Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Juz mialem to olac ale jeszcze wkleje swoje trzy grosze. Chyba jednak nie zrozumiales regulaminu forum. Owszem, bloga mozesz sobie prowadzic jak chcesz ale jest tez wzmianka o obrazaniu innych Uzytkownikow. Przechodzisz sobie dalej jakby nic sie nie stali nawet bez slowa przepraszam? To tylko pokazuje jakiej klasy czlowiekiem jestes. Epitety dopisz sobie sam.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 124
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

te twoje wypowiedzi sa... brak słów spoko niech wpada kolega z pomocą, na pewno będą bardziej ... od twoich

Ja go nie nazwałem prostakiem, bo dużo robi dla forum !!! (doceniam działanie jego na racze forum) tylko dlatego że kazał mnie wypierdo..lic. Synonimy prostaka to prymityw, dzikus itd. i myślę ze sie

Kolega josse dostał już informację od administracji w jakim jest aktualnie położeniu. Dostał warunkowy urlop. przez okres 2 miesięcy zakaz pisania. W tym czasie mam nadzieję przemyśli sobie wszystko i

Posted Images

A ty cycek dalej nie zrozumiałeś. Coś ci sie pomieszało - jesteś tu jednym użytkownikiem z wielu i TYLKO tyle. Wcześniej się wepchałeś do rozmowy i tylko pogorszyłeś bo zero masz do gadania na ten temat i jesteś tu nikim. NIe jesteś jednym z adminow wiec się nie wypowiadaj za nich i nie rób nic za nich. Przychodzisz tylko i robisz burdel, wiec już zamknij mordę i zajmij się swoim blogiem.

TEMAT ZAKOŃCZONY

Odnośnik do posta

A ty cycek dalej nie zrozumiałeś. Coś ci sie pomieszało - jesteś tu jednym użytkownikiem z wielu i TYLKO tyle. Wcześniej się wepchałeś do rozmowy i tylko pogorszyłeś bo zero masz do gadania na ten temat i jesteś tu nikim. NIe jesteś jednym z adminow wiec się nie wypowiadaj za nich i nie rób nic za nich. Przychodzisz tylko i robisz burdel, wiec już zamknij mordę i zajmij się swoim blogiem.

TEMAT ZAKOŃCZONY

no tym razem przyznam ci racje - tez mysle, ze temat zakonczony. Sam nie pozostawiasz Adminom innego wyboru. Wreszcie :D

Nie zycze ci porazki ale wiesz, ze przy takim stylu gry predzej czy szybciej to nadejdzie. Jak dojrzejesz gamblerze do tradingu (bo o tym jest to forum) to wroc i blagaj - moze cie ktos nauczy tej profesji. Hahaha a tymczasem wal bety po calosci :D

Odnośnik do posta

Czasami tez tradinguje, ale wczoraj to było zbędne( jak napisałem wyżej). Trzeba być elastycznym i wykorzystywać sytuacje w rożny sposób. Jak sobie postanowisz ze będziesz tylko traderem to się ograniczysz. No i co z tego ze porażka nadejdzie? świat się zawali czy co ? Hehe, jaki pomysł błagać o naukę tej profesji.(skąd takie coś przychodzi do głowy :) ) ty jak już sobie zdałeś sprawę ze jesteś do niczego to wpadłeś tu i błagałeś? :) Kto był twoim nauczycielem ?

Odnośnik do posta

Czasami tez tradinguje, ale wczoraj to było zbędne( jak napisałem wyżej). Trzeba być elastycznym i wykorzystywać sytuacje w rożny sposób. Jak sobie postanowisz ze będziesz tylko traderem to się ograniczysz. No i co z tego ze porażka nadejdzie? świat się zawali czy co ? Hehe, jaki pomysł błagać o naukę tej profesji.(skąd takie coś przychodzi do głowy :) ) ty jak już sobie zdałeś sprawę ze jesteś do niczego to wpadłeś tu i błagałeś? :) Kto był twoim nauczycielem ?

a co to znaczy "tradingowac"? To jakas odmiana beto - tradu? :D

Odnośnik do posta

heh sam nie wiem czy juz sie smiac czy plakac - doprowadziles mnie do stanu, w ktorym moj mozg nie potrafi wrzucic cie do odpowiedniej szufladki - naprawde nie potrafie zdecydowac. Internetowy troll to juz za malo, szukam dla ciebie czegos extra ale nie - w sumie josse wystarczy - to opisuje cie doskonale.

