Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Dla mnie i tak jesteś magiem. Mam tylko jedno pytanie, jak chciałeś w przerwie między gemami przechandlować 2tys euro? Podziwiam Cię bo ja bym wysiadł psychicznie.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 530
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

PHIL TAYLOR wygrał po raz czwarty w swojej karierze Grand Slam of Darts. W finale pokonując w wielkim stylu Garr'ego Anderson'a 16-4. Dla fanów dartów było to świetne widowisko a je

Ostatnie dwa dni to darty na całego. Zaczął się Grand Slam 2011. Płynność na rynkach całkiem dobra jak na spotkania trwające maksymalnie 20 minut. Dziś odbyło się 16 spotkań i jestem ba

1. wchodzimy na http://www.google.pl/reader/view/ 2. klikamy subskrybuj 3. wpisujemy: psychoff.blogspot.com 4. klikamy enter nie ma za co Zgadzam się z Homikiem, muszę potestowa

Posted Images

Dla mnie i tak jesteś magiem. Mam tylko jedno pytanie, jak chciałeś w przerwie między gemami przechandlować 2tys euro? Podziwiam Cię bo ja bym wysiadł psychicznie.

2tys. w meczu Federera nie jest problemem :)

Odnośnik do posta

Dzięki. No to na początek dzień wczorajszy 03.11:

Tenisa żadnego tylko piłka i próbowałem nieco na konikach.

W przypadku Arsenalu i Bayernu kupiłem następujące rynki: CS 0-1, 0-2 oraz over 2,5.

Arsenal greenowałem przy stanie 1-1 natomiast Bayern po strzeleniu na 0-2 mogłem odpuścić bo gdyby padła kolejna bramka to miałem overa.

kfsbexq.jpg

wvcxqrd.jpg

Odnośnik do posta

04.11

yqmtjlr.jpg

Piłka nożna. Mecz Lecha, zakupiłem over 2,5 oraz CS 0-1 i 0-2. Po bramce na 1-1 kilka euro odsprzedałem i postanowiłem poczekać na kolejnego gola. Opłaciło się ale bramka wpadła w końcówce.

Drugi mecz to Zenit. Standardowo 0-1 0-2 i over 2,5. Od początku wszystko układało się według planu. Gol Zenitu na 0-1, 47min bramka na 0-2 i w tym momencie zakład był już wygrany.

Tenis kilka spotkań.

byylnbe.jpg

Od zysku muszę odjąć 5.00€ ponieważ postawiłem multizakład. Dniówka jest. Dzień udany.

Odnośnik do posta
Piłka nożna. Mecz Lecha, zakupiłem over 2,5 oraz CS 0-1 i 0-2. Po bramce na 1-1 kilka euro odsprzedałem i postanowiłem poczekać na kolejnego gola. Opłaciło się ale bramka wpadła w końcówce.

I to jaka (ta druga w końcówce)! :-D

A tak ogólnie, gratuluje dniówki.

Odnośnik do posta

Elo, sczerze powiedziawszy jeszcze nie zdarzyło mi się żeby nie szło po myśli. Najgorszy scenariusz to chyba 1-0 do przerwy dla underdoga wtedy prawdopodobnie robiłbym reda.

Odnośnik do posta

..wtrącę swoje 3 grosze...stosuje też tą metodę dodatkowo z zabezpieczeniem CS 1-1...ogólnie CS 1-1 1-0 i 2-0 to są zabezpieczenia do pokrycia straty z over 2,5....cały profit leży po stronie over 2,5 (jeśli oczywiście padnie)...stosuje ten system do meczy, które wg. mnie mogą się zakończyć overowo....zagrożenia to 0-0 ht i wtedy najlepiej redować...

Odnośnik do posta

...narazie idzie dobrze...grunt to odpowiedni dobór spotkania....aczkolwiek ryzyko zawsze jest i trzeba się z nim liczyć...minimalizaacja jego to oczywiście oglądanie spotkania live, ocena sytuacja oraz szybki w miarę stop loss...ale tu można kombinować czyli red z overa jeśli sytuacja na boisku na to wskazuje i green z CS....trzeba byc czujnym bo kazdy mecz to inna historia...

Odnośnik do posta

OK. Na szybko. Wybieram faworyta, który moim zdaniem wygra wysoko (strzeli co najmniej 3 bramki). Dlatego kupuję over 2,5 i jako zabezpieczenie zwycięstwo faworyta 1-0 i 2-0. Zysk rozkładam po równo.

Scenariusz:

Faworyt strzela na 1-0 - wszystko idzie po mojej myśli

Faworyt strzela na 2-0 - najlepszy moment, strategia siadła (bo kolejny bramka obojętnie dla kogo to over 2,5).

Underdog strzela na 1-0 - nasze CS są już nie ważne, zależy jak szybko strzeli bramkę underdog bo wtedy over 2,5 ładnie spada (gdyż rynek oczekuje bramek faworyta)

1-1 do przerwy - można robić greena na overze około 50% oczekiwanego zysku

2-0 dla underdoga do przerwy - jak wyżej, green na overze

0-0 HT - tak jeszcze nie miałem :lol: ale prawdopodobnie spadnie 1-0 i 2-0 i jakiegoś greena na tych rynkach zrobimy natomiast duża strata overa 2,5. To chyba najlepszy moment na cięcie strat.

Czekam na propozycję spotkań. Może Bayern, Tottenham ?

edit: cofam Wolfsburg, pomyliłem że grają z Freiburgiem a grają z Frankfurtem

Odnośnik do posta
A Manchester United dzisiaj, jak uważasz? Grają u siebie, są zdecydowanym faworytem.
Trochę za niski kurs na 1-0 i 2-0. Over też stoi nisko bo 1,70. Uważam, że lepiej grac gości bo mają lepsze CS'y choć overy stoją jeszcze niżej np. w Niemczech.

Najlepiej jakby kurs na 0-1 i 0-2 był powyżej 10,00 a over bliski 2,00

Odnośnik do posta

Na razie zastanawiam się nad West Brom - Man City. Bo kompromitacji z Lechem trener Mancini stanie na głowie aby dziś wygrać. Ostatnie dwa spotkania w lidze przegrane. Pora wziąć się w garść.

0-1 [11,00]

0-2 [12,50]

+2,5 [1,94]

edit: kurde ten mecz jutro, coś znowu się zagalopowałem

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.