Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

mario konie pre-play

Promowane odpowiedzi

Witam wszystkich . Postanowiłem założyć swój blog ,aby dzielić się z wami swoimi przemyśleniami , oraz również uczy się od was i korzystać z waszych rad . Giełdą interesuje się już ponad rok , lecz wcześniej grałem tylko na piłce nożnej i tenisie . Natomiast na tym blogu będę próbował czegoś całkiem nowego dla mnie , mowie tutaj o wyścigach konnych . Będę tutaj przedstawiał tylko wyniki z handlu na tej dyscyplinie . Biorąc pod uwagę to , że to moje dopiero początki handlu na koniach wyznaczyłem sobie kapitał około 150 e . Stawiki jakimi będę operował to od 10 e do 50 e . I gram tylko na wyścigach w WB i gram pre- play . Niestety nie będę mógł codziennie grać i wklejać swoich wyników ze względu na ograniczony czas ale w miarę możliwości będę się dzielił swoimi przeżyciami . Cel jaki sobie postawiłem to nauka i nauka i jeszcze raz nauka , nie oczekuje że w pierwszym miesiącu będę na plusie 100 e . Na początek chce zbierać doświadczenie to jest dla mnie najważniejsze . Jeśli ktoś ma już na początek ma jakieś rady , taktykę czy cokolwiek to proszę pisać .

Dzisiaj nie dam rady Handlować ale od jutra zaczynam swoja przygodę :)

Odnośnik do posta

dzięki za pomoc panowie:)

Handlowałem dzisiaj na 8 wyścigach tylko , ponieważ nie miałem więcej czasu . Wyniki moje sa skromne ale szczerze to chciałbym codziennie miec takie :) dzisiaj skupiłem sie na handlu do 20 minuty przed gonitwą o to mój rezultat :

post-193-0-61777600-1319042818_thumb.png

Odnośnik do posta

Przedstawiam swój wynik z nia wczorajszego , ponieważ do tej pory nie miałem czasu napisać . System mojej gry byl podobny wychodziłem z rynku przed gonitwa około 20 minut . wchodziłem w rynek wtedy gdy pojawiała sie dużo kwota na danym kursie ponad 200 e a niżej kursy byly obsadzone np kwotami 5 e , 10 e :) to sugerowało mi ze ten kurs pójdzie na dół i grałem lay . Chyba nie wytłumaczyłem tego jasno ale w następnych dniach to przybliżę . Wczoraj mój zysk przedstawia się tak :

post-193-0-96849400-1319223032_thumb.png

Odnośnik do posta

Przedstawiam moje wyniki z czwartku : znowu bardzo pozytywny dzień , od początku założenia blogu wszystkie dni mam na + i bardzo mnie to cieszy :)

mario98765 możesz coś więcej napisać o koniach, jak grałeś wczoraj, jaką bazową stawką itd? Wyniki fajne sugerując się pierwszym wpisem, ale dobrze byłoby abyś opisał od czasu do czasu coś więcej, aby każdy mógł coś z tematu wynieść:) Jakieś wykresy, porady, uwagi itp...

Odnośnik do posta
mario98765 możesz coś więcej napisać o koniach, jak grałeś wczoraj, jaką bazową stawką itd? Wyniki fajne sugerując się pierwszym wpisem, ale dobrze byłoby abyś opisał od czasu do czasu coś więcej, aby każdy mógł coś z tematu wynieść :) Jakieś wykresy, porady, uwagi itp...

Popieram! Każde info od kogoś jak gra i robi kase bardzo wskazane ;) dodawaj jakieś komentarze i opisy swojej gry. Pozdro!

Odnośnik do posta

System mojej gry byl podobny wychodziłem z rynku przed gonitwa około 20 minut . wchodziłem w rynek wtedy gdy pojawiała sie dużo kwota na danym kursie ponad 200 e a niżej kursy byly obsadzone np kwotami 5 e , 10 e :) to sugerowało mi ze ten kurs pójdzie na dół i grałem lay .

Kiedyś grałem w ten sam sposób, jest on dość bezpieczny. Ale jego wada spowodowała, że przestałem tak grać. Otóż w pewnym momencie przestanie satysfakcjonować Cię taki zysk. Ten system powoduje, że wejście za większą stawkę, np.100 euro/$/Ł, jest bardzo ryzykowne. A przez to, że handlujesz tak wcześnie przed gonitwą, to rynek jest dość mało płynny. I gdy nagle zniknie ta ścianka za tobą to wtedy robi się problem i można ładnie popłynąć.

Powodzenia życzę, ale z własnego doświadczenia powiem Ci: nie przekraczaj stawki 50 euro tym systemem

Pozdro

Odnośnik do posta

Kiedyś grałem w ten sam sposób, jest on dość bezpieczny. Ale jego wada spowodowała, że przestałem tak grać. Otóż w pewnym momencie przestanie satysfakcjonować Cię taki zysk. Ten system powoduje, że wejście za większą stawkę, np.100 euro/$/Ł, jest bardzo ryzykowne. A przez to, że handlujesz tak wcześnie przed gonitwą, to rynek jest dość mało płynny. I gdy nagle zniknie ta ścianka za tobą to wtedy robi się problem i można ładnie popłynąć.

Powodzenia życzę, ale z własnego doświadczenia powiem Ci: nie przekraczaj stawki 50 euro tym systemem

Pozdro

dobrze napisane esio, na pewno na początku ten system gry jest ok, z czasem pojawia się problem.. analogiczna sytuacja występuje na CSach w przerwie, przy małej płynności, miałem już parę razy taki przypadek kiedy nie udało mi się sprzedać wcześniej kupionego kursu mimo bycia na początku kolejki powiedzmy 5-10minut..

Odnośnik do posta

Esio . Napisałeś tutaj święte słowa bo gdy tylko chcesz wejść większą stawką to kończy sie to zazwyczaj stratą , lecz mimo wszystko każdemu początkującemu polecam tą metodę , ponieważ spokojnie można zarabiać tak jak ja tutaj około kliku euro , ale podczas gry zdobywasz doświadczenie , które mam nadzieje poniżej pozwoli przejść na większe stawki i większe zyski , niestety na dzień dzisiejszy nie jestem w stanie grać inaczej za mało sie na tym znam myślę że niedługo spróbuje grać kilka minut przed wyścigiem , ale to sie wiąże juz z dużym ryzykiem . Dlatego tutaj moja prośba jeśli ktoś tutaj gra zaraz przed gonitwa i proszę o rady, wskazówki . Jeśli chodzi o taktykę która aktualnie stosuje to krok po kroku przedstawię nią w najbliższym czasie :):)

Odnośnik do posta

Dzisiaj było troszkę czasu na handel ( rano załatwiłem wszystkie groby , wiec popołudniu mogłem się pobawić ) niestety nie dałem rady podczas swojej gry robić scenów zeby później opisach system gry , ponieważ nie grałem na swoim komputerze . Ale obiecuje ze te informacje sie pojawią na moim blogu . A tutaj wyniki z dzisiaj :

post-193-0-28185700-1320186503_thumb.png

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.