Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Under tuż po bramce

Promowane odpowiedzi

Witam.

Chciałem przedstawić strategię do przemyślenia na forum.

Dlatego już teraz zapraszam do konstruktywnego komentowania, przemyślenia itd.

Z reguły grając under in play modliliśmy się (dla ateistów - trzymaliśmy kciuki) by nie padła bramka w momencie w który mamy otwartą pozycję i pieniądze są w grze, tutaj oczekujemy na bramkę np. Bramka pada w 15' minucie stan 1-0, my tuż po odblokowaniu rynku oferujemy zakład. Po bramce szczególnie w pierwszych minutach następuje panika i więc łatwo można sprzedać po zawyżonym kursie w ciągu do 5 minut by nie złapać się na bramkę.

Oczywiście bramki jedna po drugiej zdarzają się, nie jestem znawcą, ale w zależności od drużyny jest to co około 20 spotkań może częściej może później - trzeba by setki spotkań prześledzić.

Strategia ma na celu bazowanie na szybkim zakupnie i szybkiej sprzedaży.

Gdy pada druga bramka wchodzimy na under 4,5 i analogicznie postępujemy.

Jeśli już jest końcówka spotkania czyli po 75 minucie i pada pierwsza bramka wchodzimy na under 2.5 lub 3.5.

Piszę z komórki więc ciężko by mi było w tej chwili dać dowody na to iż kursy szybko spadają w ciągu 5 minut po bramce, ale warto pośledzić wykresy by zauważyć taką zaleźność, mówimy oczywiście o rynkach tzw. "płynnych".

Napisałem trochę bez ładu, ale jak wspomniałem piszę z komórki więc wybaczcie.

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...

@Krzychu na forum kiedyś testowaliśmy podobny 'system'. Być może po ustaleniu dokłądnych zasad zyski jakieś byłyby widoczne. jednak pamiętaj, że przy szybkim zakupie i szybkiej sprzedaży profit jaki osiągniesz będzie niewielki. Natomiast jeśli raz na 20, 30 spotkań szybko padnie bramka stracisz all bądź prawie all. Czy się opłaca? Należałoby zrobić symulację, ale na moje oko ciężko zarobić na takiej metodzie...

Odnośnik do posta

Mowisz, ze po zawieszeniu rynku mozna zlapac dobra cene. Owszem, mozna, ale to dziala takze w druga strone- moze sie okazac, ze zaklad, ktory zawarles, moznaby po 2min zawrzec korzystniej. No i wtedy nici z odsprzedania po 5min.

Odnośnik do posta

Mowisz, ze po zawieszeniu rynku mozna zlapac dobra cene. Owszem, mozna, ale to dziala takze w druga strone- moze sie okazac, ze zaklad, ktory zawarles, moznaby po 2min zawrzec korzystniej. No i wtedy nici z odsprzedania po 5min.

Dokładnie - swojego czasu bawiłem się w wystawianie niższych layów, bądź wysokich backów co czasem się udawało - więc Stoyan przytoczył odpowiedni argument w tym momencie.

Odnośnik do posta

Niedawno udało mi się złapać kilka okazji na +, dopóki nie trafiłem na reda który zniwelował wszystkie greeny do zera, właśnie takim sposobem gry ;) Zaprzestałem, pomimo iż grałem małą stawką.

Odnośnik do posta