Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Pojedynek FIFA 12

Stoyan

Promowane odpowiedzi

Ja Stoyan gram w Pes-a od wielu lat, ostatnia fifę jaką grałem była 97 na Sege :D Jak wyjdzie nowa wersja Pes-a to chętnie mogę z kimś pograć ;)

Jak mazitbg grasz w Pesa od wielu lat, to pewnie spodobały by Ci się te klimaty, które mieliśmy na zlocie. (akurat PES10 w tle)

roomyeu.jpg

Odnośnik do posta

Rozumiem Leno że byłeś? Ja naprawdę żałuje, miałem w ten weekend studia i prace więc kurde nawet na noc cięzko było :(

Fajnie byłoby lige zrobić Traderów np w fife czy coś. kiedyś cos takiego organizowałem. Tylko widzę zróżnicowanie platform stoi na przeszkodzie zapewne

Odnośnik do posta

Otworzę nowy temat z informacją o kolejnym zlocie - zobaczymy jakie będzie zainteresowanie (ja z chęcią wziąłbym udział w kolejnym spotkaniu;-)) ) A tak na marginesie Fly pytałeś gofra i Homika o zgodę na umieszczenie zdjęcia powyżej?;P:P

Odnośnik do posta

A czemu Gofra i Homika, jak to ja jestem z lenem:) heh, panie Kuchar, okularki sobie spraw! No dokładnie dyskusja się rozwinęła, kolejny etapem pewnie będzie utworzenie ligi w Pes`a i Fifę, heh -->

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.