Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Franz świetny pomysł z tą procentową wypłatą, dawało by mi to bardziej pozytywnego kopa motywacyjnego, dzięki wielkie, bo sam bym tego nie wymyślił :) poważnie się nad tym zastanowię.. matias jak już coś robić to dobrze, cieszę się że stale do mnie zaglądasz

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 461
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nowy sezon ligowo-blogowy czas zacząć !! Z dniem dzisiejszym ruszam z kontynuacją zielonej strefy, Mój aktualny budżet wynosi 170e, nadal gram tylko i wyłącznie przerwy na piłce nożnej, pewnie d

Podsumowanie Październik 16/31 Ilość rynków: 17 na plus: 12 na minus: 2 na zero: 3 zysk/strata: 55.99e Wczoraj pobiłem mój rekord dniówki ( mam na myśli tylko pre i tylko przerwy

Radek nie zaden dzien sadu, jak tak bedziesz mysłał to faktycznie mozesz miec problem. Przekroczysz granice 300 i bedziesz sie bał wejsc w nastepny rynek zeby nie zjechac w dół. Zostaw te 300 w spokoj

Posted Images

Podsumowanie 21 dzień /32

Ilośc rynków: 12

Ilośc rynków na plus: 9

Na zero: 3

Na minus: 0

Największy green: 7.62e

Największy red: brak

Zysk/Strata: 17.46e

Budżet początkowy: 230e

Budżet obecny: 322.48e

Coś mi się chyba liczba dni nie zgadza, ale to wyjdzie na koniec miesiąca, nie chce mi się teraz tego wszystkiego zmieniać :)

Przesadzacie panowie z tą liczbą odwiedzin, nie jest ich wcale tak dużo :)

Co do środy, wszystko ładnie pięknie, reda brak, oby więcej takich dni

Rynek dnia:

post-653-0-88568600-1324567749_thumb.jpg

W spotkaniu pucharu Niemiec Kiel - Mainz kurs na gości chodził między 4.0-3.75, ustawiłem się więc na 3.95 za 70e i sprzedałem za 3.75, następnie znowu ustawiłem się na 3.95, tym razem za 80e i ponownie sprzedałem za 3.75.. po prostu wzór

Po chwili kurs poleciał już na 3.60-3.65 więc zakończyłem mój udział na tym rynku.. zysk 7.62e

Wszystkie rynki:

post-653-0-45650200-1324567957_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Na forum wpadłem tylko na chwilkę i nie miałem zamiaru nigdzie się udzielać, ale obok takich wyników nie sposób przejść obojętnie. Fantastyczne rezultaty, które, jak mniemam, w niedługim czasie dadzą Ci pozycję forumowego guru tradingu(ktoś na miejsce Cyca wskoczyć musi :)) Trzymaj formę, rób to co umiesz najlepiej, a konto spuchnie do niebotycznych rozmiarów ;)

Odnośnik do posta

Podsumowanie 22 dzień /32

Ilośc rynków: 7

Ilośc rynków na plus: 6

Na zero: 1

Na minus: 0

Największy green: 2.55e

Największy red: brak

Zysk/Strata: 9.40e

Budżet obecny: 331.88e

Odnosząc się do pochlebnych wpisów pieguska a także 1899, oczywiście dziękuje wam panowie, ale zejdźmy na ziemię :)

Niestety ale chyba czwartek był ostatnim tak dobrym dniem w tym miesiącu, święta przed nami, niektóre ligi mają już zresztą przerwę zimową, prawdziwy handel zacznie się w drugiej połowie stycznia

Wynik jaki wczoraj osiągnąłem jest dosyć dobry.

Rynek dnia:

post-653-0-54341900-1324667267_thumb.jpg

Dzisiaj wyjątkowo opiszę nie największego greena ale rynek na którym popełniłem błąd i z którego można wyciągnąć wnioski

w spotkaniu barcy grałem na rynku UO 6,5, na początku kupiłem lay over 6.5 po kursie 1.38, sprzedałem dwa ticki wyżej, następnie kupiłem po kursie 1.39 i sprzedałem tick wyżej, dało mi to łącznie 4.80e zysku, niestety na 3 minuty przed końcem przerwy skusiłem się również na back under 6,5 wziąłem po kursie 3.65 za 50e ( było to dużo powyżej obecnego kursu) przyjęło się w mgnieniu oka i popłynęło na 4.4 -4.8 :) a mi zostało 18e nie skupione ( resztę ustawiłem szybko na 3.75, kurs na szczęście się opamiętał chwilę przed gwizdkiem i wszystko poszło po kursie 3.75..

Reasumując zredukowałem greena z 4.80e-->2.32e

Wniosek jest taki że wtedy kiedy ludzie realizują zyski i ewentualnie tną stratę przed końcem przerwy ja kupiłem back :)

Wszystkie rynki:

post-653-0-88669500-1324667678_thumb.jpg

Odnośnik do posta

No no, stałe regularne zyski. Opowiem Ci Radek przyszłość jaką ujrzałem w kuli.

