Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

super blog. Nie wstydzisz sie pisac o bledach a to ogromny plus. Zerknij na poczatek mojego pamietnika - hehe. Znajdziesz tam te same bledy jak np sprzedaz przed korekta lub opuszczenie rynku tuz przed swingiem hehe. Pzdr i samych zielonosci zycze!

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 55
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Twój blog to mam już przerobiony w całości rolleyes.gif. Jeśli zaś chodzi o te błędy to najwyższy czas je poprawić, a nie czytać o nich. Kurde Stoke i West Brom coś wzrastają i jak widać kupiłem je w dołku. Myślicie, że spadną? Dla mnie to podobna sprawa jak z Newcastle.

Odnośnik do posta

Super dzień na giełdzie, a zaczęło się tak niemrawo:

post-1029-0-79766400-1313350800_thumb.jp

Niigata – Urawa: Fajny rynek, ale ja zacząłem handel jakąś godzinę przed meczem. Źle zrobiłem bo wyszedł z tego mały red zmniejszony potem o połowę.

Stoke – Chelsea: Rynek dnia. Moje wczorajsze średnie wejście na Stoke za 5.8 (można było po 6) dało dziś fajnie zarobić. Koło 13.00 patrzę, a tu taki piękny spadek i 4.6 na giełdzie. Greenowałem na 4.7, ale można było sporo więcej wyrwać, bo kurs leciał do samego początku meczu – 4.2 najniżej chyba.

West Brom – ManU: Wczoraj back na home za 7.2, dzisiaj lay za 6.4. Po nagłym spadku kurs powoli wzrastał, aż momentami dochodził do kursu mojego backa jakąś 1h przed meczem.

Do tego jeszcze 2x +0,13 na brazylijskiej.

Podsumowując jestem dziś ponad 10% na plus. To był właściwie pierwszy dzień, w którym nie wystawiałem kontr od razu - „a co mi szkodzi ustawić się wcześniejâ€. Opłaciło się, bo wreszcie złapałem porządne swingi.

Zakupiłem back Swansea (fajna nazwa) za 15. Mam nadzieję, że poleci tak jak oba słabiaki dzisiaj, z którymi jednak męczyły się Chelsea i MU. Pozdro.

Odnośnik do posta

m4tius gratuluję. Kiedyś mi to wynagrodzisz:) :P Idziesz jak burza, a mało takich osób znam! Panowie, chłopak w czerwcu nie wiedział co to Betfair, więc widać ogromny progres i możemy mu wróżyć wielkie sukcesy:)

Pytanie do tematu, backujesz wszystkich underdogów, nie faworytów? Czy to nie reguła Twoich ost. rynków?

Odnośnik do posta

Jeśli chodzi Ci o to, że zamiast layować silniejszych backuje dogów, to jakoś tak z przyzwyczajenia :lol:.

Na obecne stawkowanie na pewno lepszy wybór od layowania, ale ciekawy byłem czy upatrujesz spadki z wykresów, czy systemowo lecisz backi na dogów.

Odnośnik do posta

Kolejny fajny dzień.

Man City – Swansea: Premier League znowu nie zawodzi! Wczoraj back na gości za 15 i kontra na 12.5. Szkoda trochę, bo można było spokojnie opchnąć za 11…

Frankfurt – Fortuna: Zagrałem typ cyca, bo wyglądał bardzo ok. Zapowiadał się spokojny spadek, ale dotknęło tylko 1.83 i poszybowało w górę. Redowałem na 1.89.

Norrkoping – AIK: Fajny spadek gości, ale ja tylko 2 ticki: 2.26 >> 2.22.

Na jutro:

Portsmouth – Reading \/: Buki już niżej. Backowałem na 2.54.

post-1029-0-68291600-1313432512_thumb.jp

Hartlepool – Huddersfield \/: Rynek jeszcze mały, ale buki trzymają już znacznie niżej, bo koło 2.1. Trzymam już back za 2.22.

post-1029-0-83551300-1313432519_thumb.jp

Z tego co widzę, to Udinese fajnie spada, ale zobaczymy jak się sytuacja rozwinie.

Odnośnik do posta

Dzisiaj bardzo średnio. Źle zrobiłem, że zamroziłem część kasy na remis Barca – Real, przez co brakło kasy np. na Southampton (zagrałem tylko za 2E). Poza tym Reading nie wypaliło.

post-1029-0-82735900-1313528643_thumb.jp

Portsmouth - Reading: Można było troszkę zarobić, ale czekałem i ostatecznie 1 tick na minus.

Hartlepool - Huddersfield: Nie chwaląc się mega typ. Od wczoraj miałem back za 2.22, którego puściłem dziś koło południa na 2.12. Oczywiście sporo za wcześnie bo kurs spadł do około 2 :lol:.

Ipswich - Southampton: Świetny typ od Barosa. Pewny zarobek, ale malutki bo stawką 2E.

Na jutro tylko spadek Dinamo wydaje się jako tako do grania (1.68):

post-1029-0-85621900-1313528650_thumb.jp

Odnośnik do posta

Moje wczorajsze i dzisiejsze rynki:

post-1029-0-68142900-1313699939_thumb.jp

Wczorajszy wynik uważam za słaby. Każdy rynek, na którym grałem dawał ładny zarobek, a nie wykorzystałem żadnego z nich. Długo siedziałem przy tych rynkach i tym bardziej wynik jest słaby. Wczoraj faktycznie trzeba było grać na remisie Barca – Real, a nie spadku tych drugich. Ja zaś opuściłem remis z małym zarobkiem i przeszedłem na Real, który właściwie stał do początku meczu. Na szczęście zarobiłem trochę na wzroście Barcy: 1.97 >> 2.

