Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Ciekawe jest to, że jak w meczu Rubin - Spartak wychodziłem w 43' minucie, po odwieszeniu kursów po strzelonym golu w dalszym ciągu na rynku over 2.5 był red, poszedł w I połowie za wysoko aby coś na nim zarobić. Zarobiłem na CS, ale musiałem odjąć jakieś grosze na stracie z rynku o/u. Dlatego chyba najlepiej, jeśli bramka pada max do 35'-40' minuty.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 530
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

PHIL TAYLOR wygrał po raz czwarty w swojej karierze Grand Slam of Darts. W finale pokonując w wielkim stylu Garr'ego Anderson'a 16-4. Dla fanów dartów było to świetne widowisko a je

Ostatnie dwa dni to darty na całego. Zaczął się Grand Slam 2011. Płynność na rynkach całkiem dobra jak na spotkania trwające maksymalnie 20 minut. Dziś odbyło się 16 spotkań i jestem ba

1. wchodzimy na http://www.google.pl/reader/view/ 2. klikamy subskrybuj 3. wpisujemy: psychoff.blogspot.com 4. klikamy enter nie ma za co Zgadzam się z Homikiem, muszę potestowa

Posted Images

CS 0-1 0-2 i over 2,5 dają 40-50% zysku od stawki.

Włączając w to CS 1-1 zysk maleje do 22%. Jakby nie patrzeć to i tak jest to dobry zarobek.

Dodając CS 0-0 zysk maleje do 12%. Zostaje wtedy tylko 1-0.

edit: Dzięki leno

Zostaje jeszcze 2-0, bo wątpię, że over spadnie tak mocno, aby pokryć stratę. ;-)

Odnośnik do posta

Zostaje jeszcze 2-0, bo wątpię, że over spadnie tak mocno, aby pokryć stratę. ;-)

Przy stanie 1-0 do przerwy. Over jest na "zero", tracimy CS 0-1 i 0-2 czyli 18% stawki.

Przy stanie 0-0 do przerwy. Strata na overze 50% stawki, zysk kilka euro na 0-1 i na "zero" na 0-2.

Kupno 2-0 niewiele daje bo przy 1-0 prawdopodobnie wyjdziemy na "zero".

Przy 0-0 też na nim nie zarobimy.

Odnośnik do posta

Zaszły pewne zmiany w metodzie. Zminimalizowałem maksymalnie możliwość straty. Dokupiłem CS 0-0 i 2-0 tak aby wyjść na nich na zero.

Przewidywany przebieg meczu:

0-0 HT wychodzimy ze stratą 20% stawki jeśli zysk na 0-0 rozłożymy po równo

1-0 HT wychodzimy na "zero" (over zysk kilka euro i zysk na 2-0, strata CS 0-0, 0-1 i 0-2)

2-0 HT GREEN kilka euro (over 2,5 pokrywa wszystko, delikatny zysk na 2-0)

1-1 HT GREEN kilka euro (też over pokrywa wszystko)

0-1 HT GREEN kilka euro

0-2 HT ZYSK 28% stawki

inny HT ZYSK 28% stawki

rsruacx.jpg

wikdfds.jpg

Jeżeli taka metoda sie sprawdzi to można by nią grać PROGRESJĄ bo jak widać strata to maksymalnie ~20% stawki a zysk ~28%. A nie wierze, że ktoś trafi 5 razy pod rząd 0-0 do przerwy (oczywiście jest to możliwe ale mało prawdopodobne przy bramkostrzelnych zespołach).

Odnośnik do posta

w tej strategi trzeba też chyba zwrócić uwagę na granie CS na underdogów , raczej w dłuższym okresie częściej pierwszą bramkę będzie zdobywać faworyt z kursem około 2 ...

Chociaż teraz po modyfikacji i graniu prawie wszystkich możliwości CS nie jrest to takie istotne

Odnośnik do posta

Gofer, co sądzisz o jutrzejszym meczu angielskiej Championship, Ipswich - Derby. Kolejno 6 i 4 drużyna ligi, więc bez konkretnego faworyta. O2.5 w okolicach 2.08-2.10 , CS na 0:1, 0:2 13.0 i 24.0.

Co najciekawsze, Derby strzela oraz traci praktycznie z taką samą częstotliwością w każdym kwadransie meczu.

