Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Bartas89 Adventure Trading

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 331
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Bartas, mam kilka uwag odnosnie twojej gry - jak chcesz to je przemysl, jak nie to olej 1. Twoje redy sa wieksze od greenow i generalnie przeszkadza ci to isc do przodu - w ciagu tygodnia nie m

Kontynuje swoją wczorajszą dobrą passę. Na 10 zagranych rynków tylko jeden na małym minusie. Dzisiaj grałem bez tickoffseta. Z jednej strony przyniosło mi to większy zysk, niż zwykle na niektórych ryn

W dniu dzisiejszym zawieszam pisanie bloga na czas nieokreślony. Idzie mi do dupy i ciągle tracę kasę. Patrzę jak inni użytkownicy robią greeny czy to mniejsze czy to większe, a ja ciągle redy i bardz

Posted Images

bardzo ladnie :) oby passa trwala jak najdluzej, troszke podlapales

Tak, dzięki :) Mam zamiar przeczytać Twojego bloga i zyskac trochę teorii odnośnie MO w przerwach meczy ;)

Edytowane przez Bartas89
Odnośnik do posta

noooonie podniecaj sie tak jdnym dniem...sprawdz rezultat z tygodnia, potem z 4 - jak wszystkie w miesiacu sa + to juz duuuuzy postep...

ale poczatek ok , w sumie z banku 300 zrobic 7 to jest 2,5% czyli ....to jest 2,5%:)

czekam na wpis : 20% dzisiaj narypałem:)

pozdro!!!

powodzenia!

Odnośnik do posta

noooonie podniecaj sie tak jdnym dniem...sprawdz rezultat z tygodnia, potem z 4 - jak wszystkie w miesiacu sa + to juz duuuuzy postep...

ale poczatek ok , w sumie z banku 300 zrobic 7 to jest 2,5% czyli ....to jest 2,5% :)

czekam na wpis : 20% dzisiaj narypałem:)

pozdro!!!

powodzenia!

Hehe dzięki ;) Tylko to 7,5E to zysk z trzech dni... Ja to wszystko sumuję żeby widzieć ile mi zostało do celu jakim jest osiąnięcie na koneic miesiąca 100E :P

Odnośnik do posta

Rady trochę pomogły czy sam się jakoś wyciągnąłeś? Tak czy siak-jest lepiej.

Tak oczywiście, że pomogły :)Tylko nadal kuleje z rynkami MO i nie umiem ich jeszcze przewidywać podczas przerw :shock:

Odnośnik do posta

olej MO i wez sie za cs-y i u/o, sa latwiejsze do okielznania. musi jednak lezec na nich kasa, a wiec mozna zapomniec o ligach ogorkowych .

Hehe o/u to juz wogóle nie ogarniam...Chyba nigdy tam greena nie zrobiłem. Dla mnie te rynki sa absolutnie nielogiczne :oops: Ale wiem, że dużo ludzi twierdzi, że są to dla nich najłatwiejsze rynki do przewidzenia.

Odnośnik do posta

nieee no... "Napisany Wczoraj, 22:26"

:D

Kawałek dnia wrzucam przy podsumowaniu dnia ;) Jak chcesz kolejny hicior to musisz zaczekać do dzisiajszego podsumowania dnia, które powinienem wrzucic późnym wieczorem. A warto czekać, mam rację? :P

Edytowane przez Bartas89
Odnośnik do posta

Skoro zacząłeś grać przerwy, to polecam blog Szupesa, chyba najlepszy blog o przerwach,ze screenami z gry,bardzo dobrze opisany.

Nie omieszkam poczytać. Dzięki za info :)

Odnośnik do posta

http://www.youtube.com/watch?v=c98qdFQF7sw

Kolejny dzień na plus. Na 10 rynków tylko jeden był na minus. Najlepiej handlowało mi się w meczu Anderlechtu. Byłem mocno zdziwiony lukami w koszykach które, aż się prosiły żeby je wykorzystać. Więc to zrobiłem ;) Jeśli utrzymam obecne tempo to na koniec miesiąca cel 100E będzie wykonany.

post-1770-0-96194000-1344122945_thumb.pn

Cel 100E: 13,22E

Odnośnik do posta

ostatnio lalem z tego...podobno cos ma wspolnego z nasza pilka nozna...

spaced nie zrozum mnie źle ale jak tak wrzucasz tu swoje nuty to robi mi się z bloga śmietnik :P Wyjdzie tutaj mój egoizm ale tylko ja tu mogę wrzucać nuty :D Ahhh poczułem sie co najmniej jak moderator :-D

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.