Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Witam Was szanowni traderzy - jestem zielony w temacie tradingu jak ukraiński groszek, ale może kieeeeeedyś będą ze mnie ludzie, jedno jest pewne - bukmacherki się już nie tykam - czas spróbować czegoś innego, mam ochotę się uczyć i mam nadzieję będę mógł na Was liczyć:) Na razie intensywnie czytam - choć mało co z tego rozumiem - ale nie poddaję się. :D Na obstawianie jeszcze za wcześnie dla mnie... Forum bardzo ciekawe - studnia wiedzy, można powiedzieć! Nie lubię być pasożytem, który tylko żeruje na wiedzy innych, niestety na dzień dzisiejszy nie jestem w stanie "zabłysnąć" na forum. Heh - czas zabrać się do lektury!

Pozdrawiam i "zieloności życzę" (choć w tym wiem już o co biega)

Piotr

Odnośnik do posta

Dziękuję Panowie!

konto na bf jest

kapitał maluśki - ale jest,

Geeks i Fairbot zainstalowane

gracz not ready:/

Strasznie mnie korci, żeby zagrać i spróbować - jak to wszystko funkcjonuje - ale wstrzymam się jeszcze. Oczywiście, najlepszą nauka jest gra - ale bez choćby podstawowej teorii nie ma co nawet zaczynać ( a wiem, że gdy zacznę - to już się nie oderwę :evil: ). Czuję, że za kilka miesięcy każda moja komórka będzie pulsować tradingiem - a w żyłach płynąć - oby "zielona" krew 8-). Jeszcze parę dni temu nie miałem bladego pojęcia o istnieniu czegoś takiego jak trading sportowy! Ech co za pech!! Ale chyba jeszcze nic straconego za jakieś parę lat powinienem ogarnąć temat w zadowalającym mnie stopniu. Jak się "odważę" zagrać - to się odezwę - na razie nie ma co zawracać głowy profesjonalistom:) Przede mną długa droga, ale jak to chińszczyzna mówi "nawet najdłuższa droga zaczyna się od pierwszego kroku", a znalezienie się na tym forum jest dla mnie właśnie tym krokiem. Oj, zaczynam gadać od rzeczy - czas kończyć

Pozdrawiam i sukcesów życzę

Odnośnik do posta

Strasznie mnie korci, żeby zagrać i spróbować - jak to wszystko funkcjonuje - ale wstrzymam się jeszcze.

W geeksie masz mozliwosc gry za wirtualna kase. Nie jest to to samo co, gra za prawdziwe, ale pozwoli Cie sie oswoic z programem.

Jak chcesz sprobowac to wybierz na ekranie logowania zamiat "betfair live", "training mode".

Odnośnik do posta

W geeksie masz mozliwosc gry za wirtualna kase. Nie jest to to samo co, gra za prawdziwe, ale pozwoli Cie sie oswoic z programem.

Jak chcesz sprobowac to wybierz na ekranie logowania zamiat "betfair live", "training mode".

minusem jest to, ze w trading mode stoisz zawsze pierwszy w kolejce a to nie oddaje prawdziwego handlu. Ale na poczatek wystarczy chocby zeby poznac co sie dzieje kiedy zmienia sie kurs. pzdr

Odnośnik do posta

Zacznij grać i niczym się nie przejmuj. Też trochę czytałem na początku, ale cała mechanika rozjaśniła się dopiero po paru rynkach. Ważne tylko byś bezwzględnie nie wchodził in play (zwłaszcza jeżeli rynek nie jest dostępny na żywo).

Odnośnik do posta

Jakiś czas pogram wirtualnie na Geeksie, muszę najpierw ogarnąć na spokojnie "mechanizmy". To z pewnością trochę potrwa - ale już wylukałem słowniczek (trochę ubogi - ale zawsze, poza tym jest internet). A za rady dziękować - z pewnością skorzystam!!!

Odnośnik do posta

Zacznij grać i niczym się nie przejmuj. Też trochę czytałem na początku, ale cała mechanika rozjaśniła się dopiero po paru rynkach. Ważne tylko byś bezwzględnie nie wchodził in play (zwłaszcza jeżeli rynek nie jest dostępny na żywo).

Aby wszystkiego się nauczyć trzeba przejść raczej przez wszystko. Wpadki też będą.. ale w ten sposób nabieramy doświadczenie. Trzeba trzymać się zasad, być twardym a w razie upadku umieć się podnieść i walczyć dalej:-)

Odnośnik do posta