Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[2011-10-20] Maribor - Braga

Promowane odpowiedzi

Rynek: MO

Moja propozycja: BACK BRAGA

Obecny kurs: 2.0

Uzasadnienie:

Wydaje mi się, że dosyć konkretnie może polecieć kurs Bragi. Obecnie 2,0, który jest wysoki jak na Bragę. Finalista ubiegłorocznej LE, drużyna, która bardzo dobrze radzi sobie w lidze, Maribor to najsłabszy zespół w grupie... Kursy u buków już lecą.. Jak znajdę większe info to podam;-) Na razie tak po krótce - aby już się przyglądać temu rynkowi..

post-2-0-92714500-1318973760_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Kurs polecial na 1,95. Ja zdecydowałem się już sprzedać ze względów na 'cyrki' jakie się teraz dzieją na np. Borussi. skoki z 1,98 na 2,32!! Masakra;-) Dlatego będę obserwował i ustawie się znowu wyżej;-)

Swoje jak na taki czas ugrane;-)

post-2-0-96358100-1319022357_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Walczę na tym rynku od wczoraj. Pierwszy green to 9e tak jak pokazałem wyżej, jednak wszystkow skazywało, że trend będzie nadal spadkowy... Więc handlowałem dalej. Ostatecznie green na ~35euro. Nie wiem czy dalej bawić się na tym rynku bo jak dobrze wiemy kursy w dniu meczu potrafią sprawiać figle;-)) Kurs nadal leci.. ja sprzedałęm na 1,87 a mamy 1,83!! No cóż, można było wyciągnąć zdecydowanie więcej ale przeważnie nie potrafię podjąć dobrej decyzji! Macie na to jakieś rady? post-2-0-77350200-1319112723_thumb.jpg

Green wczorajszy.

post-2-0-58951700-1319112731_thumb.jpg

Zamknięcie rynku przed południem.

post-2-0-33997700-1319112730_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Oczywiście mega rynek :-D. Ugrałem łącznie 11 ticków, czyli koło 1/3 potencjału tego rynku.

Wykresik na minutę przed (1.72 na wyjściu):

post-1029-0-60231100-1319134668_thumb.jp

Podziękowania dla Sidneya za znalezienie perły już we wtorek, no i Kuchara, który wszędzie głosił tę dobrą nowinę :-).

Odnośnik do posta