Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

@lotros

Obawiam się, że gdybyś cyca zobaczył w realu to kurs nie przekroczyłby 1,10 :D

@josse

Zdjęcie usunąłem i koniec tego tematu. Przez ostatnie 2 lata, nikt nie miał pretensji o podobne publikacje, ale przyzwyczailiśmy się już, że jesteś... oryginalny

BTW po raz kolejny upominam cię za rzucanie inwektywami pod adresem innych...

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 124
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

te twoje wypowiedzi sa... brak słów spoko niech wpada kolega z pomocą, na pewno będą bardziej ... od twoich

Ja go nie nazwałem prostakiem, bo dużo robi dla forum !!! (doceniam działanie jego na racze forum) tylko dlatego że kazał mnie wypierdo..lic. Synonimy prostaka to prymityw, dzikus itd. i myślę ze sie

Kolega josse dostał już informację od administracji w jakim jest aktualnie położeniu. Dostał warunkowy urlop. przez okres 2 miesięcy zakaz pisania. W tym czasie mam nadzieję przemyśli sobie wszystko i

Posted Images

poczekaj poczekaj, zdecdowales sie umiescic screen na publicznym forum wiec chyba domyslasz sie, ze ludzie beda go sciagac. Zamierzasz teraz tropic wszelkie fora tematyczne w poszukiwaniu czy przypadkiem ktos go nie uzyl? Troche smieszne. Nie chcesz zeby cos bylo publikowane w necie to tego tam nie wrzucaj.

Co do tego czy jestem glupi czy nie - nie tobie to oceniac... A nawiasem mowiac ciekawe czy bylbys takim kozakiem w realu...

hehe cycu by Ci lutnął :) i klepałbyć jak Najman mate :) hehehe

sssspiccccy :)))))

Odnośnik do posta

@lotros

Obawiam się, że gdybyś cyca zobaczył w realu to kurs nie przekroczyłby 1,10 :D

@josse

Zdjęcie usunąłem i koniec tego tematu. Przez ostatnie 2 lata, nikt nie miał pretensji o podobne publikacje, ale przyzwyczailiśmy się już, że jesteś... oryginalny

BTW po raz kolejny upominam cię za rzucanie inwektywami pod adresem innych...

W internecie panuje pewna kultura :

nie moje zdjęcie

nie mój artykuł,pytam autora o publikację i ZGODĘ na umieszczenie na innej stronie.Tak jest wszędzie na każdym forum.

ZAPAMIĘTAJCIE MODERATORY

Odnośnik do posta

Kolego josse i yarecky.

Miałem już się nie udzielać widząc wpis Homika. Zwykle wolimy załatwiać wszystkie tematy dyplomatycznie i nie lubimy ich ciągnąć w nieskończoność.

Podstawowe pytanie do Was, czytaliście regulamin forum skoro z niego korzystacie? :) Nie lubię prowadzić wszystkich za rękę do samego celu, ale przytoczę tutaj pewne kwestię:

11. Zgadzasz się nie pisać żadnych obraźliwych, obscenicznych, wulgarnych, oszczerczych, nienawistnych, zawierających groźby i innych materiałów, które mogą być sprzeczne z prawem. Złamanie tej zasady może być przyczyną natychmiastowego i trwałego usunięcia z listy użytkowników (wraz z powiadomieniem odpowiednich władz). Aby wspomóc te działania rejestrowane są adresy IP autorów. Jako użytkownik zgadzasz się, że wszystkie informacje, które wpiszesz będą przechowywane w bazie danych. Informacje te nie będą podawane bez twojej zgody żadnym osobom ani podmiotom trzecim, jednakże webmaster, administrator i moderatorzy nie będą obarczeni odpowiedzialnością za włamania hackerskie prowadzące do pozyskania tych danych.

Jako użytkownik wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości e-mail od administratorów forum, oraz zgadzasz się że wszystkie informacje, które wpiszesz będą przechowywane w bazie danych. Informacje te nie będą podawane bez twojej zgody żadnym osobom ani podmiotom trzecim, jednakże webmaster, administrator i moderatorzy nie będą obarczeni odpowiedzialnością za włamania hackerskie prowadzące do pozyskania tych danych. Ponadto wyrażasz zgodę na udostępnianie bezpośrednio na naszym portalu, fan page'u swoich postów, artykułów oraz zdjęć, którymi jesteś autorem. Materiały te mogą zostać użyte w celu promocji traderów i każdemu kto zasłużył sobie na ich udostępnienie szerszej liczbie użytkowników internetu serdecznie gratulujemy!

