Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Cieszę się, że wznawiasz bloga Radek :) Ja niestety jestem już trochę zniechęcony do przerw i planuję przejście na koniki UK To Be Placed. Regularne "godziny pracy" i znacznie większy potencjał. Jak Cię zmęczy piłka, możesz spróbować. Myślę, że ze swoim podejściem dałbyś sobie radę ;)

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 461
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nowy sezon ligowo-blogowy czas zacząć !! Z dniem dzisiejszym ruszam z kontynuacją zielonej strefy, Mój aktualny budżet wynosi 170e, nadal gram tylko i wyłącznie przerwy na piłce nożnej, pewnie d

Podsumowanie Październik 16/31 Ilość rynków: 17 na plus: 12 na minus: 2 na zero: 3 zysk/strata: 55.99e Wczoraj pobiłem mój rekord dniówki ( mam na myśli tylko pre i tylko przerwy

Radek nie zaden dzien sadu, jak tak bedziesz mysłał to faktycznie mozesz miec problem. Przekroczysz granice 300 i bedziesz sie bał wejsc w nastepny rynek zeby nie zjechac w dół. Zostaw te 300 w spokoj

Posted Images

Skąd się wzięło Twoje zniechęcenie? brak wyników czy wchodziłeś in? Koniki zacznę na pewno ale muszę mieć trochę większy budżet, założę sobie wtedy drugie konto ( o czym poinformuje support żeby mnie nie posądzili o jakieś przekręty ) tam wpłacę powiedzmy 50e i zacznę trening, na obecnym koncie nie chciał bym tego robić bo boję się że popłynę

Odnośnik do posta

Witam. Czy obecnie do gry w przerwach używasz GT albo jakiegoś innego programu? Pytam, bo jakiś czas temu czytając tego bloga zauważyłem, że poczatkowo grałeś bezposrednio ze strony... Czy "przejście" na program miało jakieś przełożenie w zyskach, czy to bardziej kwestia wygody? Też gram i zamierzam grać tylko przerwy w piłce - przetestowałem niedawno GT i testuję fairbota, ale raczej wielkiej róznicy nie zauważyłem w wynikach (może 2 tyg. to za krótki okres). Jak wyglądało to u Ciebie? Z góry dzięki za odp. Pozdrawiam.

Odnośnik do posta

Podsumowanie Sierpień 15/31

Ilość rynków: 16

na plus: 15

na minus: 1

na zero: 0

zysk/strata: 30,46e

zysk/strata sierpień: 34,60e

zysk/strata blog: 34,60e

Dzisiaj mieliśmy wysyp spotkań towarzyskich, niestety nie na wszystkich przerwach były takie obroty jakie bym chciał, dopiero ok 20 zaczęła się przyjemna gra, dwa ostatnie rynki były już bardzo nerwowe i takich wolałbym unikać. Zysk całkiem przyjemny, niepotrzebnie grałem na siłę niektóre przerwy, strata czasu, płynnych przerw było może z 7 z tych 16 rozegranych.

Najciekawszy rynek: O dziwo nie był to rynek z największym zyskiem, choć w spotkaniu Azerbejdżan - Bahrajn złapałem ładny swing na remisie 5.5-->5.0 za 100e, skupmy się jednak na Armenii która mierzyła się z Białorusią, również grałem na remisie,początkowo kurs spadł z 3.95 na 3.80, ustawiłem się na 3.90, niestety musiałem cały pakiet oddać po 3.95 dało mi to stratę 1.80e, ustawiłem się raz jeszcze, tym razem na 4.0, oddałem wszystko po 3.95 ale przeżyłem chwilę grozy, bo kurs wybiło przez chwilę na 4.3 ( znamy doskonale taką sytuację,kursy znikają..) wszystko jednak po chwili się unormowało i wróciło do poprzedniego poziomu, tutaj wklejam wykres:

post-653-0-11250200-1345068979_thumb.jpg

Wszystkie rynki:

post-653-0-21347100-1345068856_thumb.jpg

Należy tutaj jeszcze doliczyć green 1.48e zrobiony na Hiszpanach

Edytowane przez Liver24
Odnośnik do posta

powiem ci, ze bardzo dobry wynik. jak dla mnie, niestety, przerwy jeszcze slabo "chodza". ale to pewnie dlatego, ze gram je na cs-ach i u/o. na mo nie znam sie kompletnie.

Odnośnik do posta

Bartas, jest takie jedno magiczne slowo LUKI, jak rozpoczynala sie przerwa to kurs na remis wynosil 5.2-5.9 'wystarczylo' ustawic sie w odpowiednim miejscu, to juz kwestia doswiadczenia. Yovor naszcze kolejny weekend juz powinien byc dobry pod wzgledem obrotow.

Odnośnik do posta

Bartas, jest takie jedno magiczne slowo LUKI, jak rozpoczynala sie przerwa to kurs na remis wynosil 5.2-5.9 'wystarczylo' ustawic sie w odpowiednim miejscu, to juz kwestia doswiadczenia. Yovor naszcze kolejny weekend juz powinien byc dobry pod wzgledem obrotow.

