Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

gratuluję ładnego wyniku na tych trzech meczach. jaką stawką grasz przeważnie na takich rynkach w których przyjętych jest po parę milionów? ja gram prawię zawsze stawką po 100 euro tylko na takich dużych rynkach zwiększam stawkę do 200-300, ale na pewno można było by tam spokojnie i 1000 przehandlować w dogodnym momencie?

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 461
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nowy sezon ligowo-blogowy czas zacząć !! Z dniem dzisiejszym ruszam z kontynuacją zielonej strefy, Mój aktualny budżet wynosi 170e, nadal gram tylko i wyłącznie przerwy na piłce nożnej, pewnie d

Podsumowanie Październik 16/31 Ilość rynków: 17 na plus: 12 na minus: 2 na zero: 3 zysk/strata: 55.99e Wczoraj pobiłem mój rekord dniówki ( mam na myśli tylko pre i tylko przerwy

Radek nie zaden dzien sadu, jak tak bedziesz mysłał to faktycznie mozesz miec problem. Przekroczysz granice 300 i bedziesz sie bał wejsc w nastepny rynek zeby nie zjechac w dół. Zostaw te 300 w spokoj

Posted Images

Krzysztoff - wszystkie blogi zostaly polaczone, teraz sposrod nich zostana ponownie wylonione profesjonalne, glosowanie zreszta juz jest w toku

Boro - na tych wiekszych rynkach gram stawka 300-500e, mozna tez wejsc i 1000e ale to musisz miec akceptacje redow w skali makro :), jeden tick w zla strone i masz -20e

Odnośnik do posta

Podsumowanie Października

Sebo zawsze odda dobrze sens gry na przerwach :) ( komentarz na sb ) nie mniej na tym śmietniku można co nieco jednak wygrzebac.

W październiku byłem bliski osiągnięcia wyniku o którym marzę :) czyli 500e zarobione tylko i wyłącznie na przerwach, ciekawe czy kiedys mi się to uda.

post-653-0-36894700-1351526485_thumb.jpg

Zarobek: 438, 49e

Rynki: 220

Na plus: 162

Na zero: 23

Na minus: 35

Średnia dniówka: 15,66e

Strike rate: 74%

Tutaj wklejam screen z betfair, jednak z przerw zarobiłem tyle ile podałem powyżej

post-653-0-94934900-1351526720_thumb.jpg

Podsumowuję miesiąc już teraz bo postanowiłem że nie będę już grał do końca października, trzeba trochę odświeżyc umysł, kolejny miesiąc zacznę odrobinę później z powodu wyjazdu.

Edytowane przez Liver24
Odnośnik do posta

Podsumowanie Października

Sebo zawsze odda dobrze sens gry na przerwach :) ( komentarz na sb ) nie mniej na tym śmietniku można co nieco jednak wygrzebac heh

W październiku byłem bliski osiągnięcia wyniku o którym marzę :) czyli 500e zarobione tylko i wyłącznie na przerwach, ciekawe czy kiedys mi się to uda.

Ja to myślę (szczerze bez żartów) że nawet do 1000 miesięcznie dociągniesz chyba ,że nam zamkną interes.

Gratulacje wyniku .

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

Podsumowanie Grudzień 1/31

Ilość rynków: 9

na plus: 7

na minus: 1

na zero: 1

zysk/strata: 39,29e

zysk/strata Grudzień: 39,29e

Witam wszystkich, po miesiącu przerwy powracam do regularnego prowadzenia bloga.

Początek miesiąca bardzo udany, ledwie jeden mikro red, reszta rynków zgodnie z planem, w grudniu z racji świąt wszelakich nie pohandluję chyba tyle ile bym chciał ale postaram się wyciągnąc ile się tylko da.

Rynek dnia:

post-653-0-42732700-1354446685_thumb.jpg

Zdecydowanie najwięcej działo się na przerwie niemieckiego szlagieru, złapałem kurs na dortmund 5.0 i ustawiłem się z kontrą na 4.8 przyjęło się 25% kontry i kurs wrócił do 4.9-5.0 musiałem się ustawic w kolejce po 4.9 co się udało, spróbowałem jeszcze raz powtórzyc tą akcję ale nie zdążyłem, oddałem na zero, zysk 9,37e choc liczyłem na dwa razy tyle biorąc pod uwagę to co się działo na rynku

Wszystkie rynki:

post-653-0-72757300-1354446937_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Podsumowanie Grudzień 2/31