Dzisiaj mimo, że zarobiłem tylko trochę więcej, handlowało mi się dużo lepiej, a na giełdzie byłem bardzo krótko. Wystarczyło rano wejść w 3 rynki i zebrać kaskę koło 14.00. Nie ma właściwie czego opisywać. Można tylko wspomnieć, że nie zawsze długie siedzenie przy rynkach pomaga, a czasami wręcz przeszkadza.

Wreszcie jestem na plus z moją przygodą z BF (już drugi raz, ale wtedy to był czysty fuks nowicjusza). Mam nadzieję, że idę dobrą drogą. Nie kusi mnie już praktycznie w ogóle wchodzenie in, błędów coraz mniej, choć pewnie temu, że już lepiej wybieram rynki. Stawka będzie rosła coraz szybciej – nic tylko czekać na poważną kasę.

Odnośnik do posta

Dzisiaj taki sobie dzionek na giełdzie:

post-1029-0-19291600-1313786541_thumb.jp

Niepotrzebnie skusiłem się jeszcze wczoraj na spadek Fortuny Duss, bo trend się zmienił, ale w porę redowałem. Na Sittard mogłem został dłużej po poleciało jeszcze do mniej więcej 1.85, a ja tylko z 1.97 na 1.96. Trochę za dużo skakałem dzisiaj, fajny zarobek przyniósł jedynie Viking, na którym ugrałem parę grubszych ticków: z 3.65 część sprzedałem na 3.3, resztę na 3.5.

Zasiadłem się już wygodnie na West Brom z nadzieją na spory spadek. Myślę, że to będzie kolejny hit pokroju Stoke czy Swansea :-D. Patrząc jak zlecieli ci ostatni (trochę przed meczem do nawet 9.6), to spadek poniżej 10 jak najbardziej możliwy. Bez ustawiania się wziąłem 13.

Wykresik:

post-1029-0-62222700-1313787248_thumb.jp

Zieloności w ten weekend!

Odnośnik do posta

Ja troszkę zawaliłem, skusiłem się na kurs 12 ale twardo się trzymam :) Także sądzę że może dojść może nie do 10 ale 11 to byłby dobry kurs :) Szukam potwierdzenia kontuzji cecha czy wystąpi czy nie ;p Jeżeli nie to pewnie buki spuszczą west brom, kurcze żal mi tych dwóch ticków no ale cóż ;) Wziąłem akurat przed odbiciem ;(

Odnośnik do posta

Myslę, że może. Na Swansea wykres był podobny i wybiło lekko kurs w nocy w przeddzień meczu do góry. Koło rana po powrocie do kursu, od którego wzrastało, był już piękny nur do 10, a tutaj dużo do tego nie brakuje. Do tego dochodzi to, że Chelsea słabo się spisało na wyjeździe, a WB nie był aż tak daleko od remisu z MU.

Odnośnik do posta

Wczorajszy utarg:

post-1029-0-58998900-1313916297_thumb.jp

Kobe - Niigata: Głupi red juz z rana. Słabe wejście przedwczoraj (back na 2.32). Home jeszcze wtedy wg buków powinien spadać, ale w nocy poszybował do ok. 2.5. Na szczęście rano wrócił i sprzedałem z małą stratą.

Chelsea - West Brom: Rynek zagadka :-/. Ktoś kto kupił WB na górce tj na 16/16.5 mógł fajnie zarobić, bo kurs przed meczem zdołał dobić do 13. Ja niestety wszedłem przed wielkim wzrostem - 2E na 12.5, 4E na 13. Na szczęście wyczekałem sytuację i opuściłem rynek z malutkim tylko redem. W sumie dziwne, że tak wysoko stało WB. Myślę, że ludzie kierowali się dobrą grą Chelsea na własnym stadionie w zeszłym sezonie oraz pamiętnym 6-0 na otwarciu tegoż. Naprawdę fajnie grali i gdyby wykorzystali tę stówę z pierwszej połowy pewnie by wygrali. Sorka jeśli ktoś się sugerował tym typem, no ale cóż. Mam nadzieję, że się nie zrażę jeszcze do wysokich kursów, ale warto uważać następnym razem. Trochę napaliłem się po tamtej kolejce :-D.

Pribram - Slovac: Tutaj wykorzystałem to, że giełda była troszkę opóźniona względem buków. Spadek gości: 2.02 >> 2, 1.97 >> 1.9.

Do tego piękny green na Mainz, którego spadek polecił Cyc. Z 2.54 >> 2.38.

Zielonej niedzieli!

Odnośnik do posta

Dzisiaj grałem już stawką 7E, co stanowi ok. 1/3 mojego banku. Nie było tego dużo:

post-1029-0-89829300-1313953076_thumb.jp

Mainz - Schalke: Fajny rynek polecany przez Cyca już wczoraj chyba. Wieczorem back na 2.54, rano greenowanko na 2.38.

Motherwell - Rangers: Gra na spadek home. Wszedłem właściwie na siłę żeby sobie dorobić do zysku z Mainz. Pierwsze wejście na 0, drugie na -2 ticki. Totalny fail.

Zagrałem jeszcze na spadek Internacionalu. Ugrałem 2 ticki: 2.6 >> 2.56. Załączam obrazek:

post-1029-0-34163900-1313953364_thumb.jp

Komentarz raczej zbędny...

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.