Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

PRE PLAY Piłka nożna + inne sporty

Promowane odpowiedzi

Skeleton, nie tylko, staram się zawsze ,,obadać,, dany rynek, spotkanie ze wszystkich stron, tzn przede wszystkim wykres musi pokazać konkretny trend, mniej lub bardziej poszarpany ale jednak musi byc widac , w ktora strone sie kieruje, nastepnie staram sie naszkicowac te linie ,,kanałowe,, , śledze równiez kursy u zbukow, praktycznie tylko patrze na pinnacle i 5dimes, sprawdzam jeszcze obecne formy zespołów oraz absencje kadrowe, co uwazam rowniez za podstawe, dla przykładu kilka tygodni temu, rowniez w ligowym meczu atletico . nie pewny był wystep falcao, strony internetowe pisały ,ze raczej zagra ,ale mały znak zapytania jednak był, kurs na gieldzie szedł na dół, po czym w dniu meczu koło południa trener powiedział oficjalnie ,iz falcao na pewno nie zagra, trend na altetico blyskawicznie sie odwrocil i byly niezle wzrosty, takze mysle ze zawsze warto zrobic ze swojej strony ile sie da aby maksymalnie zwiekszyc prawdopodobienstwo danej transakcji.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 101
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ostatnimi czasy mało tradowałem w praktyce, kułem za to dużo teorii, przerobiłem ponownie od dechy do dechy blogi takich wyjadaczy jak samuel, maverick, cycu, leno, grzech itd, wyciagnalem z nich mase

To ja od razu zaznaczę od tego, że spróbuję obrócić Twoją teorię w pył. Na giełdzie wielu speców mówi o tym, że najważniejsze jest zachowanie kapitału. Dopóki masz kapitał to zawsze będziesz prz

Na screenie masz konkretny przykład z meczu Dynamo Kijów - Monchengladbach. W przerwie ta ścinka miała już 44k

Posted Images

kurs wzrósł do 3.45 i watpie aby przebiło bariere 3.5, pinek stoi 3.31, mysle ze warto sie ustawic z backiem.

Ktoś skutecznie utrzymuje tak wysoki kurs, ja poczekam aż pinek trochę spuści i może się powycofują te grube ryby z rynku. Wyżej niż 3.5 już na pewno nie podskoczy :)

wszyscy wątpią a kurs już 3.60

Odnośnik do posta

Wnioski po wczorajszym dniu z Lm i dzisiejsza obserwacja: rynki MO dynamiczne, czesto zmieniajace trend, bukmacherzy ,,wariuja,, duze spadki na rynkach O/U i wlasnie na tych rynkach skupie sie przy nastepnej kolejce LM.

W dalszym ciągu śledze równiez CS, musze dobrze zaobserwowac moment w ktorym warto kupic dany kurs, Csy sa glownie skorelowane z O/U, wydaje sie proste, np leci under to kupujemy backa 0-0 ,ale no wlasnie ile dany under musi poleciec, 2 ticki, a moze 4, moze sie okazac ze zakup byl pochopny jak i zaspac z kupnem.

Odnośnik do posta

siedziałem na tym rynku z back'iem na Arsenal @ 1.84, przez długi czas lay balansował na poziomie 1.83-1.84, aż tu nagle winda w górę i kurs w ciągu kilkunastu sekund zatrzymała się na 1.93...i brak doświadczenia w tego typu zachowaniach rynku uniemożliwił mi dalszą grę :D

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.