Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

sirbieska - handel pre pierwsze kroki

Promowane odpowiedzi

z meczu manu trzeba jak najszybciej uciekac. wszystko szlo w dobra strone i mozna bylo brac zysk jednego ticka juz wczoraj ale ja chcialem poczekac do rana i sie nadzialem. kurs w jednej minjucioe skoczyl o 10 tickow do gory (masakra jakas).

post-821-0-30869200-1319879055_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 153
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dzień 4 Witam Was w kolejnym dniu. Dzisiaj zagrałem 13 rynków z których 10 wyszedłem na plusie. Popełniłem dzisiaj masę błędów, a w 3 przypadkach kończyło się to fatalnie. Po 1 ten największy re

Wczoraj nie działo się zbyt wiele. Najważniejszy był dla mnie rynek Liverpool - Oldham. Z rana skupiłem kurs 8,20 ale zaczął rosnąć więc bojąc się wpadki jak ostatnio w lidze hiszpańskiej zacząłem s

Powiem Ci szczerze że ja nie mam pojęcia jak wygląda rynek pre play w tenisie. Naprawdę nie mam wiedzy an ten temat. Nigdy nie sprawdzam kursów przed meczem, a jeśli sprawdzam to tylko rzucam okiem pr

Posted Images

sirbieska ciesz się że się nie załapałeś na kolejną windę, która podniosła kurs na 2.06 - 2.08.. wiem że to marne pocieszenie, ale potwierdza to tylko regułę że po windzie występuje kolejna winda

Odnośnik do posta

sirbieska ciesz się że się nie załapałeś na kolejną windę, która podniosła kurs na 2.06 - 2.08.. wiem że to marne pocieszenie, ale potwierdza to tylko regułę że po windzie występuje kolejna winda

Nie zawsze radek :)

Odnośnik do posta

Potwierdza to regułę, że na MO pre play nie ma reguły.

Odnośnik do posta

ale jeden jest fakt. od momentu od ktorego prowadze bloga wszystkie mecze ktore wybieralem najpierw lecialy w gore a potem dopieor byl zysk, oczywiscie poza wyjatkiem leverkusen i manu :) one polecialy w gore i koniec. wiec wychodzi na to ze lay to bedzie lepsze rozwiazanie. w kazdym badz razie bedzie,my sie odkuwac na tennisie dzisiaj.

Odnośnik do posta

Okej. czesc strat z meczu manchesteru odrobiona. wszedlem w arsenal gdy zauwazylem ze kurs ktory od wczraj stal w miejscu na 6 spadl do 5.90. zaatakowalem i od razu wstawilem kontre lay na 5.80. No i na dwie minuty przed rozpoczeciem spotkania udalo sie i juz mamy pewny zysk.

post-821-0-35032300-1319888707_thumb.jpg

Edytowane przez sirbieska
Odnośnik do posta

Dzisiaj tradowelm pre play w halandi i anglii. Niestety wszedlem w vitesse ktora widowalo ku gorze. udalo mi sie szybko ucieac po kurs polecial 12 tickow w gore na godzine przed meczem. potem cos probowalem ugrac na cardiff ale wyszedlem na zero. Szkoda bo mialem do wyboru QPR albo Cardiff. Wybralem to drugie a na 1 bym mila 5 tickow ot tak.

Co do mojej dalszej przyszlosci na forum to chyba odnalazlem sie w jednej dziedzinie ktora byla moja ulubiona w bukmacherce. Mowa o tennisie. Gra in play w tej dyscyplinie jest dla mnie czyms niesamowitym. Zarobek wychodzi mi tam najlatwiej i chyba sie tylko na tym bede koncentrowal. Dodatkowo chyba skupie uwage tylko na tym meskim bo tennis kobiecy to jedna wielka nie wiadoma, a sposob w ktory ja chce grac opiera sie na dobrze serwujacych zawodnikach ktorzy trzymaja ladnie swoje padania tak jak np tsonga dzisiaj. Na tym panu zarobilem dzisiaj mnostwo kasy.Potem probowalem cos ugrac na kwitowej ale to byl blad, dzieki bogu udalo sie wyjsc jakos na maly plusik (po raz kolejny utwierdzilem sie tylko w przekonaniu ze tennis kobiecy to bagno). Na konie chcialem cos ugrac na panu chela, ale zdecydowalem ze poczekam troszke i zobacze jak argentynczyk bedzie gral. 1 seta przechustal do zera wiec konsekwentnie stawialem na swoje padanie agujara i oplacilo sie.

To dzisiejsze wyniki:

post-821-0-45740200-1320008180_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Co do jutrzejszych rynkow skupie sie z cala pewnoscia na podaniu Simona, Federera i younga. Zobacze tez co bedzie sie dzialo w meczu bagdatis - troicki.

Najbardziej licze jednak na simona ktora wydaje mi sie ze powinien ladnie denke pozamiatac po korcie ale to sie okaze. Najpierw trzeba bedzie obejrzec kilka gemow i zobaczyc jak sie panowie czuja na korcie.

Jesli chodzi o federera to nie wiem czy gielda da cos na jego podaniu zarobic bo kurs na niego jest niski. Pozatym dawno go widzialem w akcji wiec nie do konca jestem przekonany czy napewno probowac cos grac na niego i jego podanie. Aczkolwiek jest to ostatni powazny sprawdzin w dobrze obsadzonym turnieju przed masters w londynie wiec kazdy z czolowki rankingu powinien sie ladnie pokazac.