Przez takie osoby jak szanowny Pan josse forum schodzi na gorszą drogę i tworzą się niepotrzebne sprzeczki. Jeśli chcesz zablokujemy Twój temat, nie masz ochoty go prowadzić w prawidłowy sposób, wolisz wykazywać się swoją wysoką inteligencją - ok, nie ma problemu ale są na to inne miejsca. TRADERZY.PL zostały stworzone do pomocy między traderami, wszelkiej dyskusji i przede wszystkim wspólnego dążenia do celu! Ty zachowujesz się jakbyśmy byli wszyscy Twoją konkurencją - pieniędzy na giełdzie jest mnóstwo do wzięcia więc się opanuj :) Dla każdego wystarczy!

yarecky, a Ty po prawie jesteś?:)

Odnośnik do posta

Kolego josse i yarecky.

Miałem już się nie udzielać widząc wpis Homika. Zwykle wolimy załatwiać wszystkie tematy dyplomatycznie i nie lubimy ich ciągnąć w nieskończoność.

Podstawowe pytanie do Was, czytaliście regulamin forum skoro z niego korzystacie? :) Nie lubię prowadzić wszystkich za rękę do samego celu, ale przytoczę tutaj pewne kwestię:

Przez takie osoby jak szanowny Pan josse forum schodzi na gorszą drogę i tworzą się niepotrzebne sprzeczki. Jeśli chcesz zablokujemy Twój temat, nie masz ochoty go prowadzić w prawidłowy sposób, wolisz wykazywać się swoją wysoką inteligencją - ok, nie ma problemu ale są na to inne miejsca. TRADERZY.PL zostały stworzone do pomocy między traderami, wszelkiej dyskusji i przede wszystkim wspólnego dążenia do celu! Ty zachowujesz się jakbyśmy byli wszyscy Twoją konkurencją - pieniędzy na giełdzie jest mnóstwo do wzięcia więc się opanuj :) Dla każdego wystarczy!

yarecky, a Ty po prawie jesteś? :)

OBRAZIŁEM MODERATORÓW ZA PRAWDĘ.

Przepraszam

Odnośnik do posta

Kolego drogi. Lubisz nabijać posty, czy spamować? Szanujmy się... Ja się nie czuję obrażony, myślę, że koledzy podobnie. Jednak zadałbym kolejne pytanie czy przed Twoim najnowszym wpisem przeczytałeś mój powyższy i cytaty umieszczone w regulaminie...

Nie ma sensu spamować i prowadzić kolejne dyskusje nie wnoszące nic konkretnego!

PS: kolego josse, zdecyduj czy usunąć ten spam, zablokować temat czy jednak będziesz prowadził należycie swój blog :) I trochę dystansu do siebie...

Keep it simple...

Pozdrawiam :)

Odnośnik do posta

@ zicco wiem ze to dla ciebie może być szokiem, ale wyobraź sobie ze forum traderow to jednak nie cały świat i jeśli nie masz tu konta to nie wejdziesz miedzy innymi na blogi traderow i nic nie przeczytasz

@ homik super że osunąłeś zdjęcie ale czy tak trudno bylo wcześniej tylko zapytać mnie oto? Ja sobie nigdy bym nie pomyślał że ktoś tu ściągnie zdjęcie żeby je wystawić na facebuku bez zapytania. Nie wiedziałem po prostu ze takie coś tu panuje i mnie to zabolało. ( Teraz już wszystko wiem )

@cycek na przyszłość nie wypowiadaj się po prostu za kogoś jeśli nikim tu nie jesteś i nie brałeś udziału w tym zamieszczaniu i będzie mniej szumu( homik umieścił, usunął i jest po sprawie :)

@ wypowiedzi komara i lotrosa pozostawię bez komentarza :)

Odnośnik do posta

@ zicco wiem ze to dla ciebie może być szokiem, ale wyobraź sobie ze forum traderow to jednak nie cały świat i jeśli nie masz tu konta to nie wejdziesz miedzy innymi na blogi traderow i nic nie przeczytasz

@ homik super że osunąłeś zdjęcie ale czy tak trudno bylo wcześniej tylko zapytać mnie oto? Ja sobie nigdy bym nie pomyślał że ktoś tu ściągnie zdjęcie żeby je wystawić na facebuku bez zapytania. Nie wiedziałem po prostu ze takie coś tu panuje i mnie to zabolało. ( Teraz już wszystko wiem )

