Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Bartas89 Adventure Trading

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 331
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Bartas, mam kilka uwag odnosnie twojej gry - jak chcesz to je przemysl, jak nie to olej 1. Twoje redy sa wieksze od greenow i generalnie przeszkadza ci to isc do przodu - w ciagu tygodnia nie m

Kontynuje swoją wczorajszą dobrą passę. Na 10 zagranych rynków tylko jeden na małym minusie. Dzisiaj grałem bez tickoffseta. Z jednej strony przyniosło mi to większy zysk, niż zwykle na niektórych ryn

W dniu dzisiejszym zawieszam pisanie bloga na czas nieokreślony. Idzie mi do dupy i ciągle tracę kasę. Patrzę jak inni użytkownicy robią greeny czy to mniejsze czy to większe, a ja ciągle redy i bardz

Posted Images

Wrzucam żebyście mnie nie jechali tak ostro i nie minusowali. Grane w przerwach na CS oprócz reda na -0,80E bo jego wczoraj zagrałem i dzisiaj rano wyszedłem z 1 tickiem straty.

post-1770-0-96107300-1343769856_thumb.pn

Łącznie: +1,80E

Odnośnik do posta

My Cie nie jedziemy ostro, tylko wskazujemy błędy. Usiądź na tych CSach tylko przez miesiąc i zobacz jak Ci będzie szło. Potem wypisz wnioski czy było warto siedzieć na jednym rynku.

Odnośnik do posta

Postanowiłem, że teraz do każdego wpisu podsumowującego dzień będę wrzucał jakąś fajną nutę dla milszego czytania :-D Chociaż najbardziej lubię rocka to nie gradzę żadną muzyką, także jak mi jakaś wpadnie w ucho to ją wrzucę. P.S to jest dobra nuta do tredowania bo uspokaja :-P

Odnośnik do posta

Dzisiaj udało mi sie pohandlować więcej niż przypuszczałem. CS-y i dzień na plus.

Założyłem sobie cel, że chciałbym w ciągu miesiąca ugrać 100E. Można powiedzieć, że zacząłem od wczoraj czyli 1 sierpnia. Zobaczymy co z tego wyniknie na koniec miesiąca i czy uda mi sie osiągnąc cel. Mój budżet aktualnie to troszkę ponad 300E.

post-1770-0-54492800-1343946164_thumb.pn

Cel 100E: 3,54E

Edytowane przez Bartas89
Odnośnik do posta

zeby Ci dodac troche kurażu, wiary w wyniki zielone, mozliwosci rynkow in - zalozylem dugie konto na bf z bankiem wlasnie 300e.

dzis zaczalem moja grac ostrym sposobem na tenisie wszystko jak leci - co w tenisie sie pokazuje na bf.

zadne przerwy, zadne jakies tikowe zyski...

wchodze na 0-0 lub 15-0 na serwis fav lub gdy under ma przy swoim serwisie 30-0.

rezultat na dzis: bank + 170e

nie twierdze ze to jest bezpieczne ani latwe, a redy tu sie robi szybciej niz greeny jelsi nie wiesz jak zarzadzac bankiem. ale mozna... nie w miesiac a dziennie to uzyskac co zalozyles...

spaced

Odnośnik do posta

zeby Ci dodac troche kurażu, wiary w wyniki zielone, mozliwosci rynkow in - zalozylem dugie konto na bf z bankiem wlasnie 300e.

dzis zaczalem moja grac ostrym sposobem na tenisie wszystko jak leci - co w tenisie sie pokazuje na bf.

zadne przerwy, zadne jakies tikowe zyski...

wchodze na 0-0 lub 15-0 na serwis fav lub gdy under ma przy swoim serwisie 30-0.

rezultat na dzis: bank + 170e

nie twierdze ze to jest bezpieczne ani latwe, a redy tu sie robi szybciej niz greeny jelsi nie wiesz jak zarzadzac bankiem. ale mozna... nie w miesiac a dziennie to uzyskac co zalozyles...

spaced

No wynik imponujący jak na grę in play tym akurat sposobem. Kiedyś jak zaczynałem trochę grać tenisa in play to właśnie grałem na niby dobrze serwujących zawodników. Szukałem statów na oficjalnej stronie ATP i patrzyłem na serwis w % zgodnie zresztą z zalecenaimi tradesharka. Kończyło się zawsze redem bo patałachy nagle przestawały świetnie serwować :P A grałeś płaską stawką? I ile ona wynosiła? Pozdro :)

Odnośnik do posta

stake od 30% do 70% nigdy nie gram plaska stawka.

nawet jak juz mam ladnego greena to nie zwiekszam.- staram sie uzywac tego przedzialu % banku

I dzisiaj z każdego rynku wyszedłeś z greenem? Czy zdażyły się redy ale w ostatecznym rozrachunku wyszło +170E na plus?

Odnośnik do posta

nie. ale nie duzy red ktorego ze wzgledu na dziadowskie kursy juz nie ruszalem

Spaced wiesz, że jesteś dla mnie tenisowym guru jeśli chodzi o in play ;) Ale nie wiem czy to jest dla mnie. Mogę popróbować na trening modzie bo nie mam zamiaru na razie wchodzić za prawdziwą kasę. Nie zmienia to jednak faktu, że będę śledził Twój "eksperyment" z zaciekawieniem :-)

Odnośnik do posta

dodam jeszcze na marginesie ze fav w sumie ( usredniajac wyniki) zazwyczaj wygrywa - co oznacza lepsza gre niz under - i powoduje ze gra na fav jest dl amnie bynajmnie jbezpieczniejsza.

jak to kiedys ktos napisal - jestem typowym backersem a nie lay'erm:)

nocka.s.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.