Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Witam, tutaj będę zdawał dzienną relację z handlu, przede wszystkim tenis, piłka nożna, koszykówka i siatkówka.

Moje dzienne założenie to uzyskanie 10% posiadanego kapitału na koncie. Co ciekawe obliczyłem że startując od 78€ w 100 dni powinien być okrągły milion, czego oczywiście nie będzie bo przy tak wielkich sumach rynek nie byłby w stanie wszystkiego chłonąć.

Obecnie sprawa wygląda tak: (norma wyrobiona na kilka dni na przód nawet ;) )

28wia9j.jpg

znając życie dojadę do 2 - 4 K € potem będę starał się robić 10% lub 5% dziennie posiadanego kapitału. co daje od 100 do 400€ na dzień.

Odnośnik do posta

bardzo ambitnie, 10% dziennie, nigdy nie odważyłbym się powiedzieć komukolwiek że zarabiam tyle na tradingu :roll:

życzę powodzenia, będę Ci kibicował w postanowieniu ;-)

Odnośnik do posta

często to zależy od pewności wg mnie zdarzenia... zazwyczaj stawka to 50-200€ zobaczymy jak pójdzie dalej, i czy nie dojdzie do tego tak zwany przeze mnie "czynnik strachu" :)

Do tego wszystkiego staram się dobrać jak najlepsze spotkania, 1-3 spotkania na dzień i dziękuję, nie męczę rynków na siłę.

Jak ktoś chce tą tabelke w excelu gdzie moze sobie wpisać wartości to pisac na pw, prześlę na maila, tabelka zrobiona przez mojego kumpla- na forum jako "Stoyan".

pozdrawiam

Odnośnik do posta

gram tak i tak, często in play.

Zrobiłem wypłatę dokładnie 355€ potrzebne będzie na czynsz w nowym mieszkaniu.. w Poznaniu.

Dziś rano na koncie pozostało 66€ po czym stan obecny to 112€. W najbliższe 2 miesiące nie przewiduje wypłat, także zobaczymy jak wysoko zajdziemy. Juto może nie być podsumowania z racji na przeprowadzkę i pierwsze dni w nowej pracy.

Zrzut z dzisiejszego handlu (wpisane jest od wczoraj ponieważ mamy po godzinie 23 i strefa czasowa liczy dzień do 23 a nie do 24..)

1zf55on.jpg

Odnośnik do posta

Dzięki Gofer :)

Ja już w nowym mieszkaniu, jutro pierwszy dzień w pracy:D

wczoraj uhandlowałem przez 2 minutki 6 € na tenisie. Dziś z rana 15€ na siatkówce Chiny - Francja.

343ivzd.jpg

Zobaczymy jak dziś dalsza część dnia się uloży :)

Odnośnik do posta

Trzymam kciuki za ciebie bo widzę że całkiem dobrze sobie poczynasz, może przybliżysz jakiś swój system... jak redukujesz ryzyko? Obstawiasz czy tak naprawdę to czysty trading?

Odnośnik do posta

Oto zrzut z całego dnia, może szału jak gofer dzisiaj nie zrobiłem ale myślę że starczy.

j73uz8.jpg

Ogólnie rzecz biorąc chwytam wysokie kursy i sprzedaje niskie, i na odwrót łapie niskie i sprzedaje wysokie żadnej filozofii. Do tego oglądam dane spotkanie i oceniam szanse.

Dobranoc.

Odnośnik do posta

stawka 40-80-150 €

bardzo często ta najniższa, w sumie cały dzień w pracy byłem, a w ciągu paru chwil można zrobić wiecej niż cała dniówka...

edit: myśle że in play to jest to.. dynamika zmiany kursów :)

Odnośnik do posta

Zgadzam się z tobą, może to nie jest taki czysty trading ale ja akurat lubie in-play. Dla mnie wymarzoną dyscyplina do tego jest koszykówka, od zawsze mi na tym najlepiej szło i tego się trzymam choć bardzo ciężko z płynnością nie raz.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.