Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Witam serdecznie :)

Postanowiłem założyć bloga, w którym będę zawierał opis swoich poczynań oraz propozycje rynków. Tradingiem interesuję się od niedawna, gram pre-play w zasadzie tylko piłkę nożną. Z racji, iż jestem jeszcze zielony - mile widziane są wskazówki, na pewno okażą się pomocne :)

Pozdrawiam

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 110
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jednak mała zmiana decyzji po zobaczenia intensywności spadków Man City

Hiszpanów można było złapać 2-3 ticki niżej już, natomiast Szwecje 1-2 ticki. Z tym, że przewiduję jeszcze dalsze spadki - szczególnie Hiszpanow

Zdecydowałem się sprzedać Norwich z jednotickową stratą a wziąłem: 3. Watford - Peterborough ---> Spadek Watford 2.68 (złapany) - trend spadkowy - buki tak samo spuszczają + pinnek cały

Posted Images

Aha. Stan konca póki co lichy - 50F, ale wszystko przyjdzie z czasem :)

Dzień dzisiejszy zakończony greenem +1.6F, jutrzejsza oferta mnie nie zaciekawiła, ale za to popatrzałem chwile na Premier League i w meczu Chelsea licze na ładnego greena. Mianowicie kursy na Chelsea rosną na WB spadają, Chelsea póki co nie zachwyciła - marny remis ze Stoke, natomiast WB ładnie stawiał opór Man Utd. Ponadto dzisiejsza prasa podała info o kontuzji Petra Cecha. Podsumowując, moja propozycja:

Chelsea - West Brom -----> Back West Brom 12.00 :)

Życzę samych zielonych :)

Edytowane przez sidney-trd
Odnośnik do posta

Myśle też że dobrą propozycją jest długoterminowy rynek - rewanż Shalke dostępny lay po 1.35 myślę, że spokojnie poleci do góry, osobiście nie gram tego, bo pieniążki na Chelsea zamrożone sa :)

Odnośnik do posta

no to powodzenia i zielonego :)

osobiscie kasy nie zamrazam, bo lubie miec jako taka kontrole nad tym co sie dzieje na rynku. jednakze zakupy duzo przed czasem rowniez maja swoja zalete i mozna cos na tym uhandlowac.

Edytowane przez yavor
Odnośnik do posta
  • 1 month later...

Po dłuższym okresie nieobecności, trzeba ponownie zacząć interesować się giełdą :) Póki co bd podawał propozycje rynków aby się sprawdzic. Samych zielonych ! :)

1. W Bremen - H. Berlin ---> Spadek W Bremen - 1.88

2. Norrkoping - Hacken ---> Spadek Hacken 2.52

Odnośnik do posta

bede sledzil poczynania :) w pilce live jestem laikiem wiec moze uda sie nabyc nowa wiedze :)

Chodziło mi o to, ze wkrótce bd grał za kaske, a nie wirtualnie. Moja wina - zle napisalem ;)

Odnośnik do posta

Po dłuższym okresie nieobecności, trzeba ponownie zacząć interesować się giełdą :) Póki co bd podawał propozycje rynków aby się sprawdzic. Samych zielonych ! :)

1. W Bremen - H. Berlin ---> Spadek W Bremen - 1.88

2. Norrkoping - Hacken ---> Spadek Hacken 2.52

Werder niestety odbił do góry i do samego rozpoczęcia meczu kursy był wyższe od 1.88, z kolei na Hacken przed samym meczem można było wyjść na zero a nawet 1-2 ticki zarobić. Kolejna propozycja na dziś to:

4. Dresden - Eintracht Frankfurt ---> Spadek Frankfurt - 1.93

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.