@cycek na przyszłość nie wypowiadaj się po prostu za kogoś jeśli nikim tu nie jesteś i nie brałeś udziału w tym zamieszczaniu i będzie mniej szumu( homik umieścił, usunął i jest po sprawie :)

@ wypowiedzi komara i lotrosa pozostawię bez komentarza :)

Pozwolę sobie jeszcze na parę zdań. Zicoo podsumował Ci należycie całą kwestię. Co jak co, ale w internecie nie znajdziesz lepszego miejsca zrzeszającego tylu traderów wraz z ciekawą bazą wiedzy tradingowej. Więc odpowiedz, czy nie jest to "cały świat" dla poważnego tradera, który z dnia na dzień się polepsza?

Z drugiej strony kolego drogi przeanalizuj swoje wypowiedzi :) Piszesz, że aby odwiedzić blogi trzeba być zarejestrownaym - więc jednak "coś" idzie się tutaj nauczyć, wypatrzeć, podyskutować skoro ciągle zaglądasz. I tutaj mam dosyć ciekawą zagadkę dla Ciebie. Czy jeśli Ci wszyscy ludzie, których blogi przeglądasz dają coś od siebie to czy afera, którą zrobiłeś o głupie zdjęcie jest tutaj na miejscu? Nie uważasz, że aby brać to czasem warto dać coś od siebie? :) Pomijając już fakt, że takiego screena moglibyśmy zrobić w photoshopie w celu promocji, jednak jeśli już się pojawił chcieliśmy pokazać go szerszej liczbie osób.

Nie chcę też nikogo bronić gdyż na forum powinniśmy się wszyscy traktować z należytym szacunkiem. Zadam Ci zatem retoryczne pytanie : jak porównujesz swój staż na forum do cyca, swoją wiedzę do innych, bo stwierdzenie "nikim tu nie jesteś" jest nie na miejscu.

I jeszcze raz podsumowując, trochę dystansu do samego siebie a w przyszłości będziesz miał lepiej :)

I na koniec przypomnę, że zadałem pytanie odnośnie całego spamu w Twoim temacie. Chyba, że wolisz go prowadzić w ten sposób, to już pozostawię Tobię. Jeśli jednak zdecydujesz aby coś to zredukować pisz do moderatorów, Homika, bądź do mnie.

Odnośnik do posta

josse co Ty taki wielce urażony jesteś????

Obrażasz ludzi i jeszcze masz jakieś pretensje?

Gdybyś mi napisał coś takiego jak cycowi - nie wiem czy tak grzecznie bym zareagował jak on.

Odnośnik do posta

Pozwolę sobie jeszcze na parę zdań. Zicoo podsumował Ci należycie całą kwestię. Co jak co, ale w internecie nie znajdziesz lepszego miejsca zrzeszającego tylu traderów wraz z ciekawą bazą wiedzy tradingowej. Więc odpowiedz, czy nie jest to "cały świat" dla poważnego tradera, który z dnia na dzień się polepsza?

Jakie to jest niesamowite, ze wiesz co on miał na myśli. A może chodziło o coś zupełnie innego a Ty tylko odwracasz kota ogonem.

Z drugiej strony kolego drogi przeanalizuj swoje wypowiedzi :) Piszesz, że aby odwiedzić blogi trzeba być zarejestrownaym - więc jednak "coś" idzie się tutaj nauczyć, wypatrzeć, podyskutować skoro ciągle zaglądasz. I tutaj mam dosyć ciekawą zagadkę dla Ciebie. Czy jeśli Ci wszyscy ludzie, których blogi przeglądasz dają coś od siebie to czy afera, którą zrobiłeś o głupie zdjęcie jest tutaj na miejscu? Nie uważasz, że aby brać to czasem warto dać coś od siebie? :) Pomijając już fakt, że takiego screena moglibyśmy zrobić w photoshopie w celu promocji, jednak jeśli już się pojawił chcieliśmy pokazać go szerszej liczbie osób.

To jak chcecie mieć takiego screena to sobie zrobcie go w paincie, a nie bez jakiegokolwiek zapytania wrzucacie sobie screeny innych i nikt nie będzie miał pretensji. ( Ok, widziałem co macie w regulaminie), ale czy to jest normalane żeby tak robić?

Nie chcę też nikogo bronić gdyż na forum powinniśmy się wszyscy traktować z należytym szacunkiem. Zadam Ci zatem retoryczne pytanie : jak porównujesz swój staż na forum do cyca, swoją wiedzę do innych, bo stwierdzenie "nikim tu nie jesteś" jest nie na miejscu.

