Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Managerzone - Hattrick

yavor

Promowane odpowiedzi

Zaczynalem wlasnie od tych 2 gier, ale managerzone znacznie bardziej mnie wciagnal, hattrick jest, dawniej byl, trudniejszy, taktyka byla znacznie bardziej rozwinieta. Od tego czasu moglo sie wiele zmienic, MZ bardzo sie rozwinal. Jak masz czas to sprobuj, a w razie pytan sluze pomoca.

Odnośnik do posta

No zobaczę, dla przyjemności gram w hattricka ale zdecydowanie wolę obserwować rynki na BF więc raczej się nie skuszę na dłuższe granie.

Jaki masz nick na HT? Mam pomysł dla administracji, może wszyscy co grają w HT po zakończonych rozgrywkach zmienią nazwę zespołów na www.traderzy.pl i na pewno ktoś się chętny znajdzie na forum...

Odnośnik do posta

ja w HT gram od kilku lat, fajnie jest wrócić raz na cztery sezony i ostrzej pograć bo tak to się szybko nudzi ;-)

o Managerzone pierwszy raz czytam, ale chyba nie opłaca się angażować kolejnego 'pożeracza czasu' ;-)

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...
  • 5 months later...
Ja utworzyłem konto traderów dla promocji.. Będzie awans do 8 ligi:) hehe

klub: WWW.TRADERZY.PL

heheh, nie picuj ;) Grasz od 2009 roku. Mi szykuje się awans do VII ligi.

Odnośnik do posta
  • 2 months later...

gralem w managerzone krotko. niepodobalo mi sie, ze placac realna kase m sie szanse na lepsze wyniki. w hattricka znacznie dluzej. kilka ladnych lat, poznanie ciekawych ludzi, zloty... baja byla :)

zawsze bede go dobrze wspominal. to bylo gdzies kolo 2005r. pozniej wszystko sie posypalo przez zmiany interfejsu na stronie. przestal byc juz dla mnie intuicyjny, a czasu na poznawanie nowego menu jakos zabraklo. druzyne zlikwidowali, a nie byl to byle jaki team i nie byle jaki menago :)

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.