Ok luki, lukami ale kurs nawt jakby nie było luk to by kurs na remis załóżmy zleciał o dwa ticki z 5,2>5,0. Co jest dla mnie zupełnie nielogiczne.

Odnośnik do posta

Skąd się wzięło Twoje zniechęcenie? brak wyników czy wchodziłeś in? Koniki zacznę na pewno ale muszę mieć trochę większy budżet, założę sobie wtedy drugie konto ( o czym poinformuje support żeby mnie nie posądzili o jakieś przekręty ) tam wpłacę powiedzmy 50e i zacznę trening, na obecnym koncie nie chciał bym tego robić bo boję się że popłynę

Nie, wyniki były ok, na kilku meczach EURO nawet ładnie zarobiłem, ale zorientowałem się, że w czasie sezonu to jest jednak harówa za psi grosz. Potrafiłem siedzieć po kilkanaście godzin przed kompem żeby zarobić 10e, poświęcony czas niewspółmierny do zysku. Mało tego, obroty są coraz gorsze i lepiej nie będzie przez cyrki z delegalizacją BF w niektórych państwach.

Co do koni, to stawką 50e można robić naprawdę zadowalające dniówki. Ilość rynków robi jednak swoje, a na To Be Placed jest do tego znacznie prościej niż na głównych. Kursy znacznie niższe i zakres ich ruchu także-można łapać małe swingi lub skalpować w lukach. W pewnym sensie to nawet trochę przerwy przypomina, tylko wszystko szybciej się dzieje :)

Edytowane przez 1899
Odnośnik do posta

Bartas bo za malo jeszcze widziales, niekiedy kurs potrafi sie przesunac o 10-15 tickow podczas przerwy, wystarczy jeden uparty spekulant, reszta sie podlacza pod trend, co prawda nie ma to nic wspolnego z logika, z realiami gieldy, owszem. Albo takie sytuacje ze zdarzenia przeciwstawne w tym samym czasie razem ida w tym samym kierunku :P ( nie mowie tu o korekcie np na jeden tick)

Odnośnik do posta

Co prawda to prawda, że na tych przerwach trzeba się naszarpać żeby chociaż te 10E wyciągnać. Dlatego mnie tak dobijają redy na koniec dnia. Bo wiem, że będę musiał się ostro natrudzić żeby go odrobić.

Odnośnik do posta

Bartas bo za malo jeszcze widziales, niekiedy kurs potrafi sie przesunac o 10-15 tickow podczas przerwy, wystarczy jeden uparty spekulant, reszta sie podlacza pod trend, co prawda nie ma to nic wspolnego z logika, z realiami gieldy, owszem. Albo takie sytuacje ze zdarzenia przeciwstawne w tym samym czasie razem ida w tym samym kierunku :P ( nie mowie tu o korekcie np na jeden tick)

Właśnie mnie to wkurza, że wystarczy, że jakiś gość wrzuci 3k do koszyka na 2,3 min i już wszyscy panikują i pchają kurs w kierunku takim jaki chce spekulant. A po krótkim czasie ściana znika i się zostaje z redem :P

Odnośnik do posta

1899 pomyliles troche dwie sprawy, pre i przerwy, ja gram tylko przerwy i nie zgodze sie ze trzeba siedziec kilkanascie godzin, poza tym chyba jeszcze ciezko nie harowales w zyciu :) kazdy sam wybiera, na koniach pewnie ze mozna zarobic duzo wiecej ale to jest tylko mozliwosc.

Odnośnik do posta

1899 pomyliles troche dwie sprawy, pre i przerwy, ja gram tylko przerwy i nie zgodze sie ze trzeba siedziec kilkanascie godzin, poza tym chyba jeszcze ciezko nie harowales w zyciu :) kazdy sam wybiera, na koniach pewnie ze mozna zarobic duzo wiecej ale to jest tylko mozliwosc.

Harować nie harowałem, racja, ale powiedziałem to w innym kontekście, swoją drogą podejrzewałem, że to poruszysz :) W porównaniu do innych rynków, piłka jest bardzo niewdzięczna. Mówiłem tylko o przerwach. Weekendami siedziało się i po kilkanaście godzin, często na darmo, bo połowa przerw nie nadawała się do handlu ze względu na obroty, a właściwie ich brak. Poza tym, denerwowała mnie nieregularność. Na koniach handlujesz dajmy na to od 15-18 siedem dni w tygodniu. Nie musisz martwić się o obroty, albo o to "czy jakieś mecze dzisiaj są".

Z czasem zaczęło mnie to też cholernie nudzić, bo na lwiej części przerw wszystko naprawdę wlecze się niemiłosiernie. Jakby tego było mało to są proste rynki i ta prostota męczy.

Odnośnik do posta

rozumiem o co Ci chodzi, ale jak mozna siedziec kilkanascie godzin skoro pierwsza przerwa jest dajmy na to o 13 wiec doliczajac do tego np 12 godzin to musialbys do 1 w nocy caly czas lupac przerwy, no nie przesadzaj, jakbys gral same przerwy to 4-5h maksymalnie wyjdzie. Poza tym tak piszesz jakby to bylo takie proste, jak zaczniesz zarabiac na koniach wiecej niz na przerwach to ok wtedy mozesz zachwalac :)

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.