Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• 4 weeks later...
  • Odpowiedzi 49
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Minal miesiac odkad uzywam streamu z bet-at-home wiec postanowilem zrobic male podsumowanie. Najwiekszy minus to opoznienie transmisji przez co do gry nie nadaja sie najwieksze ligi. Liga hisz

• 1 month later...

czy są jakieś szybsze streamy tenisowe od bet365?

nie ma jak tam handlowac bo praktycznie w tym samym momencie w ktorym jakis zawodnik zdobywa punkt nastepuja spadki kursow, wyglada na to ze jestem jakies 5 sek do tylu w stosunku do innych traderow....

Odnośnik do posta
  • 2 months later...

czy ktos sie orientuje ktory bukmacher ma najlepszy stream do grania pilki kopanej in-play?

chodzi mi o szybkosc + ilosc transmisji.

betfair ma dobry stream ale niestety w zasadzie tylko hiszpanska sie nadaje do gry ze wzgledu na ilosc kasy.

Odnośnik do posta

wczoraj zdecydowalem sie przelac 10E na bet-at-home aby moc u nich ogladac transmisje.

ogladalem pierwszy meczyk (byla to serieB) i powiem wam ze bylo ok. do gry in-play w zupelnosci wystarczy.

wiem ze maja tez niemiecka wiec jestem happy, szkoda tylko ze w ten weekend nie pogram bo graja reprezentacje.

Odnośnik do posta
  • 4 weeks later...

Minal miesiac odkad uzywam streamu z bet-at-home wiec postanowilem zrobic male podsumowanie.

Najwiekszy minus to opoznienie transmisji przez co do gry nie nadaja sie najwieksze ligi.

Liga hiszpanska 2-3 sekundy opoznienia w porownaniu z transmisja na betfair.

We wloska tez nie ma co wchodzic (nie mam z czym porownac, ale lipa).

Mozna za to grac na ligach slabszych takich jak turcja, 2 angielska, 2 wloska, poludniowo-amerykanskie (oczywiscie pod warunkiem ze beda niezle obroty, tzn granie w piatek badz poniedzialek).

Kolejny minus to brak mozliwosci ogladania lig niemieckich z terytorium polski. Szkoda, bo liczylem ze wlasnie na tych rynkach uda mi sie ugrac troche siana.

Domyslam sie ze podobna sytuacja jest u innych bukow z tymi transmisjami niemieckiej pilki.

Mowi sie trudno i szuka sie innych mozliwosci, tak wiec nastepnym moim przystankiem bedzie bet365.

Wiem ze wiele osob gra tenisa z video od nich, wiec mam nadzieje ze z pilka bedzie podobnie i ze szybkosc transmisji bedzie rownie dobra.

Mysle ze w grudniu napisze moje spostrzezenia co do transmisji pilkarskich wlasnie stamtad.

Odnośnik do posta

Bet 365 ma dobre streamy, jak dla mnie praktycznie to samo co betfair, tylko więcej zdarzeń. Co do niemieckich lig to masz transmisje na bwin ;) W zasadzie to właśnie u tej trójki: bet365, betfair, bwin znajdziesz wszystkie streamy dostępne na rynku (EPL nikt z buków w internecie nie transmituje) ;)

Odnośnik do posta
  • 2 months later...