Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Na taką odpowiedź czekałem;-) Zatem rozwiń troszeczkę temat, napisz coś więcej o sobie - jak długo grasz na giełdzie, jaka jest Twoja historia, jakie rynki lubisz, jakim kapitałem obracasz itd. Czy masz jakieś strategie;-) No i możesz się przedstawić, handlujesz z PL czy za granicą?:)

Odnośnik do posta

rownie\z witam na forum. Jesli mozesz to wrzucaj typy z wykresami - pozwala to na "opatrzenie sie wykresow" to raz a dwa stworzy sie fajna baza danych na przyszlosc razem ze wskazowkami od tego czy owego. pzdr

Odnośnik do posta

Dodam zatem parę słów o sobie.

Mam 22 lata, handlem interesuję się ponad rok co dokładnie widać po moim stażu na forum. W trading wkręcił mnie kumpel.

Zaznajomił mnie z tematem a ja postanowiłem poszukać jakiegoś polskiego forum o tej tematyce - no i znalazłem.

Handluję tylko i wyłącznie MO, przede wszystkim na mniejszych rynkach.

Mieszkam w Polsce.

Pozdrawiam i życzę wszystkim grubych greenów :)

Edytowane przez marv0lo
Odnośnik do posta
  • 1 month later...

nie specjalnie lubię handlować na lidzę mistrzów, ale na dziś kupiłem

Manchester Utd - Benfica

under 2.5 @ 1.96

pinnacle 1.93, azja ~1.9

post-188-0-92455900-1321963535_thumb.png

myślę, że powinno spaść parę ticków

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Może podzielę się paroma wrażeniami i spostrzeżeniami z wczorajszego dnia a w zasadzie dzisiejszej nocy :)

Na początku chciałbym zaznaczyć, że lubię trading ze względu na to, że niezależnie od wyniku mogę osiągnąć ten sam zysk. Typowe obstawianie zakładów porzuciłem dawno temu, chociaż na pewno nie byłem na minus. Przejdę do sedna ;P

Przed meczem naszych w pucharze świata z Rosją ugrałem ok 3e na layu Sbornej. Zasiadłem przed telewizorem i zacząłem śledzić przebieg meczu. W mojej opinii pomimo porażki w 1szym secie gra wyglądała dość dobrze więc pomyślałem, że przełożę cały zysk na Polaków po kursie ~5.0 z zamiarem pozostawienia zakładu do końca. Los chciał, że wygraliśmy drugi set a ja ostatecznie zgreenowałem z zyskiem ok 5E :) Mecz trwał dalej, po trzecim secie wyszedłem na chwilę z pokoju, wracam a tu okazuje się, że Rosja drugim składem. We wczesnym stadium seta gdy utrzymywał się wynik remisowy postanowiłem przełożyć cały zysk na Polaków pomimo tego, że kurs znacząco się obniżył (ok 3.7). Profit zaczął bardzo szybko rosnąć. Zakład zostawiłem również na tiebreak z uwagi, że przeciwnicy nie zrobili w składzie zmian. Jak dalej potoczyły się losy meczu chyba każdy wie... Przy stanie 14:10 można było zlayować Polaków po 1.02 ale oczywiście pazerność zwyciężyła bo kto by pomyślał, że to można przegrać. Po zepsutej zagrywce Kurka przy stanie 15:14 straciłem cierpliwość i skupiłem pierwszy lay jaki leżał na drabince. Już po chwili Rosjanie skończyli 2 akcje i zamiast praktycznie pewnego zysku 16e cudem uratowałem 9e.

Tego właśnie nienawidzę w gamblingu. Nie mam do niego żadnego szczęścia. Baaaaardzo rzadko powierzam jakiś zakład czystemu losowi ale często jak to robię dochodzi do niesamowitch wyników ;/ Przypomniała mi się sytuacja, gdy obracałem bonus bwin łapiąc kursy 1.01.

Mecz ME w Koszykówce Izrael-Włochy. Izrael prowadził po 3 kwarcie chyba 24 pktami. To było praktycznie niemożliwe żeby Izrael tego nie wygrał. Kupiłem kurs 1.01 za ok 100zł i spokojnie zacząłęm oglądać mecz. Oczywiście los chciał, żeby Włochy wygrały ost kwarte bodajże 27:3 doprowadzjąc do dogrywki a wiadomo, że w bwin typuje się 1x2 a nie 12. Pieniądze przegrane a okoliczności niesamowite. Pare sekund przed końcem Izrael prowadził chyba 4pktami Włochy za 3 - trafione , faul osobiste - trafione, przewaga maleje do 3pkt, Italia zaczyna, rzut za 3 praktycznie z syreną i oczywiście trafiony.

To chyba jakieś fatum

Odnośnik do posta
  • 3 months later...
  • 4 months later...

na dzisiaj zagrałem:

Brazil GOLD MEDAL WINNER @ 2.3

Brazylia zagra na igrzyskach bardzo silnym składem:

Bramkarze: Rafael Cabral (Santos), Neto (Fiorentina)

Obrońcy: Danilo (FC Porto), Alex Sandro (FC Porto), Marcelo (Real Madryt), Rafael (Manchester United), Thiago Silva (AC Milan), Bruno Uvini (São Paulo), Juan Jesus (Inter Mediolan)

Pomocnicy: Sandro (Tottenham), Rômulo (Spartak Moskwa), Lucas Moura (São Paulo), Paulo Henrique Ganso (Santos), Oscar (Internacional)

Napastnicy: Neymar (Santos), Leandro Damião (Internacional), Alexandre Pato (AC Milan), Hulk (FC Porto)

Hiszpania, która już grała swój mecz wygląda o wiele słabiej personalnie. Poza tym pokazali fatalny futbol co raczej nie stawia ich w roli faworytów, a na pewno na takich wyrasta ekipa z Brazylii.

Zakład zamierzam sprzedać po meczu z Egiptem (w przypadku wygranej) lub w jego trakcie w przypadku słabej gry Brazylii.

Odnośnik do posta

no cóż... Brazylia mocno zaczęła a słabiej skończyła ;/ dało się sprzedać nawet 1,91 ale po bramkach Egipcjan dość mocno odbiło. Ważne że green :)

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Siatkówka

Russia - USA

LAY USA 1,97

Usa w Pinnacle 2,03 co odpowiada ok. 2,08 na BF... Bardzo dobry mecz amerykanów z brazylią jednak nie sądzę, że powinni być faworytami w tym meczu....

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.