Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 461
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nowy sezon ligowo-blogowy czas zacząć !! Z dniem dzisiejszym ruszam z kontynuacją zielonej strefy, Mój aktualny budżet wynosi 170e, nadal gram tylko i wyłącznie przerwy na piłce nożnej, pewnie d

Podsumowanie Październik 16/31 Ilość rynków: 17 na plus: 12 na minus: 2 na zero: 3 zysk/strata: 55.99e Wczoraj pobiłem mój rekord dniówki ( mam na myśli tylko pre i tylko przerwy

Radek nie zaden dzien sadu, jak tak bedziesz mysłał to faktycznie mozesz miec problem. Przekroczysz granice 300 i bedziesz sie bał wejsc w nastepny rynek zeby nie zjechac w dół. Zostaw te 300 w spokoj

Posted Images

Zapomniałem o jednej rzeczy, Dla początkujących traderów, a także dla tych którzy uważają że są pro ale popełniają ciągle te same błędy, blog to powinna być konieczność :) bo błędy umykają a jeśli trzeba za każdym razem o nich napisać i uzewnętrzenic je przed innymi to dopiero wtedy widzimy czarno na białym co zrobiliśmy nie tak. Panowie spokojnie sobie poradzicie bez mojej lektury :) ja uważam ze stałem się bardzo mocnym psychicznie traderem i tak naprawdę blog stał mi się niepotrzebny. Wrócę jeśli zauważę w swojej grze wyraźny progres, jeśli wejdę na kolejny poziom.

Pozdrawiam i do zobaczenia

Odnośnik do posta

Blog był ciekawy i na pewno wniósł wiele, ale mówiąc szczerze, zgodzę się z Radkiem-dalsze jego prowadzenie nie ma większego sensu, Może to być jedynie tablica, na której doświadczony już trader będzie chwalił się swoimi wynikami. Poza tym, handel w przerwach nie jest dobrym tematem na bloga. Po pewnym czasie poznajemy schematy rządzące tymi rynkami, a po tym możemy tylko zmagać się z nimi-wystrzegać się tych samych błędów, lub w przypadku braku konsekwencji-te same błędy popełniać. Ile można pisać o tym samym?

Za to "tablica wyników" to tylko i wyłącznie blogowa zapchajdziura, z której nie ma żadnego pożytku. No, na siłę można doszukiwać się pozytywu w postaci motywacji początkujących, ale nic ponadto.

Odnośnik do posta

Dzięki, no i byłbym zapomniał-powodzenia na "bezblogowej drodze życia". Mam nadzieję, że niedługo dobijesz do tego patola. I to nie do jednego... ;)

Odnośnik do posta

Szkoda.

Tak jak kiedyś zaczynałem od Cyca (miałem na myśli czytanie forum :-D ) to teraz zawsze zaczynałem od twojego bloga.

Zielonego życzę.

Odnośnik do posta
  • 5 months later...

Dzięki panowie za lajki. Kornik czy come back będzie wielki to się dopiero okaże, postaram się spełnić Twoje, a przede wszystkim swoje własne oczekiwania.

Sierpień będę traktował typowo treningowo, nie idzie mi specjalnie dobrze do tej pory, więc nie nastawiam się na nic wielkiego.

Podsumowanie Sierpień 14/31

Ilość rynków: 2

na plus: 2

na minus: 0

na zero: 0

zysk/strata: 4,14e

zysk/strata sierpień: 4,14e

zysk/strata blog: 4,14e

Dzisiaj oferta była aż nadto uboga,jedynie jakiś śmieszny puchar w anglii, wymyślony nie wiadomo kiedy i nie wiadomo po co, Capital one cup się nazywa :)

Spotkań było co prawda dużo, ale wszystkie rozgrywane o tej samej godzinie, 20:45, ja grałem na dwóch rynkach:

Birmingham - Barnet, do przerwy niespodziewanie było 1:1 co mogło oznaczać spadki na gospodarzach,których co prawda nie było,ale było mało prawdopodobne że kurs pójdzie w górę, więc skalping, złapałem kurs 4.2, sprzedałem po 4.1,następnie odrobinkę jeszcze po 4.3 i sprzedane po 4.2, kursy oscylowały w granicach 4.0-4.3 dało mi to zysk rzędu 2,72e

Northampton - Cardiff, również 1:1 do przerwy faworytem spotkania byli goście, najkorzystniej wyglądał remis,tutaj również scalpy, złapałem raz 4.2 oddałem po 4.1, zysk 1.42e

post-653-0-90469600-1344977287_thumb.jpg

Edytowane przez Liver24
Odnośnik do posta

Dzięki panowie za lajki. Kornik czy come back będzie wielki to się dopiero okaże, postaram się spełnić Twoje, a przede wszystkim swoje własne oczekiwania.

Sierpień będę traktował typowo treningowo, nie idzie mi specjalnie dobrze do tej pory, więc nie nastawiam się na nic wielkiego.

Dzisiaj oferta była aż nadto uboga,jedynie jakiś śmieszny puchar w anglii, wymyślony nie wiadomo kiedy i nie wiadomo po co, Capital one cup się nazywa :)

Liver zaczynając tego bloga było przecież podobnie :) Mały budżet i jedna wielka niewiadoma, a jak się skończyło wystarczy popatrzyć na samą górę tej strony. A co do tych wczorajszych meczyków to chciałem zapytać czy były jakieś streamy z B365 na przykład ? Bo tak jak pisałem wczoraj wyłączyłem się z handlu, a wynalezienie perełek przy ubogiej ofercie tez jest bardzo cenne.

Odnośnik do posta

Kornik ale 170e to absolutnie nie jest mały budżet :) w zupełności wystarczy, dla mnie nie ma za bardzo znaczenie fakt czy gram budżetem 150e czy 500e, ile to już razy wypłacałem wszystko zostawiając sobie 50e...

Nie korzystam z żadnych streamów,patrzę na livesports.pl lub na futbol24.com czy zaczęła się przerwa i wchodzę.

PS. a propo góry strony,spokojnie przyjdzie i na to czas

Edytowane przez Liver24
Odnośnik do posta

To jeszcze bardziej Cie podziwiam bo zdaje sobie sprawę, że livesports ma pewne opóźnienie w porównaniu do streamów które w moim odczuciu nie pozwoliło by się ustawić na tyle odpowiednio żeby powalczyć na danym rynku. Nie twierdzę że stream nie ma opóźnienia, ale zazwyczaj jest to kilka sekund więc jest znośnie ale pozwala sie odpowiednio ustawić na przykład wtedy kiedy doliczony czas już się kończy a piłka wyjdzie na aut bramkowy i wiadomo że po wybiciu bramkarza od razu będzie gwizdek.

Edytowane przez Kornik1985
Odnośnik do posta

Kornik przesadzasz, czasami można na jednej przerwie zrobić 2-4 trady,nawet jak się minutę spóźnisz to się nic nie stanie, oczywiście są też przerwy gdzie koszyki są zawalone i jak się nie ustawisz na początku to lipa,ale to nie częste przypadki, Zawsze można pograć ns CS co zresztą bardzo lubię, może nawet bardziej niż MO. Jakbym miał na każdą przerwę szukać streamu i czaić co jest grane to bym nie wyrobił, przecież w weekend można pograć na 15-20 przerwach,

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.