średnio 10 e dziennie x 365 dni x 10 lat (o ile betfair przetrwa) daje 36 500e czuj sie juz bogaty :) Pozdrawiam i kawał dobrej roboty. Może zdradzisz nam co kupisz za taką gotówke??

Edytowane przez Hubertfox
Odnośnik do posta

Mam pytania ,jakiego livescora używasz do gry na przerwach,jakim % budżetu grasz,używasz geeka ,a jeśli tak to czy z włączoną opcją stop loss.Czy zdarza ci się tradować na dwóch meczach jednocześnie.Gratuluje małej ilości rynków ujemnych.

Odnośnik do posta

Mam pytania ,jakiego livescora używasz do gry na przerwach,jakim % budżetu grasz,używasz geeka ,a jeśli tak to czy z włączoną opcją stop loss.Czy zdarza ci się tradować na dwóch meczach jednocześnie.Gratuluje małej ilości rynków ujemnych.

Używam futbol24, obecnie gram za maks 100e do ticków 0.01 i 0.02, maks 80e do ticków 0.05 i 0.1 a także 50e do 0.2 i 0.5, geeka nie używam jakoś nie mogę się przemóc,cały czas "męczę" się na stronce.

zdarza mi się tradować nawet na 3 rynkach jednocześnie, ale jeśli robi się młyn to wycofuje wszystko i skupiam się tylko na jednym

Odnośnik do posta

Podsumowanie 23,24,25,26 dzień /32

Ilośc rynków: 23

Ilośc rynków na plus: 17

Na zero: 3

Na minus: 3

Największy green: 6.36e

Największy red: -10.59e

Zysk/Strata: 11.86e

Budżet obecny: 343.74e

Postanowiłem za jednym razem podsumować cały okres świąteczny od 23 do 26 grudnia, za chwilę rozbije to wszystko na poszczególne dni:

23 grudnia:

Tego dnia odbyło się tylko jedno spotkanie a mianowicie liga portugalska.

post-653-0-84798300-1324938341_thumb.jpg

tutaj popełniłem błąd ze stawką, niepotrzebnie grałem za 60e zamiast 50e..

przy stanie 0:2 i czerwonej kartce dla gości grałem na wyniku 1:3 i tutaj popełniłem błąd bo biorąc pod uwagę czerwoną kartkę raczej goście mieli małą szanse na trzecią bramkę.. kupione za 9.8 i sprzedane za 11-11.5 strata -10.59e

24 grudnia:

We wigilię grała praktycznie tylko liga szkocka, zaliczyłem łącznie 5 rynków, zysk z całego dnia wyniósł 3.77e

25 grudnia:

Piłki nożnej brak, postanowiłem jednak podniecony blogiem Escabara zaliczyc niskiego laya na NBA :)

post-653-0-98662800-1324938734_thumb.jpg

zaznaczam oczywiście że grałem in play z pełną świadomością straty, założyłem sobie że 5-8e mogę stracic

Na początku kupiłem lay Miami po 1.15 wtedy goście zdobyli 10pkt z rzędu :) sprzedałem po 1.05

następnie kupiłem back na Mavericks 19.50 sprzedane po 21-22

Pokazówka :)

26 grudnia:

Dzisiaj miałem bardzo udany dzień, jedyny red to -0.03e Muszę się pochwalic ze pobiłem mój rekord wysokości dniówki, od teraz jest to 23.77e

Rynek dnia:

post-653-0-07739700-1324939062_thumb.jpg

Handel pre, lay na chelsea 1.34 oddane po 1.35 zysk: 6.36e, tutaj trochę pokpiłem sprawę bo można było taką operację wykonac co najmniej dwukrotnie, przez pomyłkę ustawiłem się z layem na 1.33, cały czas myślałem że stoję na 1.34 i byłem już trochę zdenerwowany bo kasa chodziła aż miło a mojej stawki ciągle nie brało, stałem tak około pół godziny ;)

Kolejnym ciekawym rynkiem było spotkanie Man Utd - Wigan, tutaj byłem ustawiony na lay 1.17 z tego co pamiętam, ale niestety popłynęło to bezemnie, udało mi się złapac back na wigan po kursie 24 sprzedałem po 23!! Ale musiałem isc na obiad..

Poszło to wszystko do 17.5 aż mnie głowa boli zysk 2.47e

Wszystkie rynki:

post-653-0-32035500-1324939466_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Dzięki za odpowiedz,a co do livescora dziś wypróbowałem sprawdził się,ja dodatkowo podpieram się streamami ze strony rezauzivo.com.I jeśli mógłbym radzić,przesiądź się na geeka,większa kontrola nad sytuacją(cięcie strat,gra na jeden tick),no i przede wszystkim zyskujesz na szybkości działania,żadnego korzystania z kalkulatorów,klikasz i zielono.

