Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Kto ze Szkocji?

Kido

Promowane odpowiedzi

Witam

Niedawno, przeprowadziłem się i mieszkam w Szkocji.

Czy jest ktoś kto mieszka i zawodowo zajmuje się tutaj tradingiem?

Z chencia porozmawiał bym i wymienił uwagami przy jakimś browarku.

Kido

Odnośnik do posta

Witam

Niedawno, przeprowadziłem się i mieszkam w Szkocji.

Czy jest ktoś kto mieszka i zawodowo zajmuje się tutaj tradingiem?

Z chencia porozmawiał bym i wymienił uwagami przy jakimś browarku.

Kido

Jest tutaj wiele osób z wysp - być może chwilę będziesz musiał poczekać aby ktoś się odezwał;-) Głównie ze względu, iż jestem początkujący na forum, mało znany - ale to mam nadzieję, że się zmieni;-)

Może coś podpowiem - spytaj się cyca skąd jest;-)))

Odnośnik do posta

Ja planuję przeprowadzkę do UK, tuż po Euro2012, więc nasza forumowa polonia zwiększy się jeszcze bardziej.

Kuchar, nastepny zlot robimy w UK :-D

Nie ma sprawy! Powiem szczerze, że sam o tym już myślałem! Mamy sporo odwiedzin z wysp więc można byłoby coś zorganizować, jednak tutaj musiałby również pomóc ktoś kto na stałe zamieszkuję wyspy!;-) No i musimy zrobić małe rozeznanie jak dużo osób byłoby chętnych spoza granic naszego kraju, które przyleciałby w odpowiednie miejsce, jak i ilość osób zainteresowanych właśnie z GB...

Odnośnik do posta

hmmm kiedys zazartowalem o zrobieniu zlotu w UK ale...

ok idac za ciosem warto byloby zoriewntowac sie kto gdzie mieszka. Prosze o wpisy Traderow z UK

1. Cycu - Edynburg

Dodałbym również osoby, które bez względu na kraj piszą się na przylot do UK na takie spotkanie;-) przy nicku piszcie zatem, że mieszkacie poza granicami UK, lecz jesteście w stanie przybyć i z chęcią spotkać się z elitą traderów z wysp!;-)))

Odnośnik do posta

Jeszcze drugi zlot się nie odbył, ba! nawet nie został termin ustalony, a wy już za trzeci się bierzecie ;D Ładnie nakur**cie ;d

Nie oceniałbym tego w ten sposób;-) Jest spora liczba osób, która chciałaby sie spotkać w UK. A czy to będzie 2, 3 czy późniejszy zlot pod naszym 'patronatem' to się okaże;-) Na razie zostala rozpoczęta orientacyjna dyskusja;-) Natomiast zlot w PL jest w zupełnie innym dziale i to on obecnie jest priorytetem;-)

Odnośnik do posta

jak to priorytetem? Spychasz Towarzyszu Emigrantow na boczny tor? :D

Po prostu temat zlotu w PL został wcześniej rozpoczęty;-) więc pod tym względem określam go jako priorytet, ale kto wie - może emigranci wyprzedzą planowany zlot w PL? ;-)

Odnośnik do posta

w przyszłym roku przeprowadzam się do Anglii, także raczej nie będzie problemu by później podróżować na wyspach.

A gdzie dokładnie planujesz Escabar się przeprowadzić. Mam na myśli miasto?

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.