Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Przerwy są do dupy.

Promowane odpowiedzi

Na zachodzie bez zmian czyli irytujące strony tradingu.

Irytacja to słowo opisuje cały miniony tydzień ,jeden rynek na plus drugi na minus.

Dawno już tak psychicznie nie męczyła mnie gra ,zacząłem grać pod prąd i kolejny red.

Prawdziwe morze czerwone ,gdzieś pomiędzy rekord na przerwie i znów red ,gonitwa myśli i piramida absurdów żeby nie przedłużać finałowa scena to komedia pomyłek ,

wejście na żywo(po co?) jeszcze na domiar złego nie ta drabinka nim zdjąłem stawkę , rynek zawisł . Zrobiło się ciemno czarny tunel (żartuje,ale pasuje do konwencji) ,a potem zielono,jeszcze kilka ticków na mniejszych rynkach i zniesmaczony poszedłem spać.

Z ciekawych rynków mecz PSG-Rennes do przerwy 1-2 czerwona dla gości ,kurs na gospodarzy przed meczem ok.1.5 obroty blisko 1000k .

Na wykresie poniżej widać jak kurs na PSG ładnie spadał ,łapałem ticki na wszystkich drabinkach ,na PSG 1tick i ustawiałam się znów niżej( nie potrafię ocenić jak duże będą spadki).

class="r">

post-932-0-04135500-1353318911_thumb.png

post-932-0-44543100-1353319157_thumb.png

Edytowane przez sebo2255
Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 166
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jak wszyscy wiemy ,przerwy są do dupy,koniec i kropka.Jak mawiał klasyk nie będę się kopał z koniem więc wrzucę czasem screen , czasem opiszę ciekawszą przerwę ,czyli nuda i już. Poniżej podsumowani

Kilka osób pytało mnie jak zacząć niezależnie czy to gra na przerwach czy pre play ,trzeba robić notatki porównywać i wyciągać wnioski na ich podstawie tworzyć strategię wejść i wyjść ,przynajmniej

Miesięczne sprawozdanie z grzebania w śmietniku. Udało się kilka razy dwie cyfry złapać na rynku to na plus ,po stronie strat weekendowe mecze ligi angielskiej.

Posted Images

Przerwa w meczu czyli gra na korektach rynku.

Myślę że powyższe zdanie w pełni odzwierciedla czym jest gra na przerwach.

Gdy kurs spada lub wzrasta gwałtownie (patrz bramka ,czerwona kartka tuż przed przerwą ) korekta będzie znaczna.

Poniżej przykład meczu 2 ligi rosyjskiej gdzie na wykresie(z lewej strony obrazka) remisu widać jak po bramce na 2-2 w przerwie kurs na remis wzrasta .

post-932-0-34672500-1353400126_thumb.png

Odnośnik do posta

3 x Liga Mistrzów

Miejsce pierwsze :

Spadek na kursie Nords w przerwie meczu z Szachtarem z 9.2 do 7.6 , przed meczem Szachtar duży faworyt do przerwy 2-2 ,bramkę wyrównującą strzelają Ukraińcy ,w pierwszej fazie przerwy kursy zachowują się modelowo dla bramkowego remisu ,remis rośnie kurs na gospodarzy i gości spada ,w drugiej fazie mocna korekta kursu Szachtara i dalsze spadki na Duńczykach remis porusza się w obrębie ticka.Moja gra to w fazie pierwszej lay x i fazie drugiej lay Szachtar.post-932-0-56720600-1353574040_thumb.png

Miejsce drugie :

Spadek na kursie remis w meczu Bate - Lille z 9.8 do 9.0 ,przed meczem faworytem zespół z Białorusi(2.10) do przerwy 0-2 .Początek przerwy to spadek o tick na na kursie Lille ,a w dalszych minutach wzrosty o 3 ticki na bardzo niskim kursie,co pociąga za sobą pokaźne spadki na remisie niestety dla mnie mocno rozłożone w czasie (silny spadek tuż przed końcem przerwy).post-932-0-45474900-1353574455_thumb.png

Miejsce trzecie :

Dwie bezbramkowe przerwy w meczach Valencii z Bayernem i Arsenalu z Montpellier ,przypadek pierwszy faworyt Bayern(2.10) wzmocniony dodatkowo przez czerwoną kartkę dla gospodarzy w przerwie kurs na Monachium do góry.post-932-0-28444000-1353574802_thumb.png

podobna sytuacja z Arsenalem przed meczem duży faworyt kurs (12.36) do przerwy 0-0 kurs na Londyńczyków w górępost-932-0-00527000-1353574983_thumb.png

Edytowane przez sebo2255
Odnośnik do posta

Najpierw coś czerwonego post-932-0-96890500-1353920292_thumb.png

Jest już tradycją że niedziela w południe na czerwono.