I co ci daje, ze mnie obrazasz siedzac przed monitorem gdzies po drugiej stronie swiata? Czujesz sie lepszy z tego powodu? Pewnie tak - ale to minie :D Nie znize sie do twojego poziomu, przynajmniej nie w wirtualnym swiecie...

PS: Adminom gratuluje (zreszta nie ja pierwszy) refleksu :D pzdr

Odnośnik do posta

jaki ty glupi hehehe

przecież to żart, zacząłeś żarty to sie dołączyłem :)

Admini są w porządku, nie masz co ich się czepiac

takie zarty w realu moglyby zabolec to raz... dwa - obrazasz ludzi, ktorzy wniesli bardzo duzo na to forum. Nazywasz Domsuwa prostakiem? Od kiedy taki prostak pisze bardzo dobry soft do tradowania (tradingowania gdybys nie zalapal meritum) i umieszcza go za free dla wszystkich? Pomysl, moze cie to nie zabije - co ty masz do zaoferowania innym?

Odnośnik do posta

Ja go nie nazwałem prostakiem, bo dużo robi dla forum !!! (doceniam działanie jego na racze forum) tylko dlatego że kazał mnie wypierdo..lic. Synonimy prostaka to prymityw, dzikus itd. i myślę ze sie dużo nie pomyliłem, co również pokazało jego zachowanie na shoutboxie. A bycie prostakiem nie przekreśla jego dużej wiedzy czy dobroci.

A do tego co ja mam do zaoferowania? No nie każdy ma jakieś zdolności, wiedzę itp żeby tu pomagać jak on. Każdy może zaoferować tyle na ile go stać, jedni mniej a drudzy więcej. Ja mogę mało zaoferować ale może kiedyś przyczynie sie do czegoś :)

Odnośnik do posta

rozdwojenie jazni - swietny przypadek dla psychiatrow. Nie marnuj tego! W tym tkwi twoj talent! Beda ksiazki o tobie pisac, takie w stylu matki Madzi z Sosnowca.

PS: az nie moge sie doczekac jak Domsuw tu wpadnie z komentarzem :D

Odnośnik do posta

rozdwojenie jazni - swietny przypadek dla psychiatrow. Nie marnuj tego! W tym tkwi twoj talent! Beda ksiazki o tobie pisac, takie w stylu matki Madzi z Sosnowca.

PS: az nie moge sie doczekac jak Domsuw tu wpadnie z komentarzem :D

te twoje wypowiedzi sa... brak słów

spoko niech wpada kolega z pomocą, na pewno będą bardziej ... od twoich

Odnośnik do posta

Miałem się nie wtrącać bo jeszcze mnie josse pojedzie, ale jako modek powinienem wyrazić swoją opinie. Kiedyś była już taka sytuacja ze sławnym czajkiem, dostał bana i się opamiętał. Wiecie co robić, ja nie mam tutaj uprawnień. ;)

Odnośnik do posta

Dokładnie matias, wyjście jest tylko jedno. Ja jako zwykły, szary user chciałbym zaapelować żebyście po prostu nie pisali w tym temacie, nie robili tyle szumy, nie nabijali postów w jego temacie bo jemu o to właśnie chodzi, a niech sobie wrzuca te greeny czy redy ale dla samego siebie skoro nie potrafi się zachować ;)

Odnośnik do posta

Kolega josse dostał już informację od administracji w jakim jest aktualnie położeniu. Dostał warunkowy urlop. przez okres 2 miesięcy zakaz pisania. W tym czasie mam nadzieję przemyśli sobie wszystko i jeśli zdecyduje wróci do nas jako poważny trader!

Nie zamierzamy kasować wpisów umieszczonych tutaj, tak aby każdy wiedział, że eliminujemy takich delikwentów i nie tolerujemy takowych sytuacji. Wszystkie wpisy natomiast świadczą o każdym z nas, więc zastanawiajmy się nawet po 10 razy zanim cokolwiek tutaj napiszemy.

Tobie josse miłego urlopowania i wielu sukcesów życzę :)

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.