Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Koszulki Traderzy.pl

Tracid88

31 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która koszulka podoba ci się najbardziej?

• Biała
      16
    • Niebieska
      17
    • Biała (z kolorowymi wstawkami)
      1

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

A firmowki betfair (betdaq ma wogole takie gadzety),gdzie mozna dostac?

@black

Firmówki (polówki) BF można dostać od nas w formie prezentów. Jak dostaniemy nową partię gadżetów to będziemy pamiętać o tobie. Problem leży gdzie indziej, bo rozmiarówka angielska jest delikatnie mówiąc nietrafiona. Na długość może i są dobre, ale bardzo szerokie w barach i w pasie, więc ciuch leży na tobie jak na ostrewce.

Odnośnik do posta

A więc tak rozumiem ,że wybieramy pierwszy wzór, rozmawiałem dzisiaj z kolegą nie będzie problemu z tym jaki kto chce kolor jutro skocze na poczte dowiedziec się ile wysyłka takiej koszulki ale pewnie koło 10 zl nie wiecej

Biała koszulka 32zł

Niebieska 34 zł

+ koszty wysyłki

zapisy albo na PW albo przez gg ( wolałbym to drugie )

gg:44066077

tutaj podaje rozmiarówke

http://screenshooter.net/4972799/ehgeypp

Niestety cycu kolega niema takich małych koszulek dla 3 latka ;P

Odnośnik do posta

Witam Panowie,

Po wstępnych rozmowach z Tracid88 otrzymałem jego skan dowodu osobistego co myślę, że zweryfikowało jego dobre działania. Oprócz tego matiaspl mieszka kilka kilometrów od niego, więc "w razie w" zajmie się wszystkim.

Wstępnie chciałbym aby w pierwszej edycji koszulek Tracida maksymalnie zamówienie wyniosło 30 T-shirt'ów. Jeśli wszystko odbędzie się na odpowiednich warunkach będziemy mogli dokonać kolejnych zamówień, a ja sam dokonam zakupu większej ilości. Przydadzą się jako nagrody w przyszłych konkursach.

Oprócz tego fajna inicjatywa, choć ostateczne "dziękuję" powiem po zakończeniu pierwszych zamówień.

Pozdrawiam!

Odnośnik do posta

Ooo nawet nie zwróciłem uwagi skąd jest, hmm pewnie Sosnowiec albo okolice ;p Spokojnie, jak coś to zrobimy mały sparing haha. A tak na serio to ja biorę dwie, tak na wszelki wypadek by zaklepać hehe.

Odnośnik do posta

Dobra, zatem oficjalnie otwieramy zapisy na maksymalną liczbę 30 szt w pierwszej turze. Jeśli wszystko odbędzie się sprawnie wówczas otworzymy kolejną serię zamówień. Jednocześnie chcemy poinformować, że nie jesteśmy pomysłodawcami i organizatorami tej akcji, więc cała odpowiedzialność za jej powodzenie spoczywa na użytkowniku Tracid88. Jeśli z tych czy innych powodów nie wywiąże się z obowiązków wówczas podejmiemy odpowiednie kroki.

Każdy dopisuję się i podaje liczbę zamówionych koszulek. Zapisy potrwają do osiągnięcia liczby 30 szt, ale myślę, że najpóźniej do niedzieli, bo lato w pełni i trzeba się śpieszyć. :-D

1. HoMiK155 - 4szt

Odnośnik do posta

Ja dopisze osoby które sie zapisywały umnie na PW

1. HoMiK155 - 4szt (2x biała, 2x niebieska)

2. Kornik1985 - 2 szt (biała i niebieska)

3. Kuchar - 2szt. (biała i niebieska)

4. samuel10veb - 1 szt (niebieska)

5. Korazz34 - 1 szt (niebieska)

6. Matias - 2 szt (biała i niebieska)

7.Stoyan - 1 szt ( Biała)

8. Osiek - 1 szt (Niebieska)

9.Mazi - 1szt (biała)

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.