Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

sirbieska - handel pre pierwsze kroki

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 153
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dzień 4 Witam Was w kolejnym dniu. Dzisiaj zagrałem 13 rynków z których 10 wyszedłem na plusie. Popełniłem dzisiaj masę błędów, a w 3 przypadkach kończyło się to fatalnie. Po 1 ten największy re

Wczoraj nie działo się zbyt wiele. Najważniejszy był dla mnie rynek Liverpool - Oldham. Z rana skupiłem kurs 8,20 ale zaczął rosnąć więc bojąc się wpadki jak ostatnio w lidze hiszpańskiej zacząłem s

Powiem Ci szczerze że ja nie mam pojęcia jak wygląda rynek pre play w tenisie. Naprawdę nie mam wiedzy an ten temat. Nigdy nie sprawdzam kursów przed meczem, a jeśli sprawdzam to tylko rzucam okiem pr

Posted Images

Sirbieska owszem masz dużo szczęścia, nawet całe mnóstwo, chyba sam to przyznasz? ale wielki szacunek za wyniki, świetnie Ci idzie, nie zazdroszczę Ci natomiast ani trochę i życzę jak najlepiej, możesz wierzyć lub nie ale nie każdy życzy drugiemu żeby przegrał, ja się nie dowartościowuję w ten sposób, pewnie znaczne grono tego forum również..

Zależy mi tylko na tym żebyś nie trafił w końcu na ogromnego reda, bo wtedy psychika potrafi płatać figle, trzymaj poziom!

Odnośnik do posta

Radek tutaj poruszył bardzo dobrą kwestię. Wszystko jest super gdy rynki idą po naszej myśli, gorzej jeżeli niekoniecznie przez własne błędy stracimy kapitał bądź lwią część :P

Odnośnik do posta

oczywiscie, ze przyjdzie i czas na reda - zawsze przychodzi. Jednak jesli zsumujemy 3x green i 1x red to i tak jestesmy na plusie. Najwiekszym bledem popelnianym przez Traderow jest drastyczne zwiekszenie stawek w najmniej sprzyjajacym momencie. Dziwnym trafem to wlasnie wtedy wypada pora na czerwony kolor. Moja rada - jesli zwiekszasz stawki to rob to powoli. Poza tym oczywiscie zycze zebys trzymal sie od redow jak najdalej - bardzo dobre wyniki. Gratuluje!

Odnośnik do posta

Musze sie panowie przyznac ze wczorja pierwszy raz od dobrego tygodnia pojawil mi sie dzien na minusie. Czy malym czy duzym? sami ocenicie. Dzien mogl byc bardzo na plus a skonczyl sie na spory minus aczkolwiek analizujac caly tydzien jestem bardzo ladnie na plusie. Mimo wszystko chyba trzeba bedzie sie zatrzymac i pomyslec co dalej? dzisiaj chyba juz dalej odpuszcze i poczekam na masters, zobaczymy co bedzie sie działo. nie chce stracic wszystkiegho co udalo sie zarobic przez ostatni tydzien wiec taki dzien lub dwa refleksji bedzie bardzo przydatny mysle.

Pozniej wkleje podsumowanie wczoraj i dzisiaj (gralem z samego rana tureniej kobiet na bali), lub tez od razy calego tygodnia. Do pozniej zatem panowie!

Odnośnik do posta

Dodam tylko ze dzisiaj z rana odrobilem wszystkie praktycznie straty z wczoraj. Generalnie macie racje, troche po wczorjaszym dniu jestem zmeczony psychicznie, wczoraj mi nie szlo, pozatym mialem zle pomysly bo chcialem dodac cos nowego do swojej gry. Moze dzisiaj pograc troche moja nowa strategie gry miedzy gemami, wytestuje ja i opisze efekty poznie. Moze pograc cos pre z pilki. Tennis napewno jzu dzisiaj odpuszczam bo za duzo stresu mnie on kosztuje.

Odnośnik do posta

Ok. Podsumujmy. Wczoraj się nie popisałem. Z początku byłem prawie 200 funtow juz na plus ale potem ten właśnie jegomość

popsuł mi szyki. Co prawda nic sie wielkiego nie stało, bo dalej bylem na plusie danego dnia ale mimo wszystko dolozylem potem jezszcze Roddicka i dzien skonczyl sie fatalnie dla mnie.