Jakby siedział cicho to byłoby dużo mniej szumu bo tylko pogorszył a nie poprawił. Tak jak napisałem: było na fejsbuku, nie ma i po sprawie, a on w tej KONKRETNEJ SYTUACJI miał zero do gadania, a jeszcze odpowiadał za Was

I na koniec przypomnę, że zadałem pytanie odnośnie całego spamu w Twoim temacie. Chyba, że wolisz go prowadzić w ten sposób, to już pozostawię Tobię. Jeśli jednak zdecydujesz aby coś to zredukować pisz do moderatorów, Homika, bądź do mnie.

Co Cie tak napadło z tym redukowaniem? Nie masz co robić to poprzeglądaj inne blogi czy nie ma jakiegoś spamu.

Odnośnik do posta

chlopcze wez dodatkowa porcje tabletek albo je poprostu zmien razem z lekarzem - ten cie oklamuje :D

najwiekszym problemem jest to, ze chyba pomylily ci sie fora - tu nie ma gamblerow czy progresji - nie tedy droga. Jak ci sie tak wszystko nie podoba - ulatw sobie i innym zycie - zbieraj manatki i wypad truc dupsko gdzie indziej.

Naprawde doceniam cierliwosc Adminow i Modow - no chyba, ze trzymaja cie tu jeszcze tak tylko dla smiechu :D

Odnośnik do posta

**** mać !

Panowie, toż to jakieś jaja są !

Regulamin jest regulaminem i hooj ! Co tu jest więcej do rozstrząsania ?!

Co to qwa wogóle za dąsy i wyzywanie innych traderów ?!

Dno i wodorosty - jeśli chodzi o ten wątek na forum.

Ja swoimi bluzgami pewnie nie podnosze poziomu tego wątku ,ale to już qwa jest nie smaczne.

Sie qwa jakaś telenowela barazylijska zrobiła.

Pierwsze 10 razy to może to i śmieszne (w sensie żałosne a nie zabawne) ale potem to już sie żygać chce.

Anielska cierpliwość panowie Moderatorzy i Admini, ale apeluje o więcej jaj.

Wypier..olić go !!!

Dziękuje.

Odnośnik do posta

**** mać !

Panowie, toż to jakieś jaja są !

Regulamin jest regulaminem i hooj ! Co tu jest więcej do rozstrząsania ?!

Co to qwa wogóle za dąsy i wyzywanie innych traderów ?!

Dno i wodorosty - jeśli chodzi o ten wątek na forum.

Ja swoimi bluzgami pewnie nie podnosze poziomu tego wątku ,ale to już qwa jest nie smaczne.

Sie qwa jakaś telenowela barazylijska zrobiła.

Pierwsze 10 razy to może to i śmieszne (w sensie żałosne a nie zabawne) ale potem to już sie żygać chce.

Anielska cierpliwość panowie Moderatorzy i Admini, ale apeluje o więcej jaj.

Wypier..olić go !!!

Dziękuje.

Rozwiąże twój problem prostaku. Nie chcesz czytać tego to tu nie wchodz. Sprawa już jest rozwiązana i niech każdy zajmie się swoja robotą

Odnośnik do posta

ja glupek, Domsuw prostak a Admini to lenie, Lotrosa i Komara nie skomentuje... po co zakladales bloga? Zeby wyzywac ludzi? Nie zauwazyles, ze tu nie ma jadu jak na innych forach? Ilez razy Admini maja cie upominac?

Odnośnik do posta

Blogi traderów

Dział „blogi traderów” to miejsce dla tych użytkowników forum traderzy.pl, którzy chcą prowadzić swój dziennik tradera. Dział podzieliliśmy na dwie ligi Blogi PRO dla najlepszych blogerów oraz „blogi traderów”.

W każdym miesiącu...

...

5. Forma prowadzenia bloga jest dowolna.

Ja nie zakładałem bloga żeby wyzywać tu kogoś, ale nie będę tez siedział cicho na niektóre zaczepki. To ze zrobiła się ta telenowela tutaj to nie tylko moja wina, ale tylko do mnie są pretensje. Ale co to za problem? Jak kogoś ten blog nie obchodzi niech nie czyta. A admini niech upominają i pokazują co się robi źle tutaj ( od tego miedzy innymi tu ), ale wszystkich także i swoich kolegów.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.