Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Początki bukmacherstwa

Kuchar

Promowane odpowiedzi

Panowie dziś stwierdziłem, że muszę Wam się pochwalić!

Miejsca w pierwszej pięćdziesiątce w renomowanej firmie jaką jest STS w 2008 roku:

post-2-0-50467100-1338827675_thumb.jpg

Ot taka reklama :P

Pochwalcie się Wy swoim dorobkiem na gamblingu :)

Odnośnik do posta

Ja co prawda karty nie posiadam, ale mam nadzieje, że dokument poniżej też się liczy:

post-9-0-78485800-1338837636_thumb.jpg

Tak na serio, to wiadomo. Szczurki w profie, albo STS-ie za 3-5zł, a od wielkiego dzwonu stawka wędrowała do poziomu 10zł. Gwałcona strona 820 telegazety, nerwowe zerkanie na kupon i złorzeczenie całemu światu, bo jeden mecz nie siadł :)

Odnośnik do posta

Kuchar , oni reklamowali caly czas granie pociagow w cyklu " Tak graja najlepsi "

Ile takich pociagow trafiles ?

Mój rekord w STS-ie to 7k PLN za 20 PLN. 15 meczów...a 2 dni później sparing Chelsea i red na 5k PLN :D

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.