Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Piekna studencka dniowka panie Gofer przylaczam sie do kolegow .Graty tak trzymaj
Dzięki. Ty także ładnie klepiesz nie licząc kilku wpadek, zapewne już odrobione z nawiązką, z mojej strony także gratki :)
Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 530
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

PHIL TAYLOR wygrał po raz czwarty w swojej karierze Grand Slam of Darts. W finale pokonując w wielkim stylu Garr'ego Anderson'a 16-4. Dla fanów dartów było to świetne widowisko a je

Ostatnie dwa dni to darty na całego. Zaczął się Grand Slam 2011. Płynność na rynkach całkiem dobra jak na spotkania trwające maksymalnie 20 minut. Dziś odbyło się 16 spotkań i jestem ba

1. wchodzimy na http://www.google.pl/reader/view/ 2. klikamy subskrybuj 3. wpisujemy: psychoff.blogspot.com 4. klikamy enter nie ma za co Zgadzam się z Homikiem, muszę potestowa

Posted Images

Tennis: WTA Luxembourg - Barthel v Rezai Miałem 18e zarobku postawiłem to wszystko na niskiego laya 1,03 ale w ostatnim gemie Rezai wygrała. Może innym razem się uda :-D

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

U mnie szykował się dzisiaj green na jakieś £30, jednak w ostateczności o £8 mniej. Niestety, człowiek zachłanny jest :lol:

Odnośnik do posta

Niech się dzieje co chce. Man - Lech. Dziś polska piłka dostanie niezłego kopa, czuje to w kościach.

lpa6xyq6zy8io6o.jpg

Uploaded with ImageShack.us

edit: sprzedałem w 20min ponieważ nie było dwóch goli do tej minuty i odpuściłem wychodząc na 0,00 akurat w trakcie pisania padła druga bramka

Miałem także zabezpieczenie za 100e :-)

jkbh6gcnfirytgu.jpg

Odnośnik do posta

Chyba powinienem z tradingu przerzucić się na Pokera :lol:

Zainwestowałem w sumie $22

pjcu05qfclg13ta.jpg

Wie ktoś czy muszę go wykorzystać w najbliższą niedzielę? Czy mogę w taką niedzielę kiedy mi pasuje?

Odnośnik do posta

Jeśli jest to turniej cykliczny, to można w obojętnie którą niedziele (jeśli wtedy jest rozgrywany turniej) nie wiem, jak na betfair, ale możliwe, że możesz ten ticket wykorzystać na obojętnie jaki turniej z wejściem 190+10$ :) ale nie sprawdzałem tego i gratki przede wszystkim! :D

Odnośnik do posta

Dzięki za graty. Ludzi było 16 albo 18, nie pamiętam dokładnie a na BF Poker już nie ma tego turnieju w historii. Buy in był $11 i w przerwie zrobiłem addon'a też za $11. Czyli turek wyszedł mnie $22.

Odnośnik do posta

Z takim netem to można grać:P Ja mam łącze akademickie na Miasteczku AGH w Krakowie ale jest takie przeciążenie że u mnie download aktualnie to 0,02 Mb/s a upload 7.35 Mb/s. Także lipa straszna.

Odnośnik do posta
Co to za uczelnia? Pewnie jakaś techniczna? Też bym chciał mieć takiego neta :)

Politechnika Opolska. Wydział Elektrotechniki, Automatyki i Informatyki :-D

Aha załatwiłem z kumplem - adminem. Więcej się nie da w moim przypadku.

1007260147.png

Takie łącze jest w akademiku. Uczelnia to inna bajka tam jest 100Mb/s

Odnośnik do posta
Hej

Tez jestem studentem , narazie biednym .

Czy moglbys opisac dokladniej twoj sposob gry w tennisa abym ja jako student biedny nauczyl sie grac i stal sie studentem "niezaleznym fiansowo".

Odpowiedz na jedno pytanie. Czy czytałeś cały blog gofra czy tylko ostatnią stronę?

Odnośnik do posta

sorry, ale jak biedny student bedzie leniwy, to biedny student pozostanie biednym studentem. Przeczytaj blog od poczatku, sciagnij filmiki. Gofer juz na blogu dokladnie opisywal jak gra. I to nie jeden raz.

Odnośnik do posta

Słaby miesiąc. Jedna bolesna wpadka -700 euro. Tyle kosztował mnie brak dostępu do internetu przez niecałe 4min (22 październik, właśnie wtedy Ferdek przegrał przy swoim serwisie pierwszego gema w drugim secie z Wawrinką a ja miałem LAY Wawrinka). A neta wywaliło mi niecodzienną sytuacją bo uruchomiłem sopcasta i wysypał się mi geeks. Musiałem resetować. Oczywiście wszystko poszło nie pomyśli za ten czas i wielka strata bo uciekałem z rynku jak tylko sie dało bo w grze miałem 2tys. euro. Później było 0-2 do Wawrinki (w setach 0-1 Ferdek przegrywał). Wqrwiłem się i odpuściłem handel. Za chwilę Ferdek przełamał i wygrał seta a za nim kolejnego. Niesmak jaki poczułem ciężko opisać bo będąc bezradnym straciłem sporo kapitału. Do końca miesiąca już wiele nie handlowałem. Zaczynam prawdopodobnie od czwartku i celem jest 20-30e na dzień. Dlatego, że jestem na ostatnim semestrze i muszę zacząć pisać inżynierke, nie wspominając już o zaliczeniu przedmiotów z ostatniego semestru.

Czasu na handel będę miał na prawdę mało. Poniżej bilans pazdziernika.

d21pug2ajixyxf2.jpg

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.