Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 530
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

PHIL TAYLOR wygrał po raz czwarty w swojej karierze Grand Slam of Darts. W finale pokonując w wielkim stylu Garr'ego Anderson'a 16-4. Dla fanów dartów było to świetne widowisko a je

Ostatnie dwa dni to darty na całego. Zaczął się Grand Slam 2011. Płynność na rynkach całkiem dobra jak na spotkania trwające maksymalnie 20 minut. Dziś odbyło się 16 spotkań i jestem ba

1. wchodzimy na http://www.google.pl/reader/view/ 2. klikamy subskrybuj 3. wpisujemy: psychoff.blogspot.com 4. klikamy enter nie ma za co Zgadzam się z Homikiem, muszę potestowa

Posted Images

bardzo podobna taktyka graja goscie z nugget crew(Bingo i Adster) i niezle im to wychodzi
nie znam :)

ok moje mecze:

Stoke - Birmingham

Tottenham - Sunderland

Burnley - Doncaster

Nottm Forest - Coventry

stawki później bo myślę nad 0-0

Odnośnik do posta

No to lecimy. Tutaj będę umieszczał stawki. Post będzie edytowany.

akmhdhv.jpg

xliyqsa.jpg

upecmbe.jpg

skraara.jpg

Wszystkie spotkania grane za kwotę 30 euro stanowiącą dokładnie 5% mojego budżetu.

SCENARIUSZE:

09_11_2010__19_07_19.jpg

Oczywiście te % wyjdą w praniu. Według mojej oceny tak przedstawia się to na pierwszy rzut oka. Oczywiście po kilku, kilkunastu rynkach będzie można dokładniej określić zyski i straty.

Jeszcze jedno, to tylko scenariusze jakbyśmy wychodzili w przerwie meczu. Ja natomiast jak do przerwy będą dwa gole wchodzę w drugą połowę i czekam na trzeciego gola.

Także przy 0-0 do przerwy jest ładny zysk na CS 0-0 i tu pytanie czy odsprzedawać go całego bo np. dużo sytuacji bramkowych było czy zostawiać bo słaba gra a może rozkładać po równo bo zawsze może ktoś strzelić a nie musi.

W przerwie można także handlować na rynkach CS np.1-0 i 1-1 za większe kwoty, których nie mamy w systemie. Oczywiście zależy to od wyniku ale np. jest przerwa i 1-0 i okaże się że ugramy ticka na tym rynku albo na rynku 1-1 i można mieć na nich greena co zwiększa szanse zysku. Można także handlować przed meczem na rynkach 1-0 i 1-1 wtedy zwiększymy szanse na lepszy zarobek. Nic tylko myśleć i udoskonalać metodę.

Powodzenia życzę tym, którzy także będą to grać razem ze mną :!:

///do mietek: dlatego właśnie dodałem 0-0 :-P bo bez niego był yield 80%

Odnośnik do posta
Jak to możliwe że dodałeś 0-0 a yield wygląda tak pięknie :-D

Gofer jak masz chwile czasu to proszę przedstaw ewentualne scenariusze. Ale pewnie sam nie wiesz jeszcze co i jak bo dodałeś 0-0. Ale jak to ogarniesz to proszę o przedstawienie.
Mietek scenariusze już są w poście wyżej.

A ja mam pytanie techniczne...jak postawić zakład za mniej niż 2 Euro?:)
Użyj dziama geeks toya i możesz postawić nawet za 0,01.

Sorki Panowie, że pousuwałem posty ale muszę trochę porządku tutaj zrobić.

Odnośnik do posta

Piłka nożna: -€22.67

09_11_2010__22_56_46.jpg

Szkoda, że mi wywaliło neta. Płakać nie będę. Więc tak... we wszystkich spotkaniach można było wyjść z zyskiem ALE inaczej potoczyły się mecze niż oczekiwaliśmy.