Ilość rynków: 13

na plus: 9

na minus: 2

na zero: 2

zysk/strata: 10,59e

zysk/strata Grudzień: 49,88e

Dzień praktycznie na tym samym poziomie co sobota, niestety dwa redy całkowicie pokpiły sprawę i zamiast over 30e zarobiłem jedynie 10e, szczególnie red na hiszpanii mnie zdenerwował, bo kurs wywaliło z 2.84 na 3.10, no cóź zrobic, mogłem pociąc po 2.94 ale się na to nie zdecydowałem i oddałem po 3.10.. Natomiast pierwszy red to typowa sytuacja, kiedy po wrzuceniu kasy na rynek kurs akutomatycznie się przesuwa, pojawia się ściana i 5.9 byłem zmuszony oddac po 6.2, ja mówię na to łowienie płotki, zostałem ewidentnie złowiony, haczyk złapany, ryba na kiju... Dzisiaj natomiast odwaliłem akcje która mogłaby kandydowac do głupoty roku, ale o tym jutro

Wszystkie rynki:

post-653-0-09755800-1354564469_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Podsumowanie Grudzień 3/31

Ilość rynków: 4

na plus: 2

na minus: 2

na zero: 0

zysk/strata: -28,47e

zysk/strata Grudzień: 21,11e

W poniedziałek zrobiłem jeden ale najgorszy błąd jaki można zrobic, nie działałem automatycznie, zacząłem myślec ( o zgrozo ) i wymyśliłem sobie że na rynku Dynamo bukareszt nie rozłoże straty na wszystkie opcje, tutaj odczuwałem ogromny niedosyt po tym jak z greena na 10e zrobił się red na ok 20e i wpadłem na szalony pomysł żeby całosc (-35e) zostawic na dynamo. Drugi raz w krótkim czasie zostałem przewieziony pociągiem ekspresowym na ktorym niestety przystanki są dosc rzadko a wysiąsc z pędzocego pociągu to troche strach. Mam też takie spostrzeżenie że jeśli jestem zmęczony fizycznie to wyniki są wprost proporcjonalne do mojego samopoczucia.

Wszystkie rynki:

post-653-0-55778200-1354649656_thumb.jpg

Edytowane przez Liver24
Odnośnik do posta

Podsumowanie Grudzień 4/31

Ilość rynków: 2

na minus: 0

zysk/strata: 25,11e

zysk/strata Grudzień: 46,22e

Nie będę się rozpisywał bo zmęczony jestem..

Rynek dnia:

post-653-0-21277200-1354738336_thumb.jpg

Sebo specjalnie dla Ciebie zoznaczyłem jakieś kreski i kółka na wykresie żebyś mógł zobaczyc że spadek na olympiakosie jednak był :) złapałem nagórce 5.7 i oddałem po 5.4 kurs spadł do 5.2 ale ja z mojego tradu jestem w pełni zadowolony. zysk 21.52e jest chyba jednym z moich najwyższych zanotowanych na przerwie albo najwyższym?

Wszystkie rynki:

post-653-0-02660100-1354738510_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Podsumowanie Grudzień 5/31

na plus: 1

na zero: 1

zysk/strata: 10,72e

zysk/strata Grudzień: 56,94e

Dzisiaj również dwa rynki rozegrane, jeden na zero jeden green, ponownie dwucyfrowy więc wypada się cieszyc

Rynek dnia:

post-653-0-41894200-1354743694_thumb.jpg

Ustawiałem się na 9,8 galatasaray i sprzedawałem po 9.4 było to dosyc łatwe do przewidzenia bo galatasaray "musiało" wygrac ten mecz ( wygrało, co mnie nie dziwi ) łącznie przehandlowałem niecałe 300e, mogłem dużo więcej ustawiając się na 9.6 ale ja preferuję bezpieczeństwo w handlu.. zysk 10,72e

Wszystkie rynki:

post-653-0-55125700-1354743962_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Podsumowanie Grudzień 6/31

zysk/strata: 11,45e

zysk/strata Grudzień: 68,39e

Dzień bez historii, kolejne dwa rynki rozegrane, kolejny dwucyfrowy green do kolekcji grudniowej..

Rynek dnia:

post-653-0-73012700-1354904395_thumb.jpg

Bordeaux - Newcastle

Screen robiony na koniec przerwy, spadek z 27 na 20 znowu zebrałem kasę na górce, po kursie 27 i niestety jestem jeszcze jednak zbyt zielony ( paradoks ), oddałem po 26 marnując taką idealną okazję do pięknego tradu, zysk 11,05e oczywiście godny ale na tle rynku mizerny.

Wszystkie rynki:

post-653-0-02868900-1354904626_thumb.jpg

Edytowane przez Liver24
Odnośnik do posta

Wypłaciłem większosc budżetu i ruszam w czarną de jaką niewątpliwie są wyścigi konne ;) sam nie wiem co z tego wyjdzie ale postanowiłem ostro się zabrac za handel na kucach. Od teraz będę na tym blogu podsumowywwał tylko tą dyscyplinę sportu.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.