Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 530
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

PHIL TAYLOR wygrał po raz czwarty w swojej karierze Grand Slam of Darts. W finale pokonując w wielkim stylu Garr'ego Anderson'a 16-4. Dla fanów dartów było to świetne widowisko a je

Ostatnie dwa dni to darty na całego. Zaczął się Grand Slam 2011. Płynność na rynkach całkiem dobra jak na spotkania trwające maksymalnie 20 minut. Dziś odbyło się 16 spotkań i jestem ba

1. wchodzimy na http://www.google.pl/reader/view/ 2. klikamy subskrybuj 3. wpisujemy: psychoff.blogspot.com 4. klikamy enter nie ma za co Zgadzam się z Homikiem, muszę potestowa

Posted Images

Eintracht - Wolfsburg

dyovvcp.jpgqpvvkjs.jpg

39min...

cnosvwi.jpg

Padnie bramka to +13,70 a jeśli nie padnie to +11,22

Gladbach -BAYERN

Kupiłem lay BMG przy stanie 1-0.

lorrlnc.jpg

Później dokupiłem lay przy stanie 3-2.

yaoobum.jpg

Odnośnik do posta

Metoda wygląda przyszłościowo. Tylko niezmiernie trudno znaleźć mecze z odpowiednio wysokimi kursami cs i o2.5.

Przeszukując np. dzisiejszą ofertę,- zazwyczaj jakie kursy mo są odpowiednie do tej strategii?

Odnośnik do posta
Metoda wygląda przyszłościowo. Tylko niezmiernie trudno znaleźć mecze z odpowiednio wysokimi kursami cs i o2.5.

Przeszukując np. dzisiejszą ofertę,- zazwyczaj jakie kursy mo są odpowiednie do tej strategii?

Najlepiej naj CS 1-0 i 2-0 są powyżej 10,00 a over2,5 około 2,00.

Ciekawe jak duża strata była by w przypadku 0-0 HT ?

Nie wiem niestety.

Zauważyłem dziś także ciekawą sytuację. Na rynku Correct Score a dokładnie ANY w meczu Ajaxu. Przed meczem można było kupić LAY ANY po 2,44 a rano nawet 2,34. Po rozpoczęciu meczu kurs poleciał:

4' do 2,74 (30 ticków !!!)

5' do 2,84

10' do 3,00

Trzydzieści ticków w 4 minuty przy stosunkowo niskim layu zobowiązanie nie jest takie duże i można by próbować grać takie rzeczy na pierwsze 5min.

2,44 lay za 10€ to +9,53/-14,40

30 ticków na stawce 10€ to 3€, dzielimy przez kurs w 4min czyli 3/2,74 daje 1,09€ greena co daje 11,44% zakładanego zysku (1,09/9,53).

Stosunkowo niskie CS ANY są jeszcze w meczu Arsenalu i Realu

Odnośnik do posta

A jak to jest z tymi stawkami do metody CS 1-0,2-0 i over 2,5 ? Widzę że stawki przy CS'ach są dobierane tak aby zysk był taki sam natomiast dlaczego w przykładzie Eintrachtu stawka na over to 35 Euro?

Odnośnik do posta

Faktycznie. Zagrałem Man City 1-0 po 11 , 2-0 po 14,5 i over 2,5 po 1,92. System ciekawy trzeba by sprawdzić jakie są straty w przypadku HT 0-0 i potem statystycznie w ilu meczach do przerwy jest 0-0 i śmiało można grać:)

Odnośnik do posta

Najlepiej naj CS 1-0 i 2-0 są powyżej 10,00 a over2,5 około 2,00.

Chodziło mi o to jakie kursy na MO są zazwyczaj przy odpowiednich kursach cs i o2.5. Szukać faworyta na wyjeździe (kursy z półki 2.00~ czy też 1.3?)?

Ciekawe jak duża strata była by w przypadku 0-0 HT ?

