Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Zgoda, co do tego overu 2,5 a jesli tak to gram na jutro:

CS 3-3 @ 90

CS 2-2 @ 20

CS 3-1 @ 30

A czemu kupiłes akurat 2-3 ? Przecież kurs na Hiszpanów będzie raczej wzrastał niż leciał w dół, no chyba, że trafiłeś w luke i liczysz na 1 tick:)

Odnośnik do posta

Napisałem przed chwilą o promocji 3,05, teraz radzę się jednak wstrzymać bo poszły dość spore pieniądze na wybicie Niemców w górę. Dla mnie nie zrozumiałe jest że Hiszpania jest obniżana a Niemcy podwyższane. Any idea?

Odnośnik do posta

Bo ja wiem czy taka promocja np na pinnacle jest kurs 3.02 i u wielu buków kurs na Niemców wzrasta. Co prawda u niektórych też spada. Ja już dawno opuściłem rynek meczowy w tym spotkaniu. Ogólnie dla mnie to Niemcy są faworytem ale jak widać inni tak nie myślą

Odnośnik do posta

Dziwne że Niemcy rosną po takim kursie aż by sie chciało ich kupić...Hiszpania grająca bez rewelacji po 2,56 !! Myślałem że 3 Niemcy nie przeskoczą ciekawe czemu tak jest, wbrew logice...dziwna sprawa, no ale giełda betfair tak lubi wbrew logice działać czasami...Motacze z kasą mogą działać na kursach jak chcą, my póki co możemy się przyglądać i iść ich tropem tylko jak to przewidzieć, te ich ruchy (w sumie zanim nie wejdą na rynek to kursy się zachowują w miarę tak jak powinny, w dniu meczu zaczynają się cyrki)...wczoraj na Holandii to samo "motacze" namotali i wyrzucili ich do góry tam mniej więcej wjechali na rynek w jednym czasie z około milionem euro i to załatwiło sprawę, a potem tylko dokładano....i bądź tu czasami mądry:)

Odnośnik do posta

to chyba musi byc jakas zorganizowana gruba bo nie wierze ze winduja kurs zeby stracic tylko zeby zyskac. mozna zauwazyc jak idzie uderzenie to przewaznie w tym samym czasie na gospodarzy i gosci.

Tylko jak ten mechanizm dziala ? o to jest pytanie

Odnośnik do posta

Właśnie też myślę, że to nie jest przypadkowe, ktoś kto wjeżdża z grubymi tysiakami ma jakiś cel...musi raczej to się komuś opłacać...tylko gdzie tu punkt zaczepienia...już długo się zastanawiam o co chodzi w tym wszystkim i nic nadal nie wiem hehe i chyba się nie dowiem :-) zostaje czasami dezorientacja mała i brak często wytłumaczenia takiego czegoś...szczególnie gdy dzieje się to wbrew logice

Odnośnik do posta

zostaja 2 wyjscia :) grac Niemcow po 3.0 i czekac na bramke, albo nic nie grac i ogladac bez stresu :) A na powaznie ja to spotkanie odpuscilem sobie, wczoraj z Holandia udalo sie szczesliwie wyjsc na ladny plus, ale musialem grac in-play. Dzisiaj spokojnie sobie pohandlowalem w pucharze Norwegii w spotkaniu Stromsgodset - Haugesund

Odnośnik do posta

a ja wczoraj znowu naiwnie kupilem pakiecik po 2,98 i z tego co widze bedzie to samo co na Holandii ;) no cóż, trzeba będzie zmienic chyba sposob gry bo tak juz nie idzie zarobic :P mam nadzieje, że to chwilowa anomalia

Odnośnik do posta

krzysiultd czy ja wiem czy to naiwne było? chyba każdy widział co prezentują Niemcy i Hiszpania i chyba każdy z nas (lub większość) handlujących myślał że kurs na Niemców jest za wysoki i powinien spadać...no ale jest jak jest...

Odnośnik do posta