istnieć gdy zaczęli mieć problemy z interfejsem podczas wypuszczania evo. Do tego evo działa z przeglądarką. Co nie jest zbyt fajne.

Fairbota też używałem, ale tylko przez 15 dni, jakoś mnie nie satysfakcjonował. A po za tym były to czasy mojego raczkowania w tradingu. I łatwiej było mi się uczyć spoglądając na filmiki, a większość była kręcona z BT i BA. Jako, że miałem mało kasy wybrałem BT.

Odnośnik do posta