Ciekawy rynek ligi francuskiej ,a dokładnie wybicie bez ostrzeżenia poważny skok wszystko trwało chwile( całe szczęści byłem ustawiony po właściwej stronie "tam gdzie kiedyś stało zomo") post-932-0-94578900-1353921102_thumb.png

Ogólnie tydzień spokojny .

post-932-0-25196600-1353921139_thumb.png

Odnośnik do posta

Sebo, a co się stało??? In play grałeś??? Możesz opisać tą wpadkę

Wzięło mi 3 koszyki z layami każdy z zobowiązaniami na 180 a koleś spuszczał kurs dorzucając po 19k i stąd mój największy red na przerwach.W sumie spodziewałem się ,że kurs będzie spadał na Anzhi ale nie myślałem że tak szybko i nie takimi sumami będzie wędrował w dół ,no ale wiadomo przerwy są do dupy zwłaszcza te w Rosji.

Odnośnik do posta

Wczorajszy dzień był dla mnie wyjątkowo czerwony więc żeby było do czego wracać podsumowanie dnia.

Więcej minusów ,niż rynków zamkniętych na plus szkoda zwłaszcza Sportingu bramka do szatni na 2-0 nie złapałem mocnego spadku na gościach zaraz po gwizdku na przerwę i niestety złapałem korektę po spadkach ,a już na drugi spadek 2 tickowy nie mogłem się dobić do kolejki i kolejny minus.

Najbliższe dni zapowiada się walka z czerwonymi ,żeby poniedziałek nie rozciągnął się na resztę dni tygodnia.

post-932-0-13607900-1354011062_thumb.png

Odnośnik do posta

Podsumowanie listopada.

post-932-0-23732200-1354348973_thumb.png

Słabe ostatnie dni mocno zaniżyły listopadowy wynik , od sumy widocznej na screenie trzeba odjąć 204 , tak więc moja gra jak polska gospodarka zwalnia. Listopadowe ciułanie to -80 w stosunku do października ,przy minimalnie większej liczbie rynków (listopad 253 /październik 239). W następnym roku przydałoby się do przerw dorzucić coś jeszcze .

Odnośnik do posta

Dziś zamiast grać ,postanowiłem trochę po sponsorować ,co wejście to red.

Historyczny wyczyn żadnego rynku na plusie.

post-932-0-80473500-1354474890_thumb.png

Najwyższy czas zrobić sobie przerwę ,bo jeszcze uwierzę że przerwy są do dupy.

Odnośnik do posta

Kilka osób pytało mnie jak zacząć niezależnie czy to gra na przerwach czy pre play ,trzeba robić notatki porównywać i wyciągać wnioski na ich podstawie tworzyć strategię wejść i wyjść ,przynajmniej ja tak robię ,na screenach wycinek moich notatek może komuś się przyda.

post-932-0-50363800-1354527155_thumb.jpg

Z lewej strony kartki kursy przed meczowe, dalej wynik do przerwy , następnie cyfry i strzałki opisują ruch i jego poziom w czasie przerwy(np.1- czyli gospodarz ,strzałka w dół kurs spada, 3t - trzy ticki).

post-932-0-56054700-1354527592_thumb.jpg

post-932-0-77777300-1354528003_thumb.jpg

Kolejny screen to notatki z underów po nazwach drużyn przedmeczowe kursy na faworyta i under,dalej wynik do przerwy i jak zachowywał się kurs w przerwie.

Jeszcze jeden screen podobnie oznakowany jak pierwszy,gdzieniegdzie pojawia się litera f jak faza pierwsza i druga (przerwy) .

Jeszcze jedna uwaga notatki są punktem wyjścia w grze ,ale nie można ich powielać bezrefleksyjnie .

post-932-0-91327400-1354528169_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.