Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Mysle ze Rosenborg moze jeszcze troche spasc, ja brałem po 2.4, spodziewam sie gdzies kolo 2.2 bo o slabej formie AIK jest bardzo glosno :)

no i dzieki za Skugora, zobaczymy czy da zarobic ;)

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 36
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

pinnacle znowu dziala.

towarzyski, g. 18:30, Cejle - Valencia

Na Valencie wystawili 1,336 na gieldzie mozna brac 1,4 lub probowac 1,41.

Ewentualnie lay Cejle za 9 z hakiem, na pinn. maja 10.75 a wiec pare tickow jest do ugrania.

Odnośnik do posta

Homik jak tam twój wynik 0:0 Aktobe-Hapoel w tej chwili back 9.4 ktoś trzyma ta cene(1700E)ale przy takim underze jaki jest teraz jak sie nic nie zmieni ta cena może peknąć przed meczem nawet do 9-8.8,nie jestem pewien czy ten mecz będzie na live tak że handelek trzeba zamknąć przed.

Odnośnik do posta

Moje dwa zakłady, o których pisałem wczoraj już zamknąłem. Tel Aviv CS 0-0 sprzedane po 9,4, a Szeryfów oddałem po 2,64. Pora szukac czegoś nowego na wieczór 8-)

Homik pisze, że już zakłady zamknął ;-)

dziś ładna płynność na LM bardzo szybko udaje się zamknąć zakłady, zauważyliście?

spróbuję kupić trochę Valencii po 1,42 ale tutaj ostrożnie, bo to towarzyski a z tymi to różnie bywa ;-)

Odnośnik do posta

Co do Valencji to zdecydowanie ostroznie - bo raz ze towarzyski, dwa ze jeszcze mala plynnosc.

Z jednej strony Cejle gra juz lige a Valencja sie dopiero szykuje (co przemawia za wzrostem kursu na Valencje) a z drugiej strony Cejle gralo w ostatnia sobote w lidze i za 3 dni znowu beda grac, wiec raczej nie beda ladowac 100% w spotkanie towarzyskie.

Pinn. dalej trzyma na Cejle 10,7 (na gieldzie mozna layowac po 9,4!) ale radze obserwowac co pierwsze sie zlamie - pinnacle czy betfair :). Jak pinnacle to trzeba wychodzic. Jesli gielda, to "pozwolic rosnac zyskom :)"

Odnośnik do posta

Niezłe "bujanie" na tym Skugorze...już 1,83

Myslalem o Orgryte na dziś, kurs stabilnie spada u buków też...ale zobaczyłem na tabale i mi już ten mecz nie pasuje tak bardzo...bilans u siebie 1-5-1 Orgryte i środek tabeli...ale pewnie jakieś kontuzje są u przeciwnika stąd takie kurs...chyba to ominę jednak...

ktoś to badał?

Odnośnik do posta

Być może, ale nie wiem, myślę że jakoś mocno niżej już nie spadnie...

ale ładne było to wahnięcie do góry z 1,97 na 2,12...a na górce znowu dokupić i zjechać hehe:-)

Odnośnik do posta

w meczu ALL Stars game na suma goli 4 gole lub więcej na back jest 3.00

1zgr9w.jpg

a na ilość goli 3,5 że nie będzie 2.76

10zpwuu.jpg

w tym samym czasie :mrgreen:

ja kupilem za 195eu, hehe niezłe promo

bierzcie jak zdążycie

Pozdro

EDIT:

aaaa juz poszło :-)

Edit 2:

A kurs na brameczki ciągle leci w dół. Donovan się wypowiadał że ludzie zapłacili duzo kasy za bilety to muszą dostać dobre show, to może być dobry overowy mecz :-)

Mój under 3,5 spadł juz do 2.46, także coś zarobie na tym meczu 8-)

Odnośnik do posta

Jesli ktos planuje siedziec w nocy to warto zainteresowac sie tym meczem i brac lay-a na manchester. Prawdopodobnie kurs mocno urosnie.

Edit:

Uzasadnienie dlaczego uwazam ze wzrosnie:

za ESPN:

Granted, United will be without World Cup participants Wayne Rooney, Nemanja Vidic, Patrice Evra and Park Ji-Sung, who are all getting some much-needed R&R. And defender Rio Ferdinand is out with an injury.

Ostatnie takie mecze zobaczcie tutaj:

http://en.wikipedia.org/wiki/Major_League_Soccer_All-Star_Game

W skrocie 3-1-0 dla MLS (w tym pokonanie chelsea). Mozna jeszcze Celtic dorzucic do tej statystyki, z ktorym tez wygrali

Jesli ktos to bedzie gral to powodzenia i prosze dac znac, jak sie zachowywal kurs :). Ja ide spac, dobranoc :).

Odnośnik do posta