Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Userbar prawdziwego tradera!

m4tius

Promowane odpowiedzi

Nudziło mi się trochę wczoraj wieczorem, więc po handlu przysiadłem do gimpa i zrobiłem userbara naszego wspaniałego portalu. Jeśli ktoś z Was udziela się na innych forach, może wrzucić go do sygnaturki. Zachęcam do korzystania :-).

3 do wyboru:

userbaro.png

userbar2n.png

userbar3s.png

Odnośnik do posta

Nudziło mi się trochę wczoraj wieczorem, więc po handlu przysiadłem do gimpa i zrobiłem userbara naszego wspaniałego portalu. Jeśli ktoś z Was udziela się na innych forach, może wrzucić go do sygnaturki. Zachęcam do korzystania :-).

3 do wyboru:

userbaro.png

userbar2n.png

userbar3s.png

Bardzo fajny pomysł m4tius! ;-) Gratuluję! Jeśli masz coś jeszcze śmiało wrzucaj - wspólnie rozwijajmy trading na Betfair! ;-)))

Jak wpadniesz na kolejne ciekawe rozwiązania daj znać tutaj bądź PW:)

Widzę, że traderzy zarażają coraz więcej osób, albo to po prostu Betfair - nie mniej jednak cieszę się bardzo! ;-)

Czemu jeszcze sobie nie ustawiłeś?;-D

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.