Co do younga to mysle ze grajek z niego sredni, podania nie ma jakiegos niebywale mocnego ale jest bardzo skuteczny w porownaniu do melzera. Pozatym kurs na niego jest wysoki i powinien mocno spadac w momencie gdy utrzyma swoje podanie wiec mysle ze bedzie ciekawie.

jutro mniej wiecej o tej samej porze dodam podsumowanie i zobaczymy jakie beda efekty.

Odnośnik do posta

mam dobra aplikacje na adroida ze statystykami na biezaco.widze ile ktos ma asow, procent 1 serwisu, ilosc wygranych pilek prrzy 1 serwisie itd. ilsc winnerow i unforced errors. Po pierwszym gemie gdzie byl brejke wszedlem grubo na andujara i na dzien dobry juz byl duzy zarobek. Potem wszedlem jeszcze na 3 gemy w drugim secie i po zawodach. Gram wysoka stawka ale od jutra to sie zmienia bo zostalo mi na koncie tylko 100 funtow bo reszta wyplacona zeby nie kusilo. Wiec bede sie od jutra koncentrowal na zarobkow rzedu 10-20 funtow, ale jesli rynek bedzie sprzyjal to moze szarpne sie na wiecej, jesli nie to trudno bedziemy ciąc straty. A co video to nie bylo chyba, bo tez szukalem ale nie moglem znalesc. Za to jutro juz na wszystkie mecze wideo bedzie wiec wielkie ulatwienie.

Odnośnik do posta

zycze wszystkiego dobrego, ale musze dodac, ze tenis in play to sliski temat.

Zgadzam sie z Toba, dlatego bede gral tylko tennis meski. To tez slizgawka ale mniejsza niz u kobiet. Pozatym bede wybieral tylko zawodnikow z dobrym podanie i z wysokim % pierwszego podania.

Edytowane przez sirbieska
Odnośnik do posta

Sirbieska ile to już razy na shoutboxie Ci pisałem żebyś rzucił w cholerę piłkę :) powinieneś trzymać się jednego sposobu gry..postaraj się poprawić odrobinę kwestię stylistyczną bloga, literówki i te sprawy, będzie dużo przytulniej, trzymaj poziom

Odnośnik do posta

Możesz podać nazwę tej aplikacji? Też mam Androida, też grywam na tenisie, więc może się przydać :)

Życzę powodzenia, bo potencjał widać masz.

Aplikacja nazywa sie ATP/WTA Live, Wpisz w markecie w wyszukiwarce i na pewno bedzie.

Odnośnik do posta

Dzisiaj kolejny udany dzień. Tak jak pisałem skupiłem się na kilku ciekawych meczach.

Najpierw przyjrzałem się meczowi Dawidenki i Simona. Rosjanin złamał w 1 gemie i utrzymał podanie. Obstawiłem że w 3 gemie Simon utrzyma podanie i nie pomyliłem się. Potem postanowiłem poczekać i zobaczyć jak się sytuacja rozwinie ponieważ liczyłem w tym meczu na zwycięstwo Simona, ale niestety Dawidenko grał 1 seta jak z nut wiec wszedłem w jego podanie 1 raz w 1 secie i jeszcze dołożyłem jedno w secie drugim i tak zamknąłem rynek z ładnym zyskiem.

Drugim rynkiem jaki zdecydowałem się zagrać to mecz Baghdatis - Troicki. Jak się okazało ledwo mi się udało wyjść na lekki plus bo cały rynek był mocno niepewny, dyzo przełamań i niepewny serwis obu panów. Mój błąd ze w ogóle zdecydowałem się wejść w ten rynek. W każdym bać razie Trocki obronił 2 break pointy i wygrał swoje podanie generując dla mnie milutki zielony kolor.

Potem włączyłem się do rynku Mahut - Garcia Lopez. W secie Lopez grał jak natchniony. Wysoki procent 1 podania (85%). Wysoki procent wygranych piłek przy 1 podaniu (90%) zmusił mnie do grania na podanie Lopeza. Wiec zagrałem 3 jego gemy serwisowe pod rząd i ładnie wyszedłem na green. W TB Lopez zagrał jak frajer, podobnie całego drugiego seta wiec nie warto było cokolwiek grac.

Wczoraj zapomniałem całkowicie o meczu pana Isnera. Z jego atomowym serwisem aż grzech nie grać back przy jego podaniu. Niestety zorientowałem się trochę za późno że jego meczu już trwa i handlować zacząłem dopiero od drugiego seta. Wchodziłem w jego podanie 3 razy w secie 2 i dwa razy na początku seta trzeciego. Ani razu mnie nie zawiódł wiec granie jego podanie przyniosło oczekiwany efekt. Niestety dla mnie wieżowiec z USA odpadł po zaciętym meczu z Kanadyjczykiem Pospilem, co oznacza ze w tym turnieju już sobie na nim nie zarobie :(

Na koniec został mecz Younga. Mail grac przeciwko Melzerowi ale ten chyba podwinął ogon i nie wyszedł na kort, wiec zamiast niego wyszedł do gry Kukuszkin i niezłe zamieszał. Rozwalił amerykańca w 1 secie dość łatwo wiec w 2 secie postanowiłem dać mu szanse i wszedłem w jedno jego podanie. Bulo ciężko ale udało mu się po równowadze otrzymać podanie.

Oprócz tego grałem jeszcze dwa mecze pre w piłkę. Jeden to złapałem skalp na Newcastle a Potem skosiłem się na typ Cyca ale wtedy zaczął grac Lopez wiec szybko wycofałem fundusze bo na tenisie leżała lepsza kasa wiec z Estudiantes wyszedłem z minusem.

A oto i podsumowanie dnia (nie ma jeszcze na nim piłki nożnej, ponieważ mecze jeszcze trwają lub się jeszcze nie zaczęły):

post-821-0-73772600-1320096786_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.