Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[2011-12-06] Barcelona - BATE

Promowane odpowiedzi

Rynek:

Moja propozycja:lay Barcelona

Obecny kurs:1,23

Uzasadnienie:

We wtorkowym meczu Ligi Mistrzów z BATE Borysów nie zagra 13 zawodników pierwszego składu.

Pep Guardiola zdecydował, że w spotkaniu z białoruską drużyną wystąpią rezerwowi. Trener Barcelony da odpocząć trzynastu swoim graczom przed arcyważnym spotkaniem z Realem Madryt. Mister nie skorzysta we wtorek z usług Valdésa, Alvesa, Puyola, Abidala, Mascherano, Keity, Sergio Busquetsa, Xaviego, Iniesty, Cesca, Messiego, Alexisa i Villi.

Pierwszy skład, który dziś ma wolne, trenować będzie w poniedziałek o godzinie 19:00 na Camp Nou. W spotkaniu z BATE do dyspozycji Guardioli będą gracze pierwszego składu: Pinto, Piqué, Fontàs, Maxwell, Thiago, Pedro, Cuenca oraz piłkarze rezerw: Oier, Montoya, Bartra, Muniesa, Sergi Gómez, Rafinha, Dos Santos, Deulofeu, Riverola, Sergi Roberto, i Kiko Femenía.

W przedmeczowej konferencji prasowej udział wezmą Guardiola oraz Pedro. Tymczasem 13 piłkarzy, którzy nie zagrają z BATE, trenować będzie we wtorek o 10:30 na obiektach Ciutat Esportiva. Trening odbędzie się bez udziału mediów.

fcbarca.com

Ten opis mówi wszystko, co prawda na codzien nie gram rynków MO ale tym razem sie skusze, i wam radze zrobic podobnie04%20Wink.png

może byc dobry prezent od MIkołaja01%20Smile.png

Odnośnik do posta

Ja się ustawiłem także na CSie po kursie 30 na 0-0 ;) Myślę, że powinno także polecieć z takimi absencjami ;)

zrezygnowales? widze, ze na 30 obrot to cale 3F, a juz polecial kurs do 26

Odnośnik do posta

Nie zrezygnowałem, nie załapałem się po te 30, ani 32 ani też po 36 ;p Teraz ustawiłem się po 25 i przyjęli stawkę. myślę że 18.50/19 to realny kurs, ale niech się jeszcze ktoś wypowie kto ma większą wiedzę ;D

Odnośnik do posta

Hm, zeby tak było to pasowałoby jakies 1.35 na Barce i z 1.7 na overa jezeli sie nie myle. Ja mam groszowo na 0-0 po 27 za 40 ojro, wiecej nie było :D Aczkolwiek przyznam szczerze, ze nie mam pojecia dokad moze dojsc kurs na MO, jak dla mnie kompletna niewiadoma.

Odnośnik do posta