Dzień skonczylem na munusie 180 funtow, mimo że w pewnym momencie na plusie bylem juz 200 f.

Taki moment musiał nadejść i nie ma co gdybać.

Dzisiaj jednak znowu trafiła sie szansa łatwego zarobku z powodu kreczu faworytki tak jak i wczoraj na turnieju w Bali wiec straty zostały. Co ciekawe Anabel Medina Garrigues trafiła do finału nie tyle dzięki swojej grze co własnie dwóm kreczom przeciwniczek pod rząd. Nie słyszałem do tej pory podobnej historii. Ale nie ma się co dziwić. Jest Koniec sezonu. Nie zdziwię się jak jutro Ivanovic również popadnie w jakiś amok i wymyśli sobie kontuzje.

W każdym bądź razie w ostatni tydzień wygenerowałem bardzo wysoki zysk i to jest najważniejsze.

Oto kilkia Screenów przedstawiajacych dzisiajszy mecz Garrigues, zyski od wczoraj no i zyski z ostatnich 7 dni.

.

post-821-0-93027400-1320496027_thumb.jpg

post-821-0-45604400-1320496033_thumb.jpg

post-821-0-15801800-1320496039_thumb.jpg

Edytowane przez sirbieska
Odnośnik do posta

Krzysztoff co do rynków pre-play w tenisie, to bardzo je sobie chwalę. Tak jak powyżej zostało napisane - raczej nie ma irracjonalnych wind. Z drugiej strony płynność jest zazwyczaj nieporównywalnie niższa. Przez co sporo rynków się nie nadaje do handlu - doskonałym przykładem są pierwsze rundy wielkich szlemów, czy też mniejsze turnieje. No ale niestety sezon się kończy i trzeba się przestawić na piłkę. Minusem może być też to, że na początku sezonu pogrywają w Australii i tutaj pojawia się problem konta australijskiego.

P.S.

Z tymi kreczami w tenisie, to też czasem są niezłe cyrki vide Woźniacka, kiedy to dostała "polecenie", aby skreczowała po paru piłkach, jeśli nie da rady grać - oczywiście po polsku. Niezły z tego dym był - jak ktoś przypilnował, to mógł się ładnie obłowić. :D

Z kolei co do in-play... próbowałem, ale dość szybko te kursy się zmieniają, więc to nie dla mnie - pre-play jest przy tym bezstresowe. No ale to już każdy musi sam spróbować i wybrać co mu odpowiada.

Edytowane przez Zeberdee13
Odnośnik do posta

Gratuluje blogu i świetnych wyników. Ciesze się, że pojawiają się osoby, które udowadniają, że na grze In-Play można wychodzić na swoje. Z mojej strony mogę powiedzieć, że fajnie by było jakbyś opisał krok po kroku w którym momencie wchodzisz w rynek, gdzie tniesz straty i kiedy pozwalasz zyskom rosnąć.

Ja co prawda do gry live nie jestem predystynowany, ale młodym adeptom pewnie się przyda ;) :-D

@keyser

Taki wynik na piłce pre jest do zrobienia w 2 dni. Trzeba tylko odpowiedniego budżetu i doświadczenia.

Odnośnik do posta

@keyser

Taki wynik na piłce pre jest do zrobienia w 2 dni. Trzeba tylko odpowiedniego budżetu i doświadczenia.

To oczywiste ;) Spytałem bo jeśli taki wynik uzyskał by w grze pre to niezrozumiała by była dla mnie jego gra ip i związane z nią nerwy i dużo większe ryzyko. Może sirbieska powinieneś zmienić tytuł bloga, bo jest on mocno mylący przynajmniej dla takich leniuchów jak ja którzy czytają tylko pierwszy i ostanie wpisy :)

Gratuluje bloga, pozdrawiam i zieloności życzę :)

Odnośnik do posta

jak ktos wejdzie w bloga, sugerujac sie jego tytulem, to szczena moze przywitac podloge :D

to rowniez escabarowi nalezaloby zmienic tytul, bo jest under/over, wchodzimy... a tam jakies tipsarevicie i inne batony :D

Odnośnik do posta

Dobrze by było zmienić nazwę, ale jak to zrobić? Film też bym nagrał ale nie wiem jak. Pomoże ktoś?

Ps. Po dwóch dniach odpoczynku jutro wracam do gry. Do zobaczenia dzisiaj na pokerze.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.