W dzisiejszym meczu Paderborn - H Berlin przy 0-0ht,-

over2.5 z 2.14 urósł na 6.8

co wiązało się z redem na 68j

+ 10j zysku na cs'sach

0-2 10,5 ---> 14.00

0-1 8,6 ---> 5.00

ogółem -58j

Gdybym poczekał dłużej, chyba 10 min po przerwie,- underdog strzelił gola 1-0 i po hedgu byłbym

-30j cs

-50j o2.5

Odnośnik do posta

Acha. Faworyt na rynku MO około 2,00. Idealnym był dziś Milan, kurde przegapiłem to.

edit: kupiłem w tym meczu tylko LAY Bari

Odnośnik do posta

bardzo ciekawie to wygląda a co do niskiego jakkolwiek inny to bardzo szybko rosnie jak jest na poziomie 2 z hakiem, podobie over 2,5 jak jest na poziomie 1,4-1,5 do 15 min urosnie do 2 wiele razy sprawdzałem to praktycznie mozna tyle samo zyskac co stracic a to pierwsze 15 min bezbramkowe przeciez.. bo zazwyczacj w 25-30 min dopiero zysk =ewentualnej stracie z lay over

Odnośnik do posta

Elegancko ;-)

qllsmbc.jpg

hgkcmee.jpg

Bramka Torresa, przy wyjściu z rynku teraz -2 euro (-10 na CS i +8 over). Ja czekam do przerwy z myślą że padnie drugi gol i można będzie robić greena na overku.

whrtiko.jpg

Bramka dla Liverpoolu na 2-0 i przerwa. W tym momencie mam zysk 4e (-10 na CS i +14 over). Zastanawiam się czy brać 4e czy czekać na overa ???

tnyqqqk.jpg

Pieknie. Jeszcze tylko bramka w Liverpoolu potrzebna.

tlyngqh.jpg

Chelsea odpuszczam 70' . Zrobiłem greena na overze. Na farta nie będę liczył. Na tym rynku -5e ( -10 na CS i +5 over ). Lepiej poszukać innych spotkań.

iihogbt.jpg

Odnośnik do posta

Jeśli pierwsza bramka dla faworyta pada szybko to można od razu hedgować CS'y i czekać na drugiego gola na rynku over.Ja zrobiłem tak w spotkaniu Man City z CS'ów miałem 3,88 Euro zysku natomiast poczekałem jeszcze na drugą bramkę która zaraz padła i hedgowałem przy 16 Euro zysku. Także razem prawie 20 Euro to przodu gdybym zostawił byłoby około 14.

Odnośnik do posta
Jeśli pierwsza bramka dla faworyta pada szybko to można od razu hedgować CS'y i czekać na drugiego gola na rynku over.Ja zrobiłem tak w spotkaniu Man City z CS'ów miałem 3,88 Euro zysku natomiast poczekałem jeszcze na drugą bramkę która zaraz padła i hedgowałem przy 16 Euro zysku. Także razem prawie 20 Euro to przodu gdybym zostawił byłoby około 14.
Nie zastanawiałem się nad takim rozwiązaniem. Po części masz racje bo jeśli padnie bramka na 2-0 to tracimy stawkę z 1-0 a jeśli padnie gol na 1-1 tracimy obie stawki z CSów. Także ciekawy wątek wniosłeś. Dzięki. Trzeba się zastanowić nad tym, że jeśli druga nie pada a masz zgreenowane CSy to coś trzeba robić z overem bo jeśli mecz się skończy underem to będziemy na minusie bo CSy nie pokryją undera.
Odnośnik do posta

W końcu jakiś wynik 0-0 do przerwy w meczu Avai - Botofogo. Sprawa przedstawia się następująco:

- jeżeli chciałbym wyjść z całego meczu to strata wyniesie €10,32 (+1,33 CS - 11,65 over) i jest to 40,31% stawki początkowej

- zostawić CS, redować over strata wyniesie -11,65€ ale mamy jeszcze CS, który może przynieść zysk 23,04€ jeśli mecz zakończy się 0-1 lub 0-2, natomiast jeśli mecz zakończy się 0-0,1-0,2-0,1-1 tracimy 17,25€ ( -11,65 over - 5,60 CS)

- zostawić CS i over, jeśli mecz skończy się 0-0,1-0,2-0,1-1 tracimy wszystko czyli -25,60€

- można także odsprzedać część overa (w końcu to liga brazylijska a drużyny overowe) i zostawić CS i tak właśnie zrobiłem

rsqebuq.jpg

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.