Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Podsumowanie 29 dzień /32

Ilośc rynków: 11

Ilośc rynków na plus: 6

Na zero: 4

Na minus: 1

Największy green: 3.97e

Największy red: -6.05e

Zysk/Strata: 1.36e

Budżet początkowy: 230e

Budżet obecny: 381.52e

Czwartek był dniem eksperymentów, zaliczyłem niskie laye na koszu siatce, spróbowałem swoich sił na koniach i trochę pograłem piłkę nożna zjednoczone emiraty arabskie i inne tego typu ligi :)

Wszystko było ok do momentu kiedy grałem konie :) kurs mi spierniczył o dobre 10ticków i tylko małej stawce zawdzięczam że strata wyniosła tylko -6.05e, raczej nie dla mnie takie himalaje na wykresie

Ogólnie na plus, chociaż miałem już dniówkę na poziomie 10e to później coś się załamało i skończyło się na 1.36e, lepsze to niż minus

Wszystkie rynki:

post-653-0-43567000-1325242927_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 461
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nowy sezon ligowo-blogowy czas zacząć !! Z dniem dzisiejszym ruszam z kontynuacją zielonej strefy, Mój aktualny budżet wynosi 170e, nadal gram tylko i wyłącznie przerwy na piłce nożnej, pewnie d

Podsumowanie Październik 16/31 Ilość rynków: 17 na plus: 12 na minus: 2 na zero: 3 zysk/strata: 55.99e Wczoraj pobiłem mój rekord dniówki ( mam na myśli tylko pre i tylko przerwy

Radek nie zaden dzien sadu, jak tak bedziesz mysłał to faktycznie mozesz miec problem. Przekroczysz granice 300 i bedziesz sie bał wejsc w nastepny rynek zeby nie zjechac w dół. Zostaw te 300 w spokoj

Posted Images

dzięki:) Właśnie, w tym tkwi sedno, żeby w grze była taka stawka jaką sobie wcześniej ustaliłeś, jak rynek bardzo zmienny to lepiej właśnie kilka kupek o łącznej wartości tych 50e, a nie każda po 50, bo każde nast. E przy złym obrocie sprawy na pewno zwiększą reda, przy dobrym, niekoniecznie (jak na złość nie łapie tych wyższych kupek jak idzie ładnie w dół:))

Odnośnik do posta

yavor bayern to był handel w przerwie i nie miałem zamiaru w tym spotkaniu wchodzić in play, a na hemofarm kurs nie odbił :) pierwsze śliwki..

edit: a te pozostałe to niski lay :)

Edytowane przez radekjedrowski
Odnośnik do posta

Radek nie powinienes szukac wrazen na nowych rynkach. Tym bardziej takich egzotycznych. Nie probowalbym tez koni na Twoim miejscu. Ty jestem dobry w graniu w przerwach i pre i tylko na tym powinienes się koncentrowac.

Odnośnik do posta

eee tam. trzeba rozszerzac horyzonty :P nigdy nie wiadomo czy nie odkryje sie czegos lepszego dla siebie. a nie probujac nigdy sie nie dowiemy. nalezy tylko nowe, niezbadane rynki traktowac ostroznie i uczyc sie ich od zera za male stawki.

Odnośnik do posta

sirbieska spróbować można co w trawie piszczy.. ale nie zamierzam się koncentrować, na tą chwilę ,bardziej na egzotyce :) pozostanę przy pre i przerwach, wczoraj było nudno więc chciałem się trochę rozerwać :)

yavor pewnie że rozsądne stawkowanie to podstawa, a próbować należy wszystkiego, bo a nóż widelec..

Odnośnik do posta

Podsumowanie 30 dzień /32

Ilośc rynków: 3

Ilośc rynków na plus: 3

Na zero: 0

Na minus: 0

Największy green: 13.58e

Największy red: brak

Zysk/Strata: 14.12e

Budżet obecny: 395.64e

Dzisiejsza oferta zdecydowanie nas nie rozpieściła, ja wypatrzyłem spory zjazd na Hereford, był to zdecydowanie najciekawszy i najbardziej dynamiczny rynek.