Odnośnik do posta

sebo ja już niczego nie muszę obliczać, doszedłem do takiej wprawy że praktycznie od razu wpisuje ręcznie prawidłową stawkę.. z czasem napewno się przesiądę na geeka,, za rok, dwa

Odnośnik do posta

Podsumowanie 27 dzień /32

Ilośc rynków: 6

Ilośc rynków na plus: 4

Na zero: 1

Na minus: 1

Największy green: 2.55e

Największy red: -1.98e

Zysk/Strata: 5.79e

Budżet obecny: 349.53e

Dzień bez historii, wpadła satysfakcjonująca dniówka, nie wykonałem żadnej "lepszej" akcji, nie ma za bardzo czego opisywać..uciekło mi kilka okazji, np stałem na lay 1.23 Arsenalu kupę czasu i jak już zostało mniej niż 10k przede mną to kurs uciekł..

Wszystkie rynki:

post-653-0-28708300-1325021282_thumb.jpg

Edytowane przez radekjedrowski
Odnośnik do posta

Podsumowanie 28 dzień /32

Ilośc rynków: 15

Ilośc rynków na plus: 12

Na zero: 2

Na minus: 1

Największy green: 32.96e

Największy red: -18.20e

Zysk/Strata: 30.63e

Budżet obecny: 380.16e

Rekord dniówki pobity, od teraz jest to: 30.63e

Z całego dnia jestem bardzo zadowolony oprócz tych dwóch ekstremalnych wyników, greena i reda, ale po kolei

Handlowałem na przerwie Leixoes - Uniao Madeira, wszystko było ok miałem już greena na około 2e postanowiłem wejść jeszcze raz, skupiło dwie kupki więc w grze miałem 100e, kurs poszybował z 6.2 na 8.0 i niestety nie miałem nawet komu oddać, po prawej stronie pod kursami było skromnie, po parę euro, około 2minuty od rozpoczęcia drugiej połowy pod 8.2 pojawiła się większa kwota, oddałem wszystko, strata -18.20e, z tym że za chwilę padła bramka dla przeciwnika więc nie ma czego żałować.

Oprzytomniałem po całym zajściu i się okazało że mam w grze zakład z rynku Santa Clara - Estoril, miałem tam lay remis przy stanie 0:1.. zupełnie zapomniałem o tym rynku. Szczęście w całym tym nieszczęściu było takie że w 48minucie Estoril strzeliło na 0:2 ,więc sprzedałem szybciutko ze zyskiem 32.96e

Podsumowując powiało bardzo mocno amatorką :)

Rynek dnia:

post-653-0-31887400-1325112437_thumb.jpg

Na Aberdeen wytworzyła się ładna luka więc ustawiłem się na 3.85 i sprzedałem po 3.70 niestety już nie udało się powtórzyć tej operacji bo rynek zamarł w bezruchu, zysk 3.08e

Hearts zarówno przed meczem jak i w przerwie kupione i sprzedane na zero, a szkoda bo przed meczem można było złapać parę ticków

Wszystkie rynki:

post-653-0-12552900-1325112586_thumb.jpg

Muszę pomyśleć jak uniknąć takich sytuacji jak dzisiaj z redem bo powtarza się ona bodajże po raz 3.. Chyba zrezygnuję z dwóch kupek na wyższych kursach, poza tym warto chyba przestać liczyć na cud w sytuacji kiedy widać jak na dłoni że taki nie nastąpi

Edytowane przez radekjedrowski
Odnośnik do posta

Radek, handluję w przerwach również z kupkami na wyższym kursie, również mam problem z tym czekaniem na cud, czasami po prostu już widać że nie chcą kupować w stronę kontry, no ale może człowiek kiedyś się nauczy:D Co do kupek, tutaj podałeś przykłady kiedy to się nie sprawdza, ale np. mnie to często pomaga bo wiele kursów stoi na przestrzeni 1-2 ticków w czasie przerwy i po wycofaniu się z danego koszyka jestem już na początku w następnym i mam jeszcze szansę coś skubnąć mimo tego, że kurs podskoczy ten tick. Zauważyłem, że oczywiście ważna jest szybkość reakcji, ale też płynność rynku, a dokładniej to jak skupują kasę w czasie przerwy, przykład z dzisiaj na portugalskiej koszyki poustawiane ale mało co bierze, widać jak kasa przemieszcza się na koszykach, jeden większy lay i od razu robi się zamęt na rynku, kurs idzie do góry parę ticków, a ja z greena robię reda:D

No, ale jak jest kasa w koszykach i normalnie skupują to polecam wycofać się z koszyka wyżej jeśli już pobrali Ci backa, albo mieć tam dwie kupki i odjąć jedną tak, aby przy nieoczekiwanym obrocie sytuacji nie powiozło Cię z większą kasę w drugą stronę.

I jeszcze raz dziękować za taki blog na forum, bo dzięki niemu już drugi miesiąc męczę przerwy i wychodzę na swoje :)

Edytowane przez borruu
Odnośnik do posta

boruu przede wszystkim to na duże kursy trzeba bardzo uważać i nie przesadzać ze stawkami, głównie tu robię błędy, można ustawiać się na 2 kupkach ale np po 25e a nie 50e i 50e.. Cieszy mnie to że przekonałeś się do przerw i zarabiasz :) powodzenia życzę

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.