Inny scenariusz:

STO - BIR tutaj dobra decyzja bo druga bramka dopiero w 72' (pozdrawiam tych co grali niski under bo trzy gole padły w 6min.... 72' 74' i 76') więc tutaj -12,94e byśmy zostawili do końca to +15e

TOT - SUN po sprzedaniu 0-0 w przerwie najlepszym momentem wyjścia był green na overze przy stanie 1-1 było by około 9e zysku poczekałem do straty 33% nie opłaciło się (-9,80e)

NOT - COV tutaj plus bo czekałem do 70' na gola a bramka padła w 63' inaczej wychodzilibyśmy na zero

BUR - DON najlepszy moment wyjscia to chyba od razu po golu na 0-1 w pierwszej połowie, ja poczekałem ale z braku netu nie mogłem nic zrobić dalej, padła bramka na 1-1 i czekałem na overa, który nie nadchodził więc postanowiłem wyjść ze strata 50%

Odnośnik do posta

Dziś gram prawdopodobnie:

Manchester City - Manchester Utd

Wolves - Arsenal

Wigan - Liverpool

Brescia - Juventus

Lecce - Inter

wszystko 0-1 0-2 +2,5 raczej z płynnością nie powinno być problemu w Anglii na pewno nie, we Włoszech na razie pustawo ale do meczów daleko

Odnośnik do posta

derby.jpg

live.jpg

juve.jpg

lech.jpg

Tutaj ostrożnie za 15€

Wigan z Liverpoolem zapowiada się underowe spotkanie ale widzieliśmy co było wczoraj w meczu Stoke-Birmingham.

Z systemu wypadł Arsenal bo yield wynosił 26% oraz Inter bo yield 38%

Odnośnik do posta

Trzymam kciuki ponownie! Ja gram dzisiaj inaczej, ale opierając się na Twojej strategii, bo uważam, że jest dobra. Zobaczymy co z tego będzie, na razie za grosze.

Odnośnik do posta

Dziś gra systemem przyniosła -41,58€ i zaczynam się poważnie wahać nad stosowaniem jej dalej.

Największe straty są gdy do przerwy jest 0-0. Wprowadzenie 0-0 do systemu oczywiście obniży zysk ale także zmniejszy ryzyko. Póki co zastanawiam się czy jej jeszcze używać bo na dłuższą metę może być klapa.

Odnośnik do posta

Gofer ja dziś na city zagrałem właśnie z 0-0 ale na over dopiero po 2.50 2 10 minucie mi zatwierdziło zysk 53% w 80 minucie dokupiłem 1-0 dla city zysk 43% i ładnie weszło wiadomo najważniejszy jest dobór spotkania najlepiej oglądać mecz i wtedy myśleć 0-0 uważam i tak za bardzo dobre dodatkowe zabezpieczenie. A myślałeś jak by postawić na over i na CS 0-0 1-0 0-1 i wtedy grać?

Odnośnik do posta

Nie myślałem nad takim czymś, masz jakieś doświadczenia?

Z tego co widze CS 1-0 0-1 0-0 to szyba bramka (do 15-20min) i nie mamy zysku na zadnym z tych rynków ewentualnie kilka centów. I jakieś 40% na overze wiec nie wiem czy over pokryje stratę CSów.

PS. Odegrałem 30e bo kupiłem lay 0-0 everton w 90' (lay 1,10 za 10e) oraz w przerwie barcy lay under 6,5 (w 68' już było 5-1 i greenowałem, szkoda że tylko zobowiazałem się zagrać za 20e lay 1,36) :)

Odnośnik do posta
Największe straty są gdy do przerwy jest 0-0.

Od razu mowie, ze niewiem czy to dobry pomysl, bo nie znam dokladnego rozkladu kursow w trakcie meczu, ale moze sprobuj dolozyc zamiast 0:0 FT dokladny wynik 0:0 do przerwy. Wtedy masz od razu wygrany zaklad, i mozesz sie zastanawiac co zrobic z reszta zakladow - w optymalnym przypadku over 2,5 po przerwie (razem z wygranym zakladem do przerwy) moglby przyniesc spory zysk.

Odnośnik do posta

A co myślicie o graniu Lay The Draw z zabezpieczeniem CS 0-0, tutaj najczarniejszy scenariusz jak underdog pierwszy strzeli bramke. Można by sie jeszcze jakoś zabespieczyc ale trzeba sprawdzić jakie tak na prawde na tym mogą być zyski

Odnośnik do posta

Dobra tak prędko nie będę porzucał metody. Dodałem zabezpieczenie 0-0.

PARMA - SAMPDORIA

parma.jpg

Scenariusz:

Bramka na 1-0 do 20' - greenować over

Bramka na 0-1 do 20' - greenować wszystko, chyba że goście grają lepiej i mają okazje

Przerwa 0-0 - wychodzić z wszystkiego (green 0-0 i 0-1, over strata 50%)

Podstawowa zasada - oglądamy mecz LIVE na streamie BF :!:

Od 20:40 zapraszam na chat :-)

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.