Zaliczyłem rekord greena na pre, od teraz wynosi on: 13.58e

po tym rynku pobawiłem się za drobne na arabusach i to było na tyle, nie grałem przerwy na anglikach bo nie było mnie w domu

Rynek dnia:

post-653-0-12527900-1325288283_thumb.jpg

Czaiłem się parę minut gapiąc się na wykres czy nie wziąć 2.64 na hereford, aż tu nagle kurs spadł na 2.52 ktoś wrzucił sporą sumkę i zepchnął to całe towarzystwo do 2.20! ja złapałem 2.52 i oddałem po 2.36, później chwyciłem jeszcze jeden tick na accrington, zdecydowanie największy swing w mojej "karierze" i największy green na pre.. zysk 13.58e

Wszystkie rynki:

post-653-0-74038100-1325288457_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Podsumowanie 31 dzień /32

Ilośc rynków: 10

Ilośc rynków na plus: 8

Na zero: 0

Na minus: 2

Największy green: 3.13e

Największy red: -0.86e

Zysk/Strata: 8.79e

Budżet obecny: 404.43e

Dniówka całkiem przyjemna, rzutem na taśmę "udało mi się" osiągnąć cel jaki sobie założyłem na początku miesiąca (min 400e budżetu) ale o tym za chwilę w podsumowaniu całego miesiąca..

W nocy pograłem trochę na przerwach NBA i muszę przyznać że jest to świetna alternatywa, niestety nie dla mnie bo nie mogę sobie pozwolić na granie po nocach kiedy rano muszę wstać do pracy. Jeśli chodzi natomiast o piłkę nożną, to najbardziej mi szkoda spotkania stoke, dwa razy prawidłowo przewidziałem ruchy kursów o kilka ticków i dwa razy sprzedałem na zero bo się najzwyczajniej w świecie przestraszyłem, muszę wyeliminować ten rodzaj emocji z mojej gry

Wszystkie rynki:

post-653-0-22392000-1325418067_thumb.jpg

Odnośnik do posta

PODSUMOWANIE GRUDNIA

Najlepsza dniówka: 30.63e

Najgorsza dniówka: -22.30e

Największy green: 13.58e

Największy red: -30.00e

średnia dniówka: 5.62e

Budżet końcowy: 404.43e

Gdyby ktoś 16 grudnia powiedział mi że osiągnę cel miesięczny, czyli 400e budżetu to bym się tylko uśmiechnął, bo wydawało mi się to wtedy nierealne, miałem na koncie 269e. Uważam ze w grudniu osiągnąłem duży progres, najlepiej o tym świadczy średnia dniówka, przypomnę że w listopadzie była ona na poziomie 4.74e natomiast w grudniu 5.62e , co stanowi progres na poziomie 18.6%. (miałem dodatkowo kilka dni przerwy)

Podsumowując jestem z siebie bardzo zadowolony

Co w styczniu?

Jeśli czas mi pozwoli to chciałbym znacznie więcej pohandlować pre, przede wszystkim muszę się oswoić z większymi stawkami i większymi redami, szkoda że trwa przerwa w dużej części lig piłkarskich, pole do zarobku jest znacznie mniejsze, tak więc myślę że 200e zarobione w styczniu byłoby dla mnie sukcesem

Cel minimum: 550e budżetu

Cel marzenie: 650e budżetu

Chciałbym podziękować również za wszystkie głosy oddane na mnie w głosowaniu na najlepszy blog profesjonalny,

Edytowane przez radekjedrowski
Odnośnik do posta

Radek mógłbyś napisać jak grałeś na przerwach w NBA ,ja też uważam ,że tam jest duży potencjał(trzy przerwy między kwartami plus przerwy na żądanie).Mógłbyś jeszcze do w swoich statystyk dorzucić średnią z rynku,to chyba najlepiej obrazuje progres,powodzenia w nowym roku.

Odnośnik do posta

Sebo z tą średnią z rynku to się zastanowię, ale raczej byłoby mi ciężko to podliczyć.. trochę dużo gram tych zdarzeń.

Na nba grałem tak jak na piłce, obserwowałem kursy przed przerwą, jak się zachowują, w która idą stronę, trochę własnej intuicji. Np na orlando zagrałem lay 1.11 i sprzedałem po 1.12 stawka 300e.. na Indianie zagrałem back 1.29 i sprzedałem po 1.27. Podstawa to jak najszybszy stream lub scoreboard

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.