00-15' 4 strzelone / 3 stracone

15-30' 5 / 2

30-45' 5 / 2

45-60' 6 / 3

60-75' 5 / 2

75-90' 2 / 5

W tej chwili mają 27 strzelonych (17 straconych) bramek na 15 meczy (drugie miejsce pod względem strzelonych bramek). Również Ipswich dobrze wygląda w statystykach.

Ostatni mecz w zeszłym roku zakończył się wynikiem 1:3.

Jak sądzisz, warto?

Odnośnik do posta

Ja mam pod lupą na razie 7 spotkań:

Stoke - Birmingham

Tottenham - Sunderland

Burley - Derby

Millwall - Norwich

Nottingham - Coventry

Portsmouth - QPR

Crystal Pl. - Watford

Zobaczymy jak z płynnością w Championship ale zapowiada się OK. Jak coś znajde więcej dorzucę do listy.

Odnośnik do posta

Stoke - Birmingham

Tottenham - Sunderland

Tottenham Over 2.5 jest w granicach 1.87, i raczej nie skoczy do jutra. Stoke, te dwie drużyny grają defensywnie, co odbija się na ich wynikach (z zeszłego sezonu 0:0).

I taka mała ciekawostka. W ostatnich dwóch kolejkach ligi Championship, na 22 rozegranych spotkań tylko w 1 nie padła bramka w I połowie!. :-D

Odnośnik do posta

Witam gofer ta metoda którą grasz to covers tutaj masz link do tej metody

tam z boku jest jeszcze part 2. I teraz moje pytanie to zacytuje
Przewidywany przebieg meczu:

0-0 HT wychodzimy ze stratą 20% stawki jeśli zysk na 0-0 rozłożymy po równo

1-0 HT wychodzimy na "zero" (over zysk kilka euro i zysk na 2-0, strata CS 0-0, 0-1 i 0-2)

2-0 HT GREEN kilka euro (over 2,5 pokrywa wszystko, delikatny zysk na 2-0)

1-1 HT GREEN kilka euro (też over pokrywa wszystko)

0-1 HT GREEN kilka euro

0-2 HT ZYSK 28% stawki

inny HT ZYSK 28% stawki .

Tak napisałeś w temacie powiec mi proszę co oznacza te kilka euro zysku w przypadku 2-0 1-1 0-0 chodzi mi o % zysk i co myślisz żeby grać 0-0 na zysk a nie na stratę proszę odpisz pozdrawiam. Tylko ty chyba to ulepszyłeś jeszcze :-)

Odnośnik do posta

Elo. Dokładnie nie obliczałem ile to % ale przypuszczam, że około 8-12%. 0-0 na zysk ... no można spróbować, dopiero zaczynam tym grać. Tylko, że ja chyba zostanę przy początkowej wersji (CS 0-1, 0-2 over 2,5) i zastanawiam się właśnie nad dodaniem 0-0 tylko nie wiem czy na pokrycie strat czy równomiernie na zysk.

Odnośnik do posta

Tak samo mi się wydaje że początkowa wersja jest najlepsza daje ci ładny profit coś ok 50% wiadomo że kursy na 0-0 są zdecydowanie większe jak na 1-1 a jak byś dodał 0-0 na pokrycie strat tylko i było by ok. Tylko jak tak zagrasz to proszę o analizę scenariusza bo na pewno coś się zmieni. POzdro

Odnośnik do posta

Odn. czasu strzelenia 1szych bramek,- posłuże się wpisem na moim starym blogu

I tak statystki dla 2. ligi angielskiej =PREMIERSHIP= wyglądają następująco:

Pod lupę wziąłem 100 ostatnich meczów (starsze nie posiadają archiwalnych kursów) sezonu 09/10.

1 bramka padła w x' minucie:

do przerwy - 78 meczów

46'-79' - 20 meczów

79'- koniec - 8meczów, w tym 4 x 0-0

Pod uwagę brane tylko i wyłącznie mecze gdzie różnica kursów między obiema drużynami nie przekraczała 1.2 np. 2.4 - 3.5 - 3.6

Ta metoda ma prawo działać, ale tylko w przypadku gry silnego faworyta, inaczej lepiej dokupić jeszcze 1-0 /2-0.

Odnośnik do posta

Jak rozdzielana jest stawka w tej metodzie bo nie mogę znalejzć,czy jest to ustawione tak aby profit/strata były po równo na każdy wynik i over?czyli robimy coś w rodzaju dutching.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.