Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Serwis ze spadającymi kursami (pre-play)

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

godziny sa rozne, mozna samemu sprawdzic w historii na ich stronie (link jest pod koniec pierwszego postu w tym temacie).

cena- to zalezy ilu bedzie chetnych. szacunkowo bedzie to okolo 20-25zl.

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

stoyan, no stres :) nie mam do ciebie pretensji przeciez :) poza tym to moja subiektywna ocena.

na obecna chwile chyba se odpuszcze, bo kasa z abonamentu to maly pikus w porownaniu z redami na gieldzie :-D

Odnośnik do posta

Rozumiem, ale wlasnie dlatego pytam: o co chodzi? Cos sie zmienilo? Ja jakis tydzien juz nie gram bo nie mam czasu (a wlasciwie to chwilowo nawet kompa nie mam), ale wczesniej nie mialem zadnych problemow, kazdy kurs spadal

Odnośnik do posta

chodzi o to, ze pomimo iz mam wlaczonego kompa praktycznie od 14 do 3 z otwarta skrzynka email, to praktycznie niemozliwe jest wylapanie podanego typu w tym samym czasie, w ktorym on wpada na skrzynke. typy podane na tenisa z ponad dobowym wyprzedzeniem, gdzie w koszykach nie ma w ogole pieniedzy tez sa smieszne. a moze to chodzi o bukmacherke? zeby robic beta na podany typ? tego nie sprawdzalem.

druga sprawa - kurs nie zawsze spada.

podsumowujac - ujnia z patatajnia :D

Odnośnik do posta
  • 4 weeks later...

Wcześniej nie mogłem ustosunkować się do zarzutów Yavora, gdyż przez jakiś czas nie grałem tych spadków z racji wakacji, a potem przeprowadzki. Jednkak teraz, kiedy jestem w kraju już prawie dwa tygodnie, mogę śmiało to zrobić.

Co za bzdury! Oczywiście, nie można polegać na włączonym komputerze czy też skrzynce. Trzeba mieć ustawione jakiekolwiek powiadomienie, jest cała masa tego typu programów! Poinformują nas o nowej wiadomości dźwiękiem, wizualnie czy jakkolwiek sobie zażyczymy. Dodatkowym ułatwieniem jest dobry telefon z dostępem do Internetu (pakiet 50mb wystarczy). Tutaj polecam coś z Androidem/iOS/Blackberry- maile otrzymamy w czasie rzeczywistym tak jakby był to SMS.

Należy wyjaśnić pewną rzecz. Nie wiem czego spodziewał się Yavor, ale na pewno nie istnieje serwis, który będzie działał na zasadzie "o 15:38 i 26sekund spadnie kurs na Manchester City"- to poprostu nie jest możliwe. Bardzo dużo narzeka się ostatnio na tzw windy pojawiające się na Betfair. W takim razie zadajcie sobie pytanie- czy nie warto mieć informacji o nadchodzącej? Wygląda to w ten sposób, że dostajemy cynk na mail i zaraz potem kurs zaczyna spadać- mamy możliwość podpięcia się i złapania kilku ticków. Ktoś powie, że ciężko jest się załapać. No tak, ale przecież nie może być łatwo, nikt nam za darmo nie da swoich pieniędzy. Mamy tą przewagę, że my wiemy, że kurs spadnie- inni nie wiedzą. Wystarczy załapać się na kilka spadków w miesiącu, żeby zarobić, ponieważ składka wynosi obecnie około 30zł.

Typy z dobowym wyprzedzeniem- to dopiero dobre... Był chyba tylko jeden taki typ w całej historii serwisu, nie ma co- bardzo mocny zarzut. Typy zazwyczaj podawane są kilka godzin przed rozpoczęciem spotkania (2-6).

Podsumowując- serwis ten nie jest dla każdego, trzeba mieć świadomość w co się wchodzi.

Przechodząc do istoty tego posta- zbliża się nieuchronnie składka na paźiernik. Prosze wszystkich zainteresowanych o kontakt- może to być ostatni "otwarty nabór", gdyż chcielibyśmy powoli zamykać grupę.

Odnośnik do posta