Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Pojedynek FIFA 12

Stoyan

Promowane odpowiedzi

A czemu Gofra i Homika, jak to ja jestem z lenem:) heh, panie Kuchar, okularki sobie spraw! No dokładnie dyskusja się rozwinęła, kolejny etapem pewnie będzie utworzenie ligi w Pes`a i Fifę, heh -->

FlySky co Ty myślisz, że ja nie poznaje? Ja zamiast Ciebie na dyskotece łapałem te okulary żeby się nie potłukły jak wywijałeś orła;-D Teraz chciałem sprawdzić Waszą reakcję, a poza tym myślałem, że się nie przyznasz, że to Ty;-D

No i ta fotka została zrobiona przeze mnie;-)))))

Odnośnik do posta

Jeszcze nie, a rozumiem że Ty masz różni się czymś w ogóle od poprzedniej ?

różni się znacznie. w sumie to nie jestem pewien czy będzie można grać 1v1 przez Internet na piracie jak to było można do tej pory, bo nie widzę takiej opcji

Odnośnik do posta

Jak mazitbg grasz w Pesa od wielu lat, to pewnie spodobały by Ci się te klimaty, które mieliśmy na zlocie. (akurat PES10 w tle)

roomyeu.jpg

Taki kliamcik lubię najbardziej do gry w Pes-a :D Postaram się pojawić na kolejnym zlocie jak czas pozwoli ;)

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.