Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

]Tak jak pisałem u Grzmotka na jego temacie dzis z rana zagrałem polskę i juz zarobiłem 20 Ticków :) i odsprzedałem

Stosuje zasade lepszy rydz niż nic :)

post-851-0-51401800-1317977336_thumb.jpg

Także przewidywania są wporząsiu i uważam że będzie kurs na remis spadać i to dosyć dłuugo

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 40
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nie 20, a 4 4->3.95 1tick 3.95->3.9 2ticki .. 3.85->3.80 4 ticki Gdzieś już to było przerabiane na forum. Sory, nie przeczytałem co wyżej było ;p

No nic dzisiaj liczyłem na to że cypryjczycy troszkę pograja tak jak w 2 połowie no ale coz Straciłem to co ugrałem przez pare dni czyli jakieś minus 50 euro na tym meczu aczkolwiek dzien zakońc

Posted Images

oj tam wybaczcie :) najważniejsze ze jest do przodu :)

teraz poluje na cypr z danią stawiam że z 30 minut nie bedzie bramki pogram in play na remis i zobaczymy co pójdzie w tym czasie :)

Odnośnik do posta

oj w 20 minut im ustrzelili szok z portugalia grali jak równy z równym :) no nic poplynelem i to sowicie na tym meczu :) ale trzeba to wkalkulować jak chce sie zarobić za szybko hihihi

szkoda szkoda :)

Odnośnik do posta

Nie 20, a 4

4->3.95 1tick

3.95->3.9 2ticki

..

3.85->3.80 4 ticki

Gdzieś już to było przerabiane na forum.

Sory, nie przeczytałem co wyżej było ;p

Edytowane przez Adamek0203
Odnośnik do posta

No nic dzisiaj liczyłem na to że cypryjczycy troszkę pograja tak jak w 2 połowie no ale coz

Straciłem to co ugrałem przez pare dni czyli jakieś minus 50 euro na tym meczu aczkolwiek dzien zakończył sie minus 34 euro czyli to co juz udokumentowane :)

Nauczylem sie jednego - NIE KOMBINOWAĆ TYLKO GRAĆ SWOJE

Liczyłem że taki scenariusz co ja przewidywałem byłbym jakieś 20 e do przodu :) także można powiedzieć ze rozpoczynam od nowa hihih

post-851-0-58988500-1318022619_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Aż polubiłem Twój wpis;-)) Najważniejsze jest wyciągnąć wnioski i z nowym doświadczeniem uderzać dalej - w końcu przyjdą wymarzone efekty. Wielu z nas na pewno Ci się przyzna, że na początku również lubiło kombinować - ja przez takie 'zabawy' czasem traciłem kilka razy więcej. W odpowiednim momencie 'zmądrzejesz', wyciągniesz wnioski a później będzie już tylko lepiej;-)

Odnośnik do posta

Witam wczoraj generalnie lizałem rany po sporej wpadce i można powiedzieć rozpoczęciu zabawy od nowa

i dzisiaj ponownie ok 9 euro do przodu :) byłoby o 3 euro więcej ale pobawiłem sie na ostatnim kursie :) to oznaka ze czas zakonczyc dzien :)

post-851-0-77209900-1318194330_thumb.jpg

zaatakowałem ostro lige włoską i meksykańską gdzie nikt nie grał i chwyciłem kursy na under 2.5 gola przy 2.0 sprzedałem po 1.80 i następnie skupiłem 1.8 i sprzedałem po 1.41 :) dopiero po jakimś czasie wpadło wiecej gotówki na rynek kiedy u mnie wszystko bylo juz pozamykane.

Reszta to pierdółki :) pozdrawiam zycze udanej nocy :) dla traderów :)

No i gratuluje Radwańskiej i osobom bawiącym sie na tym rynku. :)

Swoja drogą moja Kobieta dobrze wytypowała że Wygra polka ten turniej przy stanie setów 1-1 :)

Edytowane przez eciu
Odnośnik do posta

Eciu swing 1,8 - 1,41??? to na live czy na pre bylo? gratuluje!

tuz przed rozpoczęciem oddany jakies 5-8 minut w czasie meczu - taki swing tylko dlatego ze najzwyczajniej skupiłem to kto cos wystawił i pozniej moje zeszło miło miło tylko na małych stawkach .... narazie :)

teraz juz atakuje kwalifikacje u21 estonie z Chorwatami na pre zobaczymy co z tego wyniknie

i drugi mecz Norwegia U21 - Angila U21 spadek anglików będzie pewny

Edytowane przez eciu
Odnośnik do posta

tuz przed rozpoczęciem oddany jakies 5-8 minut w czasie meczu - taki swing tylko dlatego ze najzwyczajniej skupiłem to kto cos wystawił i pozniej moje zeszło miło miło tylko na małych stawkach .... narazie :)

teraz juz atakuje kwalifikacje u21 estonie z Chorwatami na pre zobaczymy co z tego wyniknie

i drugi mecz Norwegia U21 - Angila U21 spadek anglików będzie pewny

dzieki za Anglikow - za duzo nie urwalem ale udalo sie pomniejszyc dzisiejsza strate

Odnośnik do posta

Miło za wpis od osoby która nie z jednego pieca chleb jadła i że typ okazał sie trafny

Akurat oba typy gdzie grałem na pre play okazały sie trafne i dzień ponownie zamykam z bilansem dodatnim na ok +10 euro

Za namową kolegi Cycu20021 postaram sie właśnie robić te printscreeny do ewentualnych analiz w przyszłości

post-851-0-19968600-1318323181_thumb.jpg

Najbardziej szkoda mi meczu san marino gdzie mógłbym wyciągnąć z 6 euro a niestety wyszło niecałe pol euro - ale zawsze do przodu i to jest istota tej zabawy

Nadmieniam że gram niskim kapitałem i codziennie wypłacam 2.5 euro na fundusz moneybookers jako rezerwa taktyczna jak sie poślizgnę :)

Dzisiaj zagrałem spadek w meczu Kazachstanu remis kupiony po 4 i uważam ze przed meczem zejdzie do ok 3.9 aczkolwiek zaraz bede analizował mniej popularne rynki niz kwalifikacje euro :)

to na chwile obecna moj typ na dzisiaj

post-851-0-98847000-1318324537_thumb.jpg

Edytowane przez eciu
Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.