Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Bet Angel - ustawienia OFFSET

Promowane odpowiedzi

Witam.

Przez 2 lata używałem Fairobta i faktycznie jest on prosty i intuicyjny.

Teraz chciałbym zautomatyzować trading i testuje BA na licencji 2 m-cznej, ktora zaraz mi sie skończy:(

Mimo przeczytania instrukcji i obejrzenia wielu filmików nie udaje mi się uzyskac efektu, ktory powinien byc przy uzyciu funkcji "offset": wystawiam bet np. na BACK = 10.5 i dopiero kiedy ten zostanie przyjęty, to przy tick=1 program odstawi LAY = 10.0

Udało mi sie rozszyfrować excel i ma spore możliwości oraz pisanie autoamtycznych rules, ale bez prawidłowego działania offsetu nic sie nie udaje, bo przy automatycznych program wystawia od razu BACK i LAY, a bardzo zalezy mi, zeby wystawiał kontrę dopiero po przyjęciu wystawionego betu.

Teoretycznie jest to proste i sam OFFSET powinien to zapewniac, ale w praktyce tak sie nie dzieje. W Fairbot trzeba było ustawić opcje: "Place Opposite Bet when clicked Bet is matched" - ale w BA nie moge takiej opcji znaleźć, chociaz jak wyzej - teoretycznie pwoinna być już zaszyta w samym OFFSET.

Proszę o pomoc.

Z góry dziękuję.

Odnośnik do posta

Nie pamietam juz ,ale ustawia sie to wszystko z pewnoscia ,nawet po czesciowym matchu wyrzuca Ci natychmiast przeciwnego offseta .

Ale jak juz nie pamietam -jest wszystko w instrukcji,lub przypatrz sie na filmikach co Peter ma odhaczone .

Poza tym jest chyba jeszcze training mode teraz i mozesz to sobie potestowac.

Odnośnik do posta

Szkoda, ze nikt nie chce podpowiedziec :(

kapitansb: próbowałem oczywiscie - nie pytałbym na forum, gdybym nie przeczytał instrukcji, nie obejrzał filmików... teoretycznie wszystko powinno działać: po wybraniu funkcji OFFSET powinno byc odstawienie kontry po przyjeciu wystawionego beta - niestety tak sie nie dzieje i nie wiem nadal co z tym zrobic, a nie wierze, ze tak zaawansowny program nie robi podstawowej rzeczy :)

no nic, zagladam tu - moze wreszcie zdarzy sie ktos, kto uzywa BA i bedzie chcial pomoc...

pzdr

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Szkoda, ze nikt nie chce podpowiedziec :(

kapitansb: próbowałem oczywiscie - nie pytałbym na forum, gdybym nie przeczytał instrukcji, nie obejrzał filmików... teoretycznie wszystko powinno działać: po wybraniu funkcji OFFSET powinno byc odstawienie kontry po przyjeciu wystawionego beta - niestety tak sie nie dzieje i nie wiem nadal co z tym zrobic, a nie wierze, ze tak zaawansowny program nie robi podstawowej rzeczy :)

no nic, zagladam tu - moze wreszcie zdarzy sie ktos, kto uzywa BA i bedzie chcial pomoc...

pzdr

Większość z nas używa zapewne Geeksa, ewentualnie Fairbota stąd brak rzetelnej odpowiedzi... A pisałeś kolego do administracji od nich?